![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Ludzie vs. Orkowie (kampania war3) |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | > >> Ostatnia |
![]() |
Dekajo |
Wiadomość [#21]: 13.08.2013 o 12:22 |
|
Konto skasowane |
shadow44 napisał (I serio zmień to imię - Bob...). Też się zgadzam z Shadowem, imię Bob nie pasuje do króla. Poza tym Bob to skrót od Roberta i wydaje mi się, że to imię już bardziej pasuje, tak bardziej dostojnie. To tak jakbyś stworzył króla Lucka zamiast Króla Lucjana, mała powaga jak na króla jeśli wiesz o co mi chodzi ![]() ![]() Mój kanał na Youtube prowadzony wraz z kolegą: KillerzyDC Moje Aktualne Projekty: - Ludzie Vs. Orkowie - Pogromca (zawieszony) |
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#22]: 13.08.2013 o 15:57 |
|
Konto skasowane |
LordStachu napisał shadow44 napisał (I serio zmień to imię - Bob...). Też się zgadzam z Shadowem, imię Bob nie pasuje do króla. Poza tym Bob to skrót od Roberta i wydaje mi się, że to imię już bardziej pasuje, tak bardziej dostojnie. To tak jakbyś stworzył króla Lucka zamiast Króla Lucjana, mała powaga jak na króla jeśli wiesz o co mi chodzi ![]() Stachu, Bob to nie król... to jego Wielki Doradca. ( łał, dwóch moich ulubionych forumowiczów odezwało się w moim temacie ![]() Co do Shadowa, zmienie to imie, bo jak na razie występuje tylko w Intrze. Teksty też poprawie, a jak już pisałem do Lesczyka, cinematiksy na końcu, bo po skończeniu, wiem na 100% jakie treści powinny zawierać (żeby to wyglądało spójnie). Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#23]: 14.08.2013 o 14:25 |
|
Konto skasowane |
Zastosuje się do porad, obiecuje.
![]() Mój kanał na Youtube prowadzony wraz z kolegą: KillerzyDC Moje Aktualne Projekty: - Ludzie Vs. Orkowie - Pogromca (zawieszony) |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#24]: 14.08.2013 o 21:08 |
|
Konto skasowane |
Ups, sorry za to przeoczenie, czytałem posta o tym Bobie za szybko
|
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#25]: 23.08.2013 o 13:23 |
|
Konto skasowane |
Wypociny zaczęły się dopiero wczoraj, kiedy poprawiałem mapki
![]() Mój kanał na Youtube prowadzony wraz z kolegą: KillerzyDC Moje Aktualne Projekty: - Ludzie Vs. Orkowie - Pogromca (zawieszony) |
|
|
||
![]() |
||
Hertaos |
Wiadomość [#26]: 24.08.2013 o 20:38 |
|
Konto skasowane |
Witam
|
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#27]: 25.08.2013 o 11:14 |
|
Konto skasowane |
Coś z tym może zrobie, ale o co chodzi ci w "po pierwsze"
|
|
|
||
![]() |
||
Hertaos |
Wiadomość [#28]: 25.08.2013 o 15:33 |
|
Konto skasowane |
Nie wyświetla sie np ń, i jeszcze kilka polskich znaków |
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#29]: 25.08.2013 o 19:26 |
|
Konto skasowane |
Hmm... Może dlatego, że masz... Angielską wersję W3? Nie... Przecież to niemożliwe.
|
|
|
||
![]() |
||
Hertaos |
Wiadomość [#30]: 25.08.2013 o 19:55 |
|
Konto skasowane |
A czy ja o tym nie pisałem? Cytuje samego siebie
|
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#31]: 25.08.2013 o 20:27 |
|
Konto skasowane |
Wymieniłeś to w liście wytkniętych błędów, co logicznie sugeruje, że uważasz to również za błąd ze strony mappera.
|
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#32]: 26.08.2013 o 11:52 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za wsparcie Drakonno.
|
|
||
![]() |
||
Hertaos |
Wiadomość [#33]: 26.08.2013 o 23:35 |
|
Konto skasowane |
Wymieniłeś to w liście wytkniętych błędów, co logicznie sugeruje, że uważasz to również za błąd ze strony mappera. |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#34]: 10.09.2013 o 13:13 |
|
Konto skasowane |
Dzięki Hertaos.
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#35]: 10.09.2013 o 15:36 |
|
Konto skasowane |
Dzięki Hertaos. Aha... Byłbym zapomniał... Cy ktoś powie mi jak zrobić żeby mapa była zasłonięta czarną maską a nie mgłą wojny? I jak zrobić w filmie, żeby ekran zasłonił sie na pięć sekund? Wiem, że chodzi o akcje Fade Filtra, Enable black mask, ale jak zrobić żeby czarna maska pojawiła się od razu jak akcja się rozpocznie, i będzie przez pięć sekund? Błagam ![]() Na prawdę nikt nie wie... szkoda, bo kampania będzie gorzej wyglądać, w końcu orkowie nie znają terenów ludzi. ![]() Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#36]: 11.09.2013 o 13:47 |
|
Konto skasowane |
Jeżeli możesz to prrzyślij. A jak zrobić żeby minimapa była na czarno, tak jak w kampani
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#37]: 11.09.2013 o 15:05 |
|
Konto skasowane |
Jeżeli możesz to prrzyślij. A jak zrobić żeby minimapa była na czarno, tak jak w kampani ![]() Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#38]: 12.09.2013 o 20:04 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za pomoc Shadow. Doceniam wasz wkład w ten projekt.
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#39]: 14.09.2013 o 14:54 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za pomoc Shadow. Doceniam wasz wkład w ten projekt. Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#40]: 28.09.2013 o 17:22 |
|
Konto skasowane |
Ok! Umiem już wszystko. Zachęcam do obejrzenia drugiego projektu: Pogromca. Co do tego projektu to będzie przeplatany z Pogromcą. Raz to, raz tamto. Tam dałem samouczek, więc teraz zrobie 3 misję i przerywnik. Itd. itd.
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 2 z 3. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |