![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: EVERDEN - Gildia Zabójców |
Pierwsza << < ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | > >> Ostatnia |
![]() |
shadow44 |
Wiadomość [#121]: 16.08.2013 o 20:11 |
|
Konto skasowane |
No cóż, że tak powiem natrafiłem na bardzo niepokojący problem :/ Otóż stworzyłem dodatkową lokacje następnej kopalni porobiłem do niej kontunuację zadania, zapisałem i.... ...kampania się nie ładuje :/. Po kliknięciu na guzik mapy w trybie kampanii pojawia się czarne tło, muzyka ucicha a potem się podgłaśnia z powrotem i pojawia się główne menu mojej kampanii. Jakieś sugestie? Pamiętam jak kiedyś miałem taki sam problem z Płonącą Apokalipsą, tyle, że winą tego było za dużo zaimportowanych modeli do jednej mapy zamiast kampanii, w Everdenie natomiast wszystko zapisuję na imporcie w kampanii więc nosz kurde niepokojącą mam sytuację. Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#122]: 17.08.2013 o 14:47 |
|
Konto skasowane |
Teksturki żadnej nie importowałem, jedyne co zmieniałem to dodałem parę nowych wyzwalaczy i nową kopalnię.
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#123]: 17.08.2013 o 23:14 |
|
Konto skasowane |
Teksturki żadnej nie importowałem, jedyne co zmieniałem to dodałem parę nowych wyzwalaczy i nową kopalnię. W sumie zastanawiam się czy to czasem nie przez nadmierną ilość wyzwalaczy albo dodatków bo używam NewGen WE i mogą pojawić się komplikacje. Na szczęście mam kopię zapasową z przed dwóch miesięcy więc zaimportuję po kolei wszystko krok po kroku i zobaczę w czym problem. Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#124]: 08.09.2013 o 04:17 |
|
Konto skasowane |
Po ponad miesiącu wreszcie udało mi się odnaleźć przyczynę crashowania gry. Otóż przy ostatniej działającej wersji usuwałem memory leaki i zrobiłem jeden głupi błąd.
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#125]: 08.09.2013 o 17:29 |
|
Konto skasowane |
Po ponad miesiącu wreszcie udało mi się odnaleźć przyczynę crashowania gry. Otóż przy ostatniej działającej wersji usuwałem memory leaki i zrobiłem jeden głupi błąd. Nauczka dla mnie i porada dla innych: Zawsze upewnij się, że w wyzwalaczach wpisując skrypt: [*] Custom script: call DestroyGroup (udg_Temp_Group) Nie będzie: [*] Custom script: Custom script: call DestroyGroup (udg_Temp_Group) Poprzez skopiowanie skryptu nie zauważyłem, że część frazy jest ustawiona już na początku ![]() Tak czy inaczej projekt wydostał się z saschniętego cementu i rusza dalej!!! Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#126]: 13.09.2013 o 15:31 |
|
Konto skasowane |
No dobra, moi drodzy oto mały spoiler rasy...
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#127]: 13.09.2013 o 17:31 |
|
Konto skasowane |
Widać, że sobie wszystko dokładnie przemyślałeś. Jak dla mnie masz duży plus, za przedstawienie ludzi, czekam na resztę ras...
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#128]: 13.09.2013 o 22:40 |
|
Konto skasowane |
Widać, że sobie wszystko dokładnie przemyślałeś. Jak dla mnie masz duży plus, za przedstawienie ludzi, czekam na resztę ras... ![]() I widać inspiracje gothickiem i władcą pierścieni - czy się mylę xD? |
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#129]: 13.09.2013 o 23:05 |
|
Konto skasowane |
shadow44 napisał Widać, że sobie wszystko dokładnie przemyślałeś. Jak dla mnie masz duży plus, za przedstawienie ludzi, czekam na resztę ras... ![]() I widać inspiracje gothickiem i władcą pierścieni - czy się mylę xD? Cóż, bardziej inspiracje zaciągnąłem z wiedźmina (Nilfgaard), mitologii nordyckiej (Midgaard) i języka waliiskiego (miasto Merthyr Tydfil). No ale w sumie wszystko kołem się toczy ![]() [Edycja LordStachu - 13.09.2013 o 22:44] Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#130]: 13.09.2013 o 23:28 |
|
Konto skasowane |
Everden to świat, w którym rozgrywa się wątek o Gildii Zabójców ale tak,wszystko będzie się działo na jednej mapie. Ta mapa to tylko jeden z trzech rozdziałów całej kampanii, w której będzie się rozgrywała ta historia o bezimiennym bohaterze z amnezją. Wolnym kroczkiem dojdę do końca ;)
|
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#131]: 21.09.2013 o 14:02 |
|
Konto skasowane |
Jak Stachu? Projekt idzie do przodu czy zrobiłeś sobie krótką przerwę?
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#132]: 08.10.2013 o 23:27 |
|
Konto skasowane |
Projekt miał krótką przerwę ale ruszył dalej.
|
|
|
||
![]() |
||
General86 |
Wiadomość [#133]: 09.10.2013 o 00:50 |
|
Konto skasowane |
Oby tak dalej. Nie mogę się doczekać żeby zagrać w pełną wersje
|
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#134]: 09.10.2013 o 11:33 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za wsparcie Generał86
|
|
|
||
![]() |
||
Dekajo |
Wiadomość [#135]: 09.10.2013 o 14:55 |
|
Konto skasowane |
Piękna robota. Oby tak dalej.
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#136]: 11.10.2013 o 19:23 |
|
Konto skasowane |
No nareszcie wioska elfów. Zajebiście się zapowiada!
Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#137]: 11.10.2013 o 23:37 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za rekomendowaną zbroję, Shadow ale nie wiem czy będzie to dobrze leżeć na bohaterach. Próbowałem to wcześniej i powiem, że świetnie leży na wieśniaku ale za nisko jest usytułowany na modelach pokroju Mistrza Ostrzy (bo na nim bazowani są bohaterowie).
|
|
|
||
![]() |
||
shadow44 |
Wiadomość [#138]: 12.10.2013 o 13:27 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za rekomendowaną zbroję, Shadow ale nie wiem czy będzie to dobrze leżeć na bohaterach. Próbowałem to wcześniej i powiem, że świetnie leży na wieśniaku ale za nisko jest usytułowany na modelach pokroju Mistrza Ostrzy (bo na nim bazowani są bohaterowie). Musiałbym znaleźć kogoś kto potrafiłby podnieść model w ModelEditorze. Jak narazie używam zbroji tego typu. Eminem Ostatni Bastion - http://forum.battlenet(...)p;page=0 |
|
|
||
![]() |
||
LordStachu |
Wiadomość [#139]: 12.10.2013 o 20:08 |
|
Konto skasowane |
No szkoda bo przydałby się jakiś modelator co to by mógł podnieść te zbroje troszkę do góry bo naprawdę są dobre.
|
|
|
||
![]() |
||
Drakonno |
Wiadomość [#140]: 12.10.2013 o 22:22 |
|
Konto skasowane |
Chyba ja potrafię, przynajmniej potrafiłem jakąś magię czynić.
-Brrr... A którego z nich, powiedz, można ukatrupić za pomocą zwierciadła? -Każdego. Jeśli walnąć prosto w łeb. A. Sapkowski - Rozmowa wiedźmina z rycerzem po zabiciu kuroliszka. -Gdzie podkop, jaki podkop, lampa w podłodze! Jakie to wszystko popieprzone! Seksmisja |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 7 z 8. |
Pierwsza << < ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |