Lunar |
|
Konto skasowane
|
Pomysł ciekawy, a nawet bardzo ciekawy. Można powiedzieć, że zrobimy taki konkurs. Szczegóły powinny się wkrótce znaleźć na stronie MDS.
PS. Całe podziękowania do Warlocka 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Dzięki za podziękowania 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
Ma ktoś pomysł nagrodę ? 
|
|
 |
gexior |
|
Konto skasowane
|
XARDAS napisał:
Ma ktoś pomysł nagrodę ?
$$$
a tak na powaznie to dla nas fanof taka mala nagroda sa te screeny ktore dajecie jeszcze pare screenof z lowa, aktuala strony i fshyscy bedom happy 
|
|
 |
WesZ |
|
Konto skasowane
|
Ale niech pytania będą jakies takie trudne np. Jakie dziewczyny lubi Lunar? Jak ma na imie mama KillSt4ra? Kiedy wyjdzie LoW? Co sie stało z Beyond Death? Jak masz na imię? Co oznacza skrót RTDSKMOE? etc... bo wiekszość rzeczy to wszyscy wiedzą -_-
Wygrana? Ja jestem za betą ZB2
[Edycja - WesZ w 04-10-2004 o 20:50]

Now Playin' Ragnarok Online ^_^
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
No właśnie chodzi mi o bete AG 2. Jako nagrodę rzecz jasna. 
|
|
 |
lobo11 |
|
Konto skasowane
|
A właśnie Lunar na kiedy przewidujesz konkurs? 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
A właśnie Lunar na kiedy przewidujesz konkurs? 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
Nie wiadomo na razie bo się boimy dać betę - nie ufamy wam że nie rozpowszechnicie jej
|
|
 |
Dark_Angel |
|
Konto skasowane
|
A w skończonej wersji ZB2 to która rasa będzie miała już wszystkie dostępne jednoskti z SC bo mam nadzieje, żę chodź jedna z ras będzie tak miała
No i jak zrobicie z upgrad i technologiach będą podobne bo sądze, że takich samy wszystkich się nie uda zrobić jak np recall no i zainfekowanie bazy terrów

StarCraft: Lordzik[RiM], StarCraft II: Lorrdzik
|
|
 |
Norinrad |
|
Konto skasowane
|
Recall zrobić w w3 to żaden problem; ) z infested command center trzeba by było troche pokombinować ale raczej dałoby rade
A co do bety to myśle że lepiej będzie jak nie wypuścicie jej, bo taka beta z bugami i niedopracowaniami może naprawde znichęcić do gry (wiem z doświadczenia )
|
|
 |
lobo11 |
|
Konto skasowane
|
Może spakujecie tą bete w WinRarze zrobicie jako instalke i dodacie jednorazowego CD-KEYA 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
lobo11 napisał:
Może spakujecie tą bete w WinRarze zrobicie jako instalke i dodacie jednorazowego CD-KEYA
Jak to sobie wyobrażasz ?
A tecall przecież jest juz ! Wprawdzie z itemka, ale jest
|
|
 |
Dark_Angel |
|
Konto skasowane
|
A co z budynkami i jednostkami będzie miała jakaś z ras wszystkie już z SC??

StarCraft: Lordzik[RiM], StarCraft II: Lorrdzik
|
|
 |
Lunar |
|
Konto skasowane
|
Moim zdaniem osoba, która wygra weźmie udział w beta testach ZB2. A to co z nią zrobi to już nie nasza sprawa i tyle. Co do konkursu to będzie on z wiedzy o Awaken God. Jako, że świat Starcrafta znacie dobrze, pozwoliliśmy sobie zrobić pytania dotyczące głównie naszych bohaterów oraz ich przygód. Pytania będą trudne.
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
A kiedy konkurs będzie od 1 do 2 tygodni czy dalej? 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
W swoim czasie
A tak na serio to na dniach
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
OK 
|
|
 |
Alucard |
|
Konto skasowane
|
Przepraszam, że sie wtrace, ale wyjdzie w końcu ten Zbudzony czy nie wyjdzie ? Ile mozna robić kampanie ? Sweet mother of god !! To tyle mojego 
|
|
 |
warlock4 |
|
Konto skasowane
|
Taką długo
Poza tym podejrzewam jakie mogą być pytania
[Edycja - warlock4 w 05-10-2004 o 19:07]
|
|