![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Jaka była wasza pierwsza rasa?? |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Ostatnia |
![]() |
elkho |
Wiadomość [#61]: 12.04.2011 o 18:07 |
|
Konto skasowane |
Pierwsza rasa, którą grałem był ork. Potem był elf, hum, próbowałem ud i wróciłem ponownie do hum. |
|
|
||
![]() |
||
PanebOgnik |
Wiadomość [#62]: 16.04.2011 o 15:20 |
|
Konto skasowane |
Nieumarli, zawsze nimi grałem
|
|
|
||
![]() |
||
Kranik9 |
Wiadomość [#63]: 16.04.2011 o 21:08 |
|
Konto skasowane |
No cóż ..
|
|
|
||
![]() |
||
saran99 |
Wiadomość [#64]: 22.04.2011 o 18:14 |
|
Konto skasowane |
moją pierwszą rasą byli orkowie, bo byli silni.
|
|
|
||
![]() |
||
juro |
Wiadomość [#65]: 18.06.2011 o 14:06 |
|
Konto skasowane |
Ja zaczynalem od w3 i moja ulubiona rasa byli orkowie przez dluzszy czas, szczegolnie podobali mi sie herosi Wodz taurenow i BM. Pozniej w wowie zalapalem klimat UD i od dlugiego czasu gram juz tylko nimi. Lubie tez NE ze wzgledu na rowniez lubiany przeze mnie klimat , ale malo nimi gralem.
|
|
|
||
![]() |
||
BurningWarchieF |
Wiadomość [#66]: 21.07.2011 o 14:58 |
|
Konto skasowane |
Night elfy bo mogą sie ukrywać w czasie nocy i że są dość mocne
|
|
|
||
![]() |
||
Olos |
Wiadomość [#67]: 21.07.2011 o 21:36 |
|
Konto skasowane |
Ogarnij sygnature bo poleci ban.
|
|
|
||
![]() |
||
Beniak |
Wiadomość [#68]: 11.12.2011 o 11:59 |
|
Konto skasowane |
Hmm, myślałem, że wypowiedziałem się już w tym temacie ale po przeglądnięciu go jednak wygląda na to, że pamięć mnie zawodzi.
|
|
|
||
![]() |
||
WunderWaffel |
Wiadomość [#69]: 27.12.2011 o 12:20 |
|
Konto skasowane |
Hmm, myślałem, że wypowiedziałem się już w tym temacie ale po przeglądnięciu go jednak wygląda na to, że pamięć mnie zawodzi. ![]() W Warcrafta grałem chyba od małego, pamiętam jak tata mnie uczył w to grać. Jakoś nie pamiętam jaką rasą grałem w W1 i W2, zaś gdy zacząłem grać w W3 to grałem na początku na randomie. I do teraz mi to zostało, jednak najlepiej gra mi się Nieumarłymi i Nocnymi Elfami - ten klimat obu ras jest nie do zastąpienia. Gra mi się także dobrze Ludźmi - jednostki mają fajne zdolności. Zaś na końcu są Orkowie - jak dla mnie są nijacy. |
|
|
||
![]() |
||
uncc |
Wiadomość [#70]: 27.12.2011 o 12:59 |
|
Konto skasowane |
Beniak napisał Hmm, myślałem, że wypowiedziałem się już w tym temacie ale po przeglądnięciu go jednak wygląda na to, że pamięć mnie zawodzi. ![]() W Warcrafta grałem chyba od małego, pamiętam jak tata mnie uczył w to grać. Jakoś nie pamiętam jaką rasą grałem w W1 i W2, zaś gdy zacząłem grać w W3 to grałem na początku na randomie. I do teraz mi to zostało, jednak najlepiej gra mi się Nieumarłymi i Nocnymi Elfami - ten klimat obu ras jest nie do zastąpienia. Gra mi się także dobrze Ludźmi - jednostki mają fajne zdolności. Zaś na końcu są Orkowie - jak dla mnie są nijacy. Tata uczył mnie grać ![]() Ludzie - można kombinować, kombinować i kombinować. |
|
|
||
![]() |
||
Scroll. |
Wiadomość [#71]: 03.09.2012 o 21:57 |
|
Konto skasowane |
Początkami byli Nieumarli, bardzo mi się nimi fajnie grało, ale przegrywałem dosłownie wszystkie walki.
![]() |
|
|
||
![]() |
||
MeneltakixD |
Wiadomość [#72]: 18.09.2012 o 15:54 |
|
Konto skasowane |
Moja ulubiona rasa w zwykłym W3 to orkowie inne nie mają dla mnie nic ciekawego
|
|
|
||
![]() |
||
Kamelot |
Wiadomość [#73]: 26.09.2012 o 16:43 |
|
Konto skasowane |
W większości gier, gdzie do wyboru jest jakaś rasa, gram ludźmi
|
|
|
||
![]() |
||
Tyrandee |
Wiadomość [#74]: 12.10.2013 o 21:42 |
|
Konto skasowane |
Moją pierwszą rasą były Nocne Elfy
|
|
|
||
![]() |
||
feromagnez |
Wiadomość [#75]: 21.02.2014 o 13:39 |
|
Konto skasowane |
co ja pamiętam to grałem za ludzi, WarCraft3 była moja pierwsza RTS gra i niewiedziałem co się w takie grze robi, to zabrałem farmerów i poszedłem z nimi do ataku
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 4 z 4. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |