Putinekk |
|
Konto skasowane
|
Kupujecie gry na pc w sklepach takich jak Media Markt czy w sklepach online takich jak np Fabryka Kluczy? Macie jakieś swoje ulubione?
|
|
 |
ZmywaszNaczynia |
|
Konto skasowane
|
Ja kupuje tylko keye i to właśnie w fabryce kluczy, zawsze wszsytko git i nie muszę łazić po sklepach już dawno przestałem pudła kupować
|
|
 |
bozydar.ciemiaczko |
|
Konto skasowane
|
Ja kupuje na gamedot.pl. Tak apropos, dzisiaj organizują nocną premierę Wiedźmina. Dla tych którzy chcieliby się wybrać, link z info.

http://www.net-bee.pl
|
|
 |
dinozaur001 |
|
Konto skasowane
|
|
|
 |
acin |
|
Konto skasowane
|
Jak to gdzie, na Steamie ;)

Ludzie genialni są jak meteory. Ich przeznaczeniem jest by, spalając się, przydali blasku epoce, w której żyją - Napoleon Bonaparte urządzenia chłodnicze
|
|
 |
olamala |
|
Konto skasowane
|
tylko internet - najlepsze ceny

Nigdy się nie poddawaj! Click!
|
|
 |
martalakoma53 |
|
Konto skasowane
|
a ja coraz częsciej na allegro i jest ok

Najlepszy w Polsce Poliwęglan komorowy || Sprawdz biedermeier sessel
|
|
 |
Kornider |
|
Konto skasowane
|
empik

leczenie blizn potrądzikowych
|
|
 |
jollan |
|
Konto skasowane
|
W sklepach internetowych, allegro, różnie.

forex broker
|
|
 |
gondzio |
|
Konto skasowane
|
steam zazwyczaj.

lokalizacja gps
|
|
 |
artorias90 |
|
Konto skasowane
|
Głównie empik i steam.
|
|
 |
deletter |
|
Konto skasowane
|
Przeważnie steam, najprościej.
|
|
 |
wowerr |
|
Konto skasowane
|
empik, steam,uplay, allegro przede wszystkim

myfreecams
|
|
 |
force11 |
|
Konto skasowane
|
Ja osobiście najczęściej kupuje na steam lub na g2a tam jest najszybciej i najwygodniej moim zdaniem 
|
|
 |
inecha4 |
|
Konto skasowane
|
Osobiście lubie kupywać w emipiku, wszystko da sie tam znaleźć.
Polecam zamawiać na stronie internetowej: http://www.empik.com/multimedia

foteleo.pl
|
|
 |
priesttt |
|
Konto skasowane
|
Orientuje się ktoś gdzie można kupić najtaniej edycję Wiedźmina Game of the year? Na razie najtaniej znalazłem za 120 zł,ale czekam aż gra spadnie poniżej 100 zł.Wtedy na pewno sobie to kupię.
Obecnie pykam sobie w Minecrafta. Na początku grał w to mój syn. Gram razem z synem.
http://www.valhalla.pl/gry-(...)necraft/
Na początku zaczął grać syn, potem ja zobaczyłem, że całkiem fajnie się to prezentuje tak wieć postanowiłem zobaczyć jak się pyka.
Jesli chodzi o sklepy to kupuję najczęściej gry w wersji cyfrowej . Na originie albo na steamie. Albo ściagam sobie darmowe z sieci.
|
|
 |
Mark |
|
Konto skasowane
|
Ja tam chyba jestem starej daty, bo kupuje pudła Głównie w Empiku, nie wiem czemu, jakoś tak mi się "klimat" podoba (czego nie mogę powiedzieć o MediaMarkcie i Saturnie; nie lubię tam nic kupować).

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak ćwiczyć w domu ? A może interesuje Cię trening na rzeźbę?
|
|
 |
Zerg36 |
|
Konto skasowane
|
Ja kupuje gry komputerowe najczęściej przez allegro lub na Steamie. Czasem kupuje też używane gry w CEX-ie.
|
|
 |
martakrolik |
|
Konto skasowane
|
ja również preferuje kupno w skepie stacjonarnym kilka razy zdarzyło mi sie kupic na allegro.

torby z nadrukiem dla firm
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |