Shader |
|
Konto skasowane
|
Nie mozna po prostu napisac ze sie nie chce/nie ma czasu/checi/czy czegos tam i od razu napisac ze np za 2 lata bedzie gotowe a nie 2000 pomyslow i zaden niezrealizowany ? To sie nazywa slomiany zapal.
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Wiem ze oddalę sie trochę od tematu ale chodzi mi o AG 1. CZytałem gdzieś że AG 1 jest także po angielsku. Czy to prawda? 
|
|
 |
Shader |
|
Konto skasowane
|
Uhmm... like who cares O_o?
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
A ja z nudów zrobiłem w PhotoShopie tapetkę do Awaken God 2. Fajnie się prezentuje na pulpicie. Przyjmę wszelkie oceny krytyki. :P

|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Pozwolę sobie na to stwierdzenie że jak dasz ją na pulpit to ona razi jak słońce. Sorry Lunar 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Zależy. W moim niebieskim XP wgląda na pulpicie dość ładnie 
|
|
 |
gexior |
|
Konto skasowane
|
no nawet nawet zajefajna może zrobicie konkursik (by czymś 4umowiczów zająć ) na zrobienie najlepszej tapetki do AG2 lub LoW'a' lub PW? może by się pomysł przydał, a w nagrode by ta tapetka była na stronce, co wy na to ?
|
|
 |
TurieL |
|
Konto skasowane
|
gexior napisał:
może zrobicie konkursik (by czymś 4umowiczów zająć  ) na zrobienie najlepszej tapetki do AG2 lub LoW'a' lub PW? może by się pomysł przydał, a w nagrode by ta tapetka była na stronce, co wy na to  ?
Well, czemu nie? Niniejszym otwieram dział Fan Art dla Zbudzonego Boga 2. Swoje prace związane z AG2 kierujcie pod adres turiel_(at)_o2.pl , a jeśli będą rzeczywiście dobre, to jakoś ubłagam Killstara żeby zamieścił je na stronie 
Powodzenia!
[Edycja - TurieL w 24-10-2004 o 21:13]
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Zbudzonego Boga i nie tylko. Pozatym od zawsze możecie przysyłać swoje arty na nasze maile, aby znalazły sie one na stronie i rozsławiły was. 
|
|
 |
mystic-nook |
|
Konto skasowane
|
omg nie dosc ze robicie tego boga i reszte juz od roku czy iles tam(wulg.) wie to jeszce wklejasz tu jakas (wulg.) niespakowana tapete co mi calego neta zamula jak sciaga i jeszcze sie nie sciagnela cala no lol poprostu ban dla lunara gg no re
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Zostawię to bez komentarza.
A co do tapetki to jest zapisana w JPG. I ma rozmiary 1024x768 .
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Wiesz co Lunar rzeczywiscie z niebieskim stylem w XP wyglada lepiej sprawdziłem
ps.Tylko nie posądzaj mnie o windows 98 
[Edycja - warlock4 w 25-10-2004 o 15:26]
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
No co ty. Ja mam Linux'a i się nie wstydzę (niedawno zmieniłem, bo miałem windows 3.1 ).
<joke> 
|
|
 |
Chloe |
|
Konto skasowane
|
Ta tapeta to pewnie jedyny efekt pracy nad LoW i AG2 razem wzietych.
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Gwoli ścisłości ta praca to 20 minut roboty w Photo Shopie. Lowa robimy już 9 miesięcy. I nie poszły one na marno.
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Archanix i Lamia (jeśli będą w AG 2) będą mieli zmienione texturki czy będą tacy sami jak w AG 1? 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Oczywiście, że bedą mieli nowe modele i textury. 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
So Good 
|
|
 |
Chloe |
|
Konto skasowane
|
A jak chcecie robic juz cos po angielsku to moze skonsultujcie to z kims kto ten jezyk ZNA a nie slyszal w telewizji, bo potem macie takie kwiatki jak AWAKIN na stronie glownej albo blad na na planszy w czasie ladowania umsa :0
Zreszta z polskim chyba tez nie najlepiej?
I nie poszły one na marno
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
"marne", wybaczysz mi ten żałosny błąd? Co do napisów, to nie do mnie. Też ubolewam nad niektórymi zdolnościami ortograficznymi paru członków MDS'u. Trzeba podszkolić naszych panów od triggers'ów 
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |