![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: EVERDEN - Gildia Zabójców |
Pierwsza << < ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | > >> Ostatnia |
![]() |
Scarab |
Wiadomość [#141]: 13.10.2013 o 10:27 |
|
Konto skasowane |
Też bym wyrzucił roślinki z środka domu, nawet elfy nie są tak popieprzone żeby pośród nich żyć. xD
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#142]: 13.10.2013 o 19:32 |
|
Konto skasowane |
Hmm.. no może i macie racje z tym buszem :P. Zaznaczam jednak, że to są 'leśne' elfy, dla których grządki to codzienność ;)
|
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#143]: 13.10.2013 o 22:17 |
|
Konto skasowane |
Grządki grządkami, ale nie na drzewie lub wyrastające z podłogi.
|
|
|
||
![]() |
||
burybrzetyslaw |
Wiadomość [#144]: 14.10.2013 o 09:23 |
|
Konto skasowane |
Jakieś wydzielone miejsce gdzie roślinki rosną na teksturze ziemi lub trawy plus efekty promieni słonecznych że niby jest szklany dach to mogło by dać klimat, ale tak wyrastające z podłogi to jest głupie z kilku powodów, chyba że ten dom jest opuszczony i nie ma fundamentów.
ale wszelkie sugestie dotyczące terenu i nie tylko mile widziane (zainteresowanie na pewno przyśpieszy projekt) |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#145]: 14.10.2013 o 09:35 |
|
Konto skasowane |
No, chyba nawet elfy nie są tak głupie by jeść, pić, spać, czyta i inne elfie głupoty robić w zarośniętym domu. Jak tak chcesz, by elfy miały rośliny w domu, to nie wiem, może zrób kawałek terrarinu w domach elfów jako trawa i tam zrób roślinki, że niby ogródek
|
|
|
||
![]() |
||
burybrzetyslaw |
Wiadomość [#146]: 14.10.2013 o 09:59 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za rekomendowaną zbroję, Shadow ale nie wiem czy będzie to dobrze leżeć na bohaterach. Próbowałem to wcześniej i powiem, że świetnie leży na wieśniaku ale za nisko jest usytułowany na modelach pokroju Mistrza Ostrzy (bo na nim bazowani są bohaterowie). Musiałbym znaleźć kogoś kto potrafiłby podnieść model w ModelEditorze. Jak narazie używam zbroji tego typu. ale wszelkie sugestie dotyczące terenu i nie tylko mile widziane (zainteresowanie na pewno przyśpieszy projekt) |
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#147]: 14.10.2013 o 12:02 |
|
Konto skasowane |
![]() Mój kanał na Youtube prowadzony wraz z kolegą: KillerzyDC Moje Aktualne Projekty: - Ludzie Vs. Orkowie - Pogromca (zawieszony) |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#148]: 17.10.2013 o 15:45 |
|
Konto skasowane |
LordStachu napisał Dzięki za rekomendowaną zbroję, Shadow ale nie wiem czy będzie to dobrze leżeć na bohaterach. Próbowałem to wcześniej i powiem, że świetnie leży na wieśniaku ale za nisko jest usytułowany na modelach pokroju Mistrza Ostrzy (bo na nim bazowani są bohaterowie). Musiałbym znaleźć kogoś kto potrafiłby podnieść model w ModelEditorze. Jak narazie używam zbroji tego typu. Pomogę ci 1 otwierasz Warcraft Model Editor 2 otwierasz plik zbroi 3 wchodzisz w menu windows (u góry okienka) i wybierasz w nim model editor 4 w okienku które ci wyskoczy wybierasz menu selection i select all (powinny ci się wszystkie kropki (punkty styczne krawędzi) na modelu świecić na zielono) 5 wybierasz teraz menu transformations i translation 6 do wartości "z" (która odpowiada za oś z czyli pionową) dodajesz odpowiednią liczbę dodatnią by podwyższyć i ujemną by obniżyć model, 7 przy zapisywaniu nie zapomnij dodać .mdx na koncu nazwy a oto efekt ![]() ogólnie przydatny program i warto się z nim lepiej zapoznać mam nadzieje że pomogłem. ed może napisać krótki poradnik z screenshotami o tym programie, myślicie żeby się przydał? [Edycja burybrzetyslaw - 14.10.2013 o 10:05] |
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#149]: 17.10.2013 o 18:56 |
|
Konto skasowane |
Oo. to teraz Stachu możesz poszaleć z uzbrojeniem ;]
Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#150]: 17.10.2013 o 22:57 |
|
Konto skasowane |
Oo. to teraz Stachu możesz poszaleć z uzbrojeniem ;] EDIT: Możesz mi podesłać gotowca, z przypinaniem przedmiotów? -> bo chce coś przetestować. Jak się uda, to się podzielę rezultatem ![]() [Edycja shadow44 - 17.10.2013 o 19:01] |
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#151]: 18.10.2013 o 19:51 |
|
Konto skasowane |
shadow44 napisał Oo. to teraz Stachu możesz poszaleć z uzbrojeniem ;] EDIT: Możesz mi podesłać gotowca, z przypinaniem przedmiotów? -> bo chce coś przetestować. Jak się uda, to się podzielę rezultatem ![]() [Edycja shadow44 - 17.10.2013 o 19:01] Ale wiesz, że każdy model ma inne miejsca punktów przyczepienia? Moi bohaterowie na przykład są na bazie mistrza ostrzy. Do Lowertha z kolei przedmioty mogłyby trochę odstawać na przykład hełm czy naramienniki no chyba, że nie o to Ci chodzi ![]() Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#152]: 09.11.2013 o 16:56 |
|
Konto skasowane |
Mały update projektu.
|
|
|
||
![]() |
||
akulizar |
Wiadomość [#153]: 09.11.2013 o 18:05 |
|
Konto skasowane |
Teren wygląda świetnie, mam nadzieję, że z resztą będzie podobnie. No cóż powodzenia
|
|
|
||
![]() |
||
WrathAmon |
Wiadomość [#154]: 12.11.2013 o 20:03 |
|
Konto skasowane |
Teren robi wrażenie jak i cały projekt, ale chyba to wspominałem już milion razy
|
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#155]: 12.11.2013 o 21:02 |
|
Konto skasowane |
Jakby co, to wiecie, jestem na GG i mam czasami pomysł na ciekawszego potwora, bossa czy skrypt, nie bójcie się pisać. :3
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#156]: 12.11.2013 o 22:31 |
|
Konto skasowane |
Jakby co, to wiecie, jestem na GG i mam czasami pomysł na ciekawszego potwora, bossa czy skrypt, nie bójcie się pisać. :3 |
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#157]: 16.12.2013 o 11:15 |
|
Konto skasowane |
Dawno mnie nie było... A tu Stachu coś zrobił
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#158]: 12.06.2014 o 04:29 |
|
Konto skasowane |
Dobra, troche mialem poslizg, nadgodziny w pracy a czas wolny z druga polówka, ale wrócilem do roboty.
|
|
|
||
![]() |
||
Olos |
Wiadomość [#159]: 12.06.2014 o 09:41 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za update.
|