Lunar |
|
Konto skasowane
|
Killstar napisał:
troche hu**we te planety, za bardzo kanciaste
Takie były te modele Co to trudno w 3D studio max zrobić model kuli? lol
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
Tak w ogóle zastanawiałem sie co będzie dalej z Lamia i Archanixem kiedy zostali zatrzymani przez tego wielkiego gościa w tej świątyni Xel'Nagi bardzo mnie to interesuj co dalej ?!!!!! Dlatego sobie poczekam na ta kampanie życze miłej pracy przy niej Pozdro600 
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
Mam takie pytanie, do MDS. Czy możecie mi podać kawalki na stronę, do gry, do tutoriali itd? Oczywiście, jeżeli nie to nie ale jak mnie swędzi piosenka Korna - Here To Stay, jest na stronce LoW! Daję za to swojego brata^^

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
Hej właśnie wpadłem na pomysł może jak zrobicie np pierwsza misje to dalibyscie ja jako pojedyncza mampe jako demo hmmm?
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
wiez mi nie chcesz jej na rzie :/
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
ok ok ale coś tu ostatnio martwo nikt nic nie mówi hmm a tak sie zastanawiał czy w tej kampani bedzie jakis heros Zargów taka naprzykład sara kerrigan hmm?
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
w AG2 raczej nie spotkacie Królowej Ostrzy. Fabuła raczej dzieje się wokół naszych bohaterów protoss'ów, którzy poznają zagadki "systemu" Xel' Naga.
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
No ale chyba jacys bohaterowie Zergów beda po to żeby nie walczyć z Hordami przeciwników przydaliby sie jacyś silniejsi przeciwnicy. No jakby w kampani pojawiły sie na przykład Cerebrety czy jakoś tak których moga zabic tylko dark Templarzy byłoby ciekawiej
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Wszystko w swoim czasie. Masz nas za mało oryginalnych? Zrobiliśmy fabułę, która w 50% obrązawia mit Starcraft'a, ale nie psuje jego klimatu. Wręcz przeciwnie! Podsyca go, a wy z zapałem będziecie dąrzyć do końca, bo chcecie wiedzieć jak się skończy, a potem będziecie przekllinać los, że takie krótkie 10 misji Ale pod koniec zrobimy jeszcze fajną niespodziankę.
|
|
 |
Ziomek2004 |
|
Konto skasowane
|
No jak tam , kiedy bedzie ten Aweken God 2 .
|
|
 |
Shunt |
|
Konto skasowane
|
Lunar napisał:
w swoim czasie.
Oto odpowiedź na wszystkie pytania związane z datą premiery lub kiedy zostanie ogłoszona odpowiedź na pytanie związane z kampanią MDS...
|
|
 |
Trigman |
|
Konto skasowane
|
A czy będzie(jestem też w polskiej scenie morrowinda, gdzie wciąż czekamy od października na wyspę banitów, od chyba sierpnia, zeszłego of course, na Aquipone, na Daggerfall, deadryczne miasto już kilka latek, i nie mam zaufania do polskich madmakerów.
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
Edytor morrowinda jest ciut trudniejszy :/
|
|
 |
TurieL |
|
Konto skasowane
|
Dobra, uspokujcie się wszyscy Wróciłem z obozu i prace nad AG 2 ruszyły pełną parą - kampania z dnia na dzień nabiera kolorów, jednak już muszę ostrzec, że nie opuści ona studia developerskiego dopóki wszyscy w MDS nie będziemy z niej zadowoleni. A do takiego stanu brakuje jej jeszcze kilku tygodni pracy.
Życzę miłego dnia. 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
TurieL napisał nie opuści ona studia developerskiego dopóki wszyscy w MDS nie będziemy z niej zadowoleni.
Innymi słowy kiedy wyeliminujemy kazdy bug i wrzystko bedzie cacy ^^
|
|
 |
Trigman |
|
Konto skasowane
|
to rzecz względna - mi się on wydaje łatwiejszy, może bardziej pracochłonny, ale łatwiejszy.
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Racja. Możecie sobie narzekać, zamykać tematy, ban'ować, ale my kampanie zrobimy 
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
Wszystkie tematy MDSu zastygają ompf

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
cypis |
|
Konto skasowane
|
Powtorz to kilka razy w innych tematach i sam zastygniesz - z moja pomoca 
|
|
 |
XARDAS |