![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: co zmienić w barbie by podkręcić dmg |
|
![]() |
AfroX |
Wiadomość [#1]: 28.10.2012 o 13:26 |
|
Konto skasowane |
Witam
|
|
|
||
![]() |
||
Vaeryn |
Wiadomość [#2]: 28.10.2012 o 16:43 |
|
Konto skasowane |
Moim zdaniem powinieneś wymienić po pierwsze gacie i chesta, które są raczej słabawe. Razem mają pi razy oko 100 all resa, 0 vita,1 socket i 240 siły. Zamiast tego proponowałbym zebrać jakieś takie, które mają razem ze 130-140 all resa i więcej vita oraz niekoniecznie tyle samo siły (ale jak się uda to czemu nie, im więcej tym lepiej). Przy czym dodatkowy vit i str proponuję osiągnąć kupując gacie i chesta z dwoma socketami każde. Dodatkowo proponuję wymienić pierścienie na takie, które nie mają albo w ogóle all res albo mają mniej. Celuj w pierśćienie, które mają crita, crit dam, dodatkowe obrażenia (średnia jakieś 30 to już powiedzmy ujdzie, dajmy na to 10-50, ludzie ignorują dodatkowy dam a to poważny błąd, póki co można jednak dzięki temu kupić nie rujnujące pierścienie z nim), socket i str. W tej kolejności, bo str na pierścieniu najbardziej go podraża jeśli już jest crit i crit dam, już taniej wychodzi zasocketowanie str a zakładam nie masz za wiele kasy. Rozejrzyj się na jak dobre pierścienie cię stać i kup na bidzie (tak zwykle taniej) chyba, że trafisz na okazję. Szukaj z Crit 4% i wyżej i 20% crit dam i wyżej, dalej już mieszaj, wyrzucaj str, wyrzucaj socket, wyrzucaj avg dam i patrz na co sobie możesz pozwolić. Teoretycznie możesz szukać też na %haste, ale one zwykle są najdroższe plus dla początkującego ww barba nie polecam.
Zagruu, The Maelstrom |
|
|
||
![]() |
||
AfroX |
Wiadomość [#3]: 28.10.2012 o 20:33 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za pomoc właśnie obniżam delikatnie resy na rzecz str i vita na chescie i spodniach plus po 2 sockety - pytanie czy wkładać we wszystkie +str czy również coś z vita i jeszcze jedno co to jest ww barb??
|
|
|
||
![]() |
||
Vaeryn |
Wiadomość [#4]: 28.10.2012 o 23:10 |
|
Konto skasowane |
WhirlWind Barb.
Zagruu, The Maelstrom |
|
|
||
![]() |
||
AfroX |
Wiadomość [#5]: 29.10.2012 o 08:43 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za odpowiedź, próbowałem tym buildem grać ale jak dla mnie póki co jest za ciężko za szybko umieram w tym buildzie chyba mam za mało hpków i za mało loha, na ten moment mam 718 regenu hp, 3% lifesteala i 350 loha, pytanie może gem wymienić na broni na loha
|
|
|
||
![]() |
||
Vaeryn |
Wiadomość [#6]: 29.10.2012 o 09:45 |
|
Konto skasowane |
Masz obecnie bardzo mało crita, więc nie da sie skutecznie raczej takim barbem w whirlwindzie grać.
Zagruu, The Maelstrom |
|
|
||
![]() |
||
AfroX |
Wiadomość [#7]: 29.10.2012 o 15:19 |
|
Konto skasowane |
A ile crita powinno się mieć na ten build?? tak mniej więcej?? |
|
|
||
![]() |
||
Macko85 |
Wiadomość [#8]: 29.10.2012 o 15:24 |
|
Konto skasowane |
Crita powinieneś mieć zawsze, bez względu na build
|
|
|
||
![]() |
||
Vaeryn |
Wiadomość [#9]: 30.10.2012 o 00:37 |
|
Konto skasowane |
Poradnik dla WW Barba w 1.05: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CY8hKGWH49U Polskiego poradnika nie znam. A tutaj sensowniejsza analiza 1.05, odpowiedniego offhanda, haste, etc., url=http://www.youtube.com/watch?v=g2Jtwf_HpQs&feature=related. Kwestia jest tylko taka, że on opisuje build "pod siebie" a ma świetny gear. W gorszym gearze olałbym te jego frenzy->maniac i nadal używał instigation.
Zagruu, The Maelstrom |
|
|
||
![]() |
||
Pipen7 |
Wiadomość [#10]: 04.11.2012 o 18:31 |
|
Konto skasowane |
Pomoże tez ktoś?
|
|
|
||
![]() |
||
Bacek_ |
Wiadomość [#11]: 04.11.2012 o 18:42 |
|
Konto skasowane |
resów stanowczo za mało. Podkręć do ok. 300-400 i powinno iść łatwiej |
|
|
||
![]() |
||
nabonid |
Wiadomość [#12]: 04.11.2012 o 21:22 |
|
Konto skasowane |
Przydal by sie tez LoH lub LS do healingu. Masz za malo crita by barba rozpedzic na dluzszy czas. Pamietaj, ze tornada biora damage z main handa, dla tego tam wsadzasz bron z wiekszym damage. |
|
|
||
![]() |
||
Pipen7 |
Wiadomość [#13]: 05.11.2012 o 11:44 |
|
Konto skasowane |
Ok, dzięki za podpowiedzi ;), postaram się wedle tego podkręcić Barba.
|
|
|
||
![]() |
||
AfroX |
Wiadomość [#14]: 05.11.2012 o 20:20 |
|
Konto skasowane |
Witam ponownie,
|
|
|
||
![]() |
||
Wael |
Wiadomość [#15]: 08.11.2012 o 00:31 |
|
Konto skasowane |
Nie polecam latać Ci na mp4. Zejdz sobie spokojnie do mp1 i tam farmuj. Pamietaj, że ważniejsze jest ilość zabijanych elit na godzine, a nie wyższy poziom mp. Ogólnie mogę się rozpisywać, ale tutaj jest to bardzo ładnie wyjaśnione.
|
|
|
||
![]() |
||
nabonid |
Wiadomość [#16]: 08.11.2012 o 00:35 |
|
Konto skasowane |
Tu matematyczne uzasadnienie.^^ http://diablo.incgamer(...)-Farming |
|
|
||
![]() |
||
Vaeryn |
Wiadomość [#17]: 13.11.2012 o 14:25 |
|
Konto skasowane |
Witam ponownie, Wydropiło mi trochę itemów trochę posprzedawałem i udało mi się trochę kupić teraz wyglądam tak: http://eu.battle.net/d(...)/3590638 i tutaj mam pytanie jak można jeszcze podkręcić dmg powiem szczerze że na sp4 daję sobie radę ale trochę długo bije mi się elit packi. Co byście jeszcze pozmieniali? Pozdrawiam Zagruu, The Maelstrom |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 1. |
Idź do strony : |