![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Problem z Rasą Gracza |
|
![]() |
RetroBerber |
Wiadomość [#1]: 22.07.2013 o 09:14 |
|
Konto skasowane |
Mam pewien problem. Otóż jestem świeży w sprawach W3E, ale część rozumiem
Ludzie normalni odpowiedzą że nie mają pojecią. Ludzie nie normalni odpowiedzą BO TAK ! A Ludzie z wysokim IQ zaczną nam zaraz gadać o początkach świata. A co ja mówię ? Że mam to w d***e. |
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#2]: 22.07.2013 o 13:55 |
|
Konto skasowane |
Wpisując "rasa" w wyszukiwarce:
-Brrr... A którego z nich, powiedz, można ukatrupić za pomocą zwierciadła? -Każdego. Jeśli walnąć prosto w łeb. A. Sapkowski - Rozmowa wiedźmina z rycerzem po zabiciu kuroliszka. -Gdzie podkop, jaki podkop, lampa w podłodze! Jakie to wszystko popieprzone! Seksmisja |
|
|
||
![]() |
||
RetroBerber |
Wiadomość [#3]: 22.07.2013 o 15:48 |
|
Konto skasowane |
A i jeszcze jedno, tym razem nie związane z tematem, jak dodać tą nie przeźroczystą mgłę, chodzi o tą mocno czarną ?
|
|
|
||
![]() |
||
Grz240 |
Wiadomość [#4]: 22.07.2013 o 16:23 |
|
Konto skasowane |
edytor wyzwalaczy:
|
|
|
||
![]() |
||
RetroBerber |
Wiadomość [#5]: 22.07.2013 o 18:10 |
|
Konto skasowane |
edytor wyzwalaczy: widzialność - enable black mask Ludzie normalni odpowiedzą że nie mają pojecią. Ludzie nie normalni odpowiedzą BO TAK ! A Ludzie z wysokim IQ zaczną nam zaraz gadać o początkach świata. A co ja mówię ? Że mam to w d***e. |
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#6]: 22.07.2013 o 21:01 |
|
Konto skasowane |
Rozróżniajmy Black Mask od Fog of War, to pierwsze, po odkryciu terenu znika permanentnie. To drugie, tylko "zaciemnia" obszar. Czyli, jeśli gdzieś jest góra, to idąc tam zdejmiesz Black Mask i Fog of War, kiedy pójdziesz, Fog of War zakryje tylko cieniem tamten teren.
|
|
|
||
![]() |
||
RetroBerber |
Wiadomość [#7]: 22.07.2013 o 21:32 |
|
Konto skasowane |
To co ja mam wreszcie zrobić ?
|