Rafax_ |
|
Konto skasowane
|
Każdy lubi wygodę Ale wróćmy lepiej do terminu. Bo jak na razie to nic nie mówicie o tym. Żeby nie było tak jak z Necromancerem czy Illidan's Back, że ma ciągle ma wyjść.
|
|
 |
ExproTFT |
|
Konto skasowane
|
No bo widzisz.... trudno ustalic ternim... ale macie moje slowo ze ktos jeszcze siedzi nad tymi mapami 
|
|
 |
Killstar |
|
Konto skasowane
|
1. Nie Necromancer tylko Egzomancer
2. Illidana nie bedzie bo publika nie lubi kolesi i nie chce z nim kampanii (a jak niektórzy powiedzieli, że jak trup, to niech trup zostanie)
3. Land of Warcraft najwcześniej za 2-3 miesiące
więcej już nie powtórzę
Prawdopodobnie po ukończeniu LoW schodzę ze sceny Warcrafta. Koniec. Kropka
|
|
 |
Killstar |
|
Konto skasowane
|
kolejne screeny:

[Edycja - Killstar w 24-01-2004 o 19:54]
|
|
 |
Shunt |
|
Konto skasowane
|
Dajesz takie super screeny a przy tym mówisz, że odchodzisz już... aż się płakać wtedy chce W końcu to on jest trzonem tego zespołu (tak sądzę) i potem to już będzie kiepsko Jak widzę te obrazki to kampania orków w TFT wydaje się bardzo mierna Teraz nawet WoW nie będzie potrzebny żeby się rozkoszować światem Azeroth 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
Racja.Nawet blizz by się nie powstydził.
|
|
 |
Rafax_ |
|
Konto skasowane
|
Jeśli dużo będzie zajmować to będzie się wolno pobierać. Mam nadzieję, że chociaż ten plik spakują.
|
|
 |
Killstar |
|
Konto skasowane
|
1. Zacznę od pliku - może będzie to z 40 mega nawet, a spakowanie kampanii nic nie daje (jakiś niecały 1% kompresji), więc nie warto.
2. Prawdopodobnie po zrobieniu kampanii odchodzę i czekam na Starcrafta 2, ale wszystko może się jeszcze zmienić 
|
|
 |
ExproTFT |
|
Konto skasowane
|
Sprobojemy jeszcze dokonac wewnetrzenej kompresji ( male szanse na nieuszkodzenie pliku ), moze bedzie z 10% mniejsza... czyli i tak pare godzinn downloadu ...
|
|
 |
Reflux |
|
Konto skasowane
|
Mam pytanko bo nie mam pojęcia jak wy przerabiacie te tekstury bo w editorze sie nie da.Może jakiś program jeśli tak to jaki ??
|
|
 |
Killstar |
|
Konto skasowane
|
Bobek3000 napisał:
Siema ALL , czy wie ktoś z was czy jest już ta kampania LAND OF WARCRAFT .
Przeczytaj sobie drugą stronę tego topiku
a co do skinów to jest to prosta rzecz:
1. Nalezy wypakować plik ze skinem (blp) z archiwum mpq
2. Wyapkować model (mdx), którego tyczy się skin z archiwum mpq
3. Przy pomocy takiengo np. Image Extractora zmienić blp na tga (lub za pomocą innych programów na bmp)
4. pozmieniać to i owo w jakimś programie graficznym (ja uzywam Photoshpa)
5. Zamienić ponownie plik graficzny na blp
6. Zmienić model mdx (przy pomocy pewnego edytora) na mdl
7. Otworzyc plik mdl za pomocą notatnika i zmienić tam nazwę tekstury na np. Moje_modele/model.blp
8. Zmienić tak zmodyfikowany plik mdl ponownie na mdx
9. Uruchomić edytor
10. zaimportować do mapy lub do kampanii model mdx i teksture blp, zmienić ścieżkę dostęp do tekstury na tą w/w czyli Moje_modele/model.blp
i mamy gotową teksturę na osbny model
Proste, czyż nie?
[Edycja - Killstar w 28-01-2004 o 15:13]
|
|
 |
Michaex |
|
Konto skasowane
|
Wyjechane screeny... czekam z niecierpliwością!!!!
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
Drogi Expro - Mam pytanie - Czy jeżeli JA pomógł bym w waszej kampani to WY pomoglibyście mi?? Jestem sam zostawiony na pastwę losu, a z MapMakerów znam tylko i wyłącznie Mr.Protka. Gdzieś się zapodział :] dobra ludzie odpowiadać szybko I jeszcze jedno eXpro sprawdziłeś moją mapkę ?? ;)

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
Rafax_ |
|
Konto skasowane
|
Ja mam wątpliwości czy Land of Warcraft powstanie 
|
|
 |
Shunt |
|
Konto skasowane
|
Powstanie... powstanie... nasz zespół mapcrafterów chyba nas nie zawiedzie. A jeśli zawiedzie to zasmucą tylu forumowiczów Chyba by tego nie chcieli 
Bobek 3000 - śledź na bieżąco ten temat to nie będziesz się musiał pytać... jak wyjdzie ta kampania to chyba będzie o niej głośno nie? Pewnie nawet news o tym będzie...
|
|
 |
Scarabeush |
|
Konto skasowane
|
Jeżeli ta kampania wyjdzie to BLIZZARD może się schować. To ma być tak świetne bo to RPG czy coś w rodzaju Vampire The Masqarade Może do tego przydała by sie kampania :]

It's better to live one day as a lion, than a one hundred days as a lamb.
|
|
 |
ExproTFT |
|
Konto skasowane
|
Jak to co zrobimy nie spodoba sie graczom, to ja przestaje mapy robic.....
|
|
 |
Killstar |
|
Konto skasowane
|
Wraz z Lunarem, zrobiliśmy wyspy Echa, co o tym sądzicie?

|
|
 |
Eman |
|
Konto skasowane
|
O w morde. Screeny full wypas , apetyt na tą kampanie jeszcze bardziej mi sie zaostrzył 
|
|
 |
XARDAS |
|
Konto skasowane
|
A ja sądze ze killstar to sadysta pokazujac nam takie screeny i mowiac ze kampania bedzie za miesiac
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |