Lunar |
|
Konto skasowane
|
no coś nie wychodzi :P
|
|
 |
Shader |
|
Konto skasowane
|
No shit? A ma wyjsc xD?
|
|
 |
Ziomek2004 |
|
Konto skasowane
|
To kiedy w koncu bedzie Zbudzony Bóg 2 , chciałbym se pograć .
|
|
 |
Shader |
|
Konto skasowane
|
never =]
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
weźcie się zbierzcie do kupy, i zacznijcie to do jasnej cholery robić... naprawdę, moglibyście to już zrobić... macie trzech czy dwóch gości od wyzwalaczy, bo od terenu już nie potrzeba, i nie możecie sobie poradzić z takimi projektami... Smutno panowie smutno... Idę robić własną kampanię...

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
Borys |
|
Konto skasowane
|
Jak już przy robieniu kampani jesteśmy, to mam małe pytanko. W związku z odejściem Killa (oby mu się powodziło), nie wiedziałem kogo spytać, więc pytam się Was: Czy można używać modeli stworzonych przez Killa na potrzeby ZB2 do własnych misji/kampani .
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
Echhh z dużej chmury mały deszcz o to podsumowanie waszego projektu panowie z MDS-u. Tylko szkoda bo projekt wydawał sie ciekawy 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Czy można używać modeli stworzonych przez Killa na potrzeby ZB2 do własnych misji/kampani .
Z tego co wiem nie objął ich prawami autorskimi, pozatym są udostępnione na www.wc3campaigns.com
|
|
 |
Borys |
|
Konto skasowane
|
Dzięki za odpowiedź Lunar, aczkolwiek modele znalazłem na www.wc3sear.ch 
|
|
 |
Modez |
|
Konto skasowane
|
to to samo przecież..
|
|
 |
Rafax_ |
|
Konto skasowane
|
Czy te tematy o kampaniach nie powinny w końcu zostać zamknięte? No bo o czym tu niby jeszcze gadać? Kampanie przecież nigdy już nie powstaną.
|
|
 |
Shunt |
|
Konto skasowane
|
Nie mów nigdy Przecież jest jakiś procencik szansy - zresztą pogadać o tym jak ktoś chce to może - może ktoś np. chciałby przejąć pracę nad daną kampanią i ją ukończyć itp. Nie muszą być zamykane, w razie czego spadną na dół (chyba, że będą odnawiane niepotrzebnymi postami...)
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
Mam dobrą rade dla każdego kto robi albo będzie robił kampanie niech zajmuje sie tylko 1 projektem na raz ,bo potem ogrom roboty go przygniecie,A co do przejęcia kampanii i dokończenia jej przez kogoś innego nie możliwe
zpowodu braku scenariusza. Poprostu za dużo roboty przy tym by było ot co 
|
|
 |
Rafax_ |
|
Konto skasowane
|
Shunt napisał:
Nie mów nigdy  Przecież jest jakiś procencik szansy - zresztą pogadać o tym jak ktoś chce to może - może ktoś np. chciałby przejąć pracę nad daną kampanią i ją ukończyć itp. Nie muszą być zamykane, w razie czego spadną na dół (chyba, że będą odnawiane niepotrzebnymi postami...)
Tylko coś mały ten procencik 
|
|
 |
Modez |
|
Konto skasowane
|
Zgadzam się z panem Refluxem. Jeśli chcesz robić dobrą i ciekawą kampanię uruchom sobie notatnik i wypisz swoje cele i założenia. Najpierw stwórz historię (podkład pod akcję), fabułę, bohaterów dialogi itd. Potem ustal czy wporadzasz nowe modele i na końcu jak masz zarys scenariusza, jednostek i misji zabieraj sie za dłubanie przy krzaczkach drzewkach w edytorze. inaczej powstanie chaos którego nie okeiłznasz. Aha i jeśli pracujesz w grupie na samym początku ustal zadania dla każdego z osobna. Niech ludziki robią swoje 
|
|
 |
palpatine |
|
Konto skasowane
|
a mam prośbe dla was podajcie mi oficjalną MDS(bo pamietam że kiedyś była) ale windowsa reinstal robiłem i stronke zgubiłem proszeeeee pomóżcie
|
|
 |
Modez |
|
Konto skasowane
|
www.mds.glt.pl
[Edycja - Modez w 22-03-2005 o 18:48]
|
|
 |
palpatine |
|
Konto skasowane
|
wszystko ładnie pieknie ale nie chce mi sie włączyć kto poda linka który włączy sie?? 
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
palpatine napisał:
wszystko ładnie pieknie ale nie chce mi sie włączyć kto poda linka który włączy sie??
Nie za wygodny jesteś?

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
palpatine |
|
Konto skasowane
|
nie heheh:P źle że o pomoc prosze??
|
|
 |
REKLAMA |