![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Jaka była wasza pierwsza rasa?? |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Ostatnia |
![]() |
Viisk |
Wiadomość [#41]: 09.07.2009 o 12:58 |
|
Konto skasowane |
haha ja sobie czytam od poczatku ten topic a tu widze ze to 2004 rok. o.0 Szkoda ze to forum tak upada. A zeby nie bylo offtopic to zawsze gralem(juz nie gram w w3) ludziami ;) Lubilem kanonierow i jakos tak zostalo ;)
|
|
|
||
![]() |
||
Olos |
Wiadomość [#42]: 09.07.2009 o 14:20 |
|
Konto skasowane |
Kolejny który twierdzi, ze to forum upada. Ludzie obudźcie sie do ku*wy nędzy, Warcraft 3 ma 6 lat, a wy chcecie żeby cały czas tutaj było po 5 tematów na godzine. Wszyscy grają teraz w WoWa, przyzwyczai sie do tego.
|
|
|
||
![]() |
||
Viisk |
Wiadomość [#43]: 09.07.2009 o 15:42 |
|
Konto skasowane |
A moze powiesz mi ze nie upada? Wchodzi to moze ze 2 osoby+moderator dziennie. Dlatego pisze ze mi szkoda, bo w3 to klasyk, i nawet teraz czesto sobie do niego siadam
|
|
|
||
![]() |
||
Olos |
Wiadomość [#44]: 09.07.2009 o 16:53 |
|
Konto skasowane |
No nie powiem, że nie szkoda, bo szkoda. Kiedyś miałem więcej pracy, ale ludzie przerzucają sie na WoWa, który chyba jeszcze będzie rządził pare ładnych lat. Ale nie upada, ponieważ nadal wiele ludzi je przegląda. przez tyle lat zostało praktycznie wszystko przewałkowane o Warcrafcie na tym forum, od taktyk po sonde "Jakim hero jesteś". Nie można oczekiwać, ze przez czas który upłynął od wydania tej gry nadal będzie nią tak duże zainteresowanie jak 5 czy nawet 3 lata temu.
|
|
|
||
![]() |
||
ErdeMO |
Wiadomość [#45]: 20.07.2009 o 01:41 |
|
Konto skasowane |
Ja wybrałem orców. To daltego że w kampani najlepiej mi się nimi grało. |
|
|
||
![]() |
||
Argan |
Wiadomość [#46]: 22.07.2009 o 00:18 |
|
Konto skasowane |
Orc ze względu na Thralla, opanowany i zawsze przybywa w pokoju.
|
|
|
||
![]() |
||
MatisonHitsugaya01 |
Wiadomość [#47]: 27.12.2009 o 17:39 |
|
Konto skasowane |
No ja zacząłem grać Elfami.Spodobała mi się ta rasa ze względu na Demon Huntera,najlepszego hero nie pod względem zdolności,spelli lecz pod względem charakteru ^^
|
|
|
||
![]() |
||
Matthewu |
Wiadomość [#48]: 29.12.2009 o 15:12 |
|
Konto skasowane |
Ja na początku grałem ludźmi, z powodu Warcrafta 2, bo tam ciągle nimi grałem. Pewnego razu nie wcisnąłem rasy jaką chce i zostało random. Wyszło na UND wygrałem nimi swojego pierwszego LADDERA i teraz gram nimi ciągle. Mają super unity, tj Żmije (szkoda, że ,magią atakują, bo gdyby nie to atakowali by wszystkich), biesy (sieć), czasami plugastwo, a HERO DK, z względu na kampanie. Bardzo lubię Arthasa, czasami jak gram przeciwko UN to biorę Licha |
|
|
||
![]() |
||
kondi96 |
Wiadomość [#49]: 30.12.2009 o 22:14 |
|
Konto skasowane |
Ja jestem fanem warcrafta nowej generacji bo zaczalem grac w ta gre dopiero w 3 czesci ^^ na poczatku <jak gralem przeciwko CPU> to uwielbialem ludzi no i nieco mniej NE
|
|
|
||
![]() |
||
Marcelino |
Wiadomość [#50]: 06.03.2010 o 11:33 |
|
Konto skasowane |
Zaczynałem wszystkie rasy po kolei, no i spodobali mi się nieumarli DK zaje****y, i te banshee mają opętanie to jest the best.
Powiem tak. Podobają mi się Nieumarli, ale stanowczo wolę orków. W ogóle w większości przypadkach wolę orków. Są mocni, kierują się głównie siłą i są pewni siebie. Są też niektórzy Inteligenci, np. Taki Thrall. Ale jeśli chodzi o Inteligencję to największa występuje chyba u Nieumarłych... A wy jak myślicie? U jakiej rasy występuje największa inteligencja? |
|
|
||
![]() |
||
flajus_POL |
Wiadomość [#51]: 06.03.2010 o 20:17 |
|
Konto skasowane |
Chodzi wam o to że na 10 lvlu który heros ma najwięcej inteligęcji czy co?
|
|
|
||
![]() |
||
sol-ymr |
Wiadomość [#52]: 02.05.2010 o 12:31 |
|
Konto skasowane |
Moją pierwszą rasą (nie licząc kampanii
|
|
|
||
![]() |
||
Starrk |
Wiadomość [#53]: 11.07.2010 o 11:15 |
|
Konto skasowane |
Od razu po zainstalowaniu WC3 zagrałem elfami z CPU. Pomyślałem, że dobrze będzie jeśli zrobię sobie małą rozgrzewkę przed kampanią. To był pierwszy raz kiedy gralem w warcrafta ;) Ba, nawet można powiedzieć, że pierwszy raz kiedy grałem w jakąkolwiek strategię czasu rzeczywistego. Wcześniej nie przepadałem za tym gatunkiem. Nietrudno się domyślić, że dość szybko przegrałem. ;) Więc darowałem sobie na razie potyczki 1v1 i włączyłem kampanie, którą wbrew moim oczekiwaniom przeszedłem bardzo szybko. Dzięki niej zdobyłem niezbędne doświadczenie do gry z CPU/graczami. Pierwsze mecze w sieci zacząłem orkami. Szło mi średniawo. Czasem wygrywałem, a czasem przegrywałem (z większym naciskiem na to drugie). Następnie się przerzuciłem na UD. Idzie mi całkiem ciekawie i gram nimi do dzisiaj. Chociaż czasami myślę, czy by nie wrócić do orków. |
|
|
||
![]() |
||
Midas |
Wiadomość [#54]: 12.07.2010 o 19:19 |
|
Konto skasowane |
Undead od początku do końca!
|
|
|
||
![]() |
||
Nafur |
Wiadomość [#55]: 12.07.2010 o 20:47 |
|
Konto skasowane |
Orkowie (Obecnie jednak pogrywam ludzmi i ogolnie wole przymierze ), pamietam jak 1 raz przywloklem jeszcze piracka wersje to ni w zab nie moglem odroznicz siepacza od peona ;)
|
|
|
||
![]() |
||
KingofHills |
Wiadomość [#56]: 12.07.2010 o 20:47 |
|
Konto skasowane |
pierwsza rasa?hmmm...
![]() ![]() WarCraft III TFT rulez!!! ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Marcelino |
Wiadomość [#57]: 13.07.2010 o 21:16 |
|
Konto skasowane |
Powiem coś innego. Zaczynałem grać w RoCa humami tak jak gościu co przede mną pisał
|
|
|
||
![]() |
||
arve.noob |
Wiadomość [#58]: 24.02.2011 o 23:39 |
|
Konto skasowane |
A ja zacząłem grać elfami i tak zostało
Intel Core i3 CPU M 350 2.27 GHz NVIDIA GeForce 310M DDR 3 3GB Lenovo ThinkPad G560 Creative Fatality A4Tech G7-750 SteelSeries Mini |
|
|
||
![]() |
||
GMike |
Wiadomość [#59]: 25.02.2011 o 14:48 |
|
Konto skasowane |
Moja przygoda jako berbeć zaczęła się przy WC 1 - wtedy jeszcze nic nie rozumiałem, z kolei WC2 juz w wieku przedszkolnym i podstawówko-wym zagrywałem się jak szalony.
|
|
|
||
![]() |
||
SeQur |
Wiadomość [#60]: 10.04.2011 o 21:24 |
|
Konto skasowane |
Ja wolę orków . W wow gram nimi i w war3
|