Nietwojinteres |
|
Konto skasowane
|
Siemka mam pytanko nie wiem jakie dobrać prrofki dla Druida , chodzi mi głównie o bonusy zeby były dobre do PvP i PvE ze wzgledu na to ze to moj main tak mi na tym zalezy i nie biore zadnych profesji zbierackich. Co polecacie ? Napewno pierwszą wezme Engi bo ma duzy boost do PvP a drugą ? JC ? czy jej bonusy przydaja sie do Pve i PvP ? a jak nie to jaką drugą profke?
|
|
 |
atylla3 |
|
Konto skasowane
|
Nie wiem w jakim specu grasz, ale jeśli chodzi ci głównie o statystyki to bierz blacksmithing albo jewelcrafting (są raczej uniwersalne i nadadzą się do każdego speca) . Ewentualnie jeśli grasz resto lub balance możesz rozważyć tailoring.
|
|
 |
Nietwojinteres |
|
Konto skasowane
|
Gram Feralem i Guardianem a JC nada się do PvP i PvE czy np tylko do PvE albo tylko do PvP ?
|
|
 |
Igor |
|
Konto skasowane
|
toz JC to trzy wieksze gemy. wieksze niz normalne w sensie. jak wiec maja sie do czegos nie nadac? masz po prostu wiecej statystyki, czyli jakiegos agility i tyle...
|
|
 |
lsh |
|
Konto skasowane
|
dwa nie trzy :P

"If the guns are churnin', your ass is burnin'. If the guns are blazin', you ass is... erasin'. I don't know, what do you want from me? " - anonymous Siege Tank gunner.
"generalnie melee dps powinno stać za bossem na rajdzie, żeby ich tank pianą nie obryzgał jak dostanie enrage"
|
|
 |
Igor |
|
Konto skasowane
|
toz mowie 
|
|
 |
REKLAMA |