Lunar |
|
Konto skasowane
|
Podaj przykład jak się domyślasz :P
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Dajmy nato na co została nałożona textura Lami Archanixa Deimosa. Albo jak miał na imię strażnik na końcu 3 misji. Kiedy wyszedł AG 1 i niech będzie ile trwały prace nad AG 1
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Chciałbym, aby pytania nie były takie jakie podałeś. Tylko takie dotyczące fabuły. W większości pewnie i tak będziecie strzelać 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Pożyjemy zobaczymy 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Mam pytanko! Czy w AG 2 Dark Archorn będzie miał mind control ?
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Będzie miał, ale nie myśl, że ci się przyda tak jak to było w SC Scenariusz jest rozłożony tak, abyś używał Dark Archowa naprawde ciekawych mometach.
Edit - moja ortografia ^^
[Edycja - Lunar w 13-10-2004 o 17:41]
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
To znaczy 
ps. Xardas powiedzial że konkurs będzie zoorganizowany na dniach ale chyba minął 1 tydzień
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
Lunar - co ty tam robisz tyle czasu ? :/
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
testuje swoj głos i nie ma czasu na inne^^ A to dran ^^

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Będzie na początku Listopada. Musimy opłacić wygraną ^^
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Xardas co to za dziewczyna w twoim avatarze? Chyba nie raszagal?! 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Też się go pytałem. Powiedział, że nie wie, ale wziął ją tylko dlatego że jest słodka. (no przynajmniej ma gust dobry )
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
warlock4 napisał:
Xardas co to za dziewczyna w twoim avatarze? Chyba nie raszagal?!
Gdzieś w internecie znalazłem, chcesz dyskutowac o avkach - zapraszam na board "offtopici" 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Nie mam ochoty a i miałem się spytać czy rasa zergów będzie miała qeeny które zamieniać będą twoje jednostki w broodlingi 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Powiem ci tak : Zergami ani Z zergami nie pograsz sobie długo w ZB2. Mogę ci tylko powiedzieć, że będzie mało ich unitów. Nie martw się jednak. ZB2 nie straci przez to uroku. Tego ścierwa będziesz się mógł spodziewać w kontynuacji.
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
So GOOD
Tylko jeszcze jedno pytanko czy po AG 2 zrobicie AG 3 tylko z kampanią zergów?
[Edycja - warlock4 w 14-10-2004 o 17:21]
|
|
 |
Shader |
|
Konto skasowane
|
AG 2 i 3 wyjda wtedy gdy Duke nukem forever 
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Ag 3 będzie czymś jak 3 część Matrixa. Sporo z 2, mało z jedynki. Czyli wiecej walki, mniej tajemniczości. Oraz więcej zergów, ale oczywiście, głóni bohaterowie to i tak protossi i bez nich sięnie obejdzie. A przecierz wszystko dotyczy tytułu kampanii. Zobaczy się jeszcze jak bardzo zmienimy scenariusz... Na razie musimy skończyć AG2. Kontynuacja jest tylko planowana.
|
|
 |
TurieL |
|
Konto skasowane
|
Noo, dawno nie byłem na forum :P
Kilka odpowiedzi:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ktoś napisał: Czy Dark Archon będzie miał Mind Control?
--------------------------------------------------------------------------------
Czemu nie :P znaczy, jasne, że tak
quote:
Ktoś napisał: Co się stało z Beyond Death?
Nic się nie stało Dosłownie Znaczy potajemnie zrobiłem jeden model jednostki, ale to 0,01% tego co ma być zrobione Prace rozpoczniemy po ukończeniu AG2, nie chcemy robić 10-ciu projektów naraz... raz, że wszystko się nam pomiesza, dwa, że tak byłoby 2x wolniej...
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Jednak korzystne dla wszystkich stron wstąpienie Turiel'a do MDS nie oznacza, ze jego projekt obecnie stoi. Ciągle są planowane nowe rzeczy. Jednak szczególny nacisk leży na AG2, który miał wynagrodzić czekanie na Low'a. Tymczasowo powstał mały ums Predators War. Który jak mamy nadzieję, miał uratować honor MDS'u po tych oczekiwaniach i pytaniach o premierę.
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |