Dziś jest: Środa, 18 października 2017, godzina 00:08
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft Pomoc Brak repów i multiplayera


Odpowiedź

Temat: Brak repów i multiplayera

bananowyowner
Wiadomość [#1]: 24.07.2012 o 12:30

Dołączył: 24.07.2012 o 12:26
Lokalizacja: Gdańsk


Nie ma opcji "Load Replay" a także "Save Replay". Gdy wchodzę w multiplayer pojawia sie error i gra sie wyłącza. Mam Windows 7!! Proszę o pomoc.smash.gif

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#2]: 24.07.2012 o 13:15

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Zaktualizuj grę?



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
bananowyowner
Wiadomość [#3]: 24.07.2012 o 13:20

Dołączył: 24.07.2012 o 12:26
Lokalizacja: Gdańsk


Mam najnowszego patcha tj 1.16.1. Sciągalem go z Iccupa (w sumie to nawet dwa różne).

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#4]: 24.07.2012 o 14:03

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


A gra oryginalna/instalowana z obrazu płyty, czy jakiś rip/scrackowana wersja?



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
bananowyowner
Wiadomość [#5]: 24.07.2012 o 17:44

Dołączył: 24.07.2012 o 12:26
Lokalizacja: Gdańsk


Oryginał.

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#6]: 25.07.2012 o 10:23

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


A miałeś wcześniej pirata zainstalowanego na tym systemie?

W każdym razie
1 Odinstaluj grę
2. Dla pewności zobacz, czy nie zostały jakieś foldery i je skasuj
3. Znajdź w rejestrze HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Starcraft (start => uruchom => regedit) i skasuj. Poszukaj też wszystkiego, co ma związek z SC1. Jeśli masz SC2, to uważaj, bo możesz coś spieprzyć. Ogólnie uważnie rób cokolwiek rejestrze, bo można i system spieprzyć
4. Zainstaluj grę od nowa, najlepiej na innej partycji niż systemowa
5. Ściągnij i zainstaluj patcha jako administrator http://ftp.blizzard.co(...)1161.exe (zgaduję, że masz BW)
6. Odpalaj grę jako administrator



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
bananowyowner
Wiadomość [#7]: 25.07.2012 o 11:58

Dołączył: 24.07.2012 o 12:26
Lokalizacja: Gdańsk


Wielkie dzięki, teraz działa beerchug.gif

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :