Dziś jest: Piątek, 20 października 2017, godzina 07:08
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum Diablo III Pomoc PROBLEMY TECHNICZNE - szybkie pytanie, szybka odpowiedź


Odpowiedź

Temat: PROBLEMY TECHNICZNE - szybkie pytanie, szybka odpowiedź

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
watman
Wiadomość [#41]: 06.12.2012 o 08:49

Lysy alkoholik z gunem




Dołączył: 02.01.2007 o 23:26
Lokalizacja: Alonsus / Tychy


malynr9 napisał
Witam, nie jestem pewien czy to właściwy temat. Jeżeli nie to przepraszam ale napisane jest, ze jak zadam szybkie pytanie to otrzymam szybka odpowiedzi. Zastanawiam się czy na moim lapku poleci mi te diablo III. Na parametrach znam się slabo, dlatego pytam bo bylem fanem pierwszej i drugiej części a moj braciak wspominal mi cos o prezentach pod choinke :P

Parametry mojego lapka: Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10 GHz 2.1 GHz
Pamięć ram 6,00 GB
a Grafika to GEFORCE GT 540M 1GB

Dodam, że gry typu Skyrim czy Deus Ex smigaja. Nawet troche lepiej niz na minimalnych. Wydaje mi sie, ze procesor mam troche za slaby. Wiec moje pytanie, czy poleci i da sie grac z przyjemnościa? Pozdrawiam!

same wymagania minimalne mozna sprawdzic na http://www.systemrequirementslab.com/cyri - w sumie nie wiem jak bardzo bedzie sie to mialo do komfortowej gry, ale bedziesz wiedzial czy pojdzie...



Pokrak, dorf huntard
Rozwojowe postaci D3
PM Email
malynr9
Wiadomość [#42]: 13.12.2012 o 15:25

Dołączył: 05.12.2012 o 19:41
Lokalizacja: ziembowo


Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Diablo 3 dużo zjada transferu? Bo jak wroce do domu na swieta to bede chcial troche pokosic a mam limit transferu.

PM Email
Madimiel
Wiadomość [#43]: 08.10.2013 o 21:38

Dołączył: 08.10.2013 o 21:32
Lokalizacja: Opole


Witam. Dziś moje konto w Diablo 3 zostało zablokowane z powodu mojej rzekomej nie aktywności. Mimo że jeszcze wczoraj wieczorem grałem z kolegami... Kazano mi zrestartować hasło. I tu zaczyna się mój problem Przy tworzeniu konta battle.net musiałem popełnić jakiś błąd lub literówke. Bo za każdym razem wyskakuje mi że nazwa konta nie pasuje do danych Próbowałem pisać do supportu ale po 5 minutach mulenia przeglądarki nie ma wyniku Przy próbie chatowania z suportem wyskakuje mi "wystąpił błąd" Proszę pomoc w odzyskaniu konta bo już nie wiem co robić.

PM Email
moonrake
Wiadomość [#44]: 09.10.2013 o 09:48

Dołączył: 09.04.2010 o 10:04
Lokalizacja: Brzoza


Ale jeżeli popełniłbyś literówkę, to jak logowałbyś się do gry?? przecież hasło musisz wpisywać za każdym razem.. maila też musiałeś podać poprawnego bo chyba jakaś aktywacja konta jest , choć głowy nie dam bo już nie pamiętam.. Może masz jakiś syf u siebie na kompie, skanowałeś antywirusem?? Spróbuj skontaktować się z supportem z innego kompa, zresztą mi dziś strona w ogóle nie działa bo oni w środy zawsze przerwy techniczne robią i gra oraz strona działa dopiero koło południa.. Może od wtorku już coś grzebali i dlatego miałeś problem z czatem i kontaktem z nimi..

[Edycja moonrake - 09.10.2013 o 09:50]

PM Email
Sok
Wiadomość [#45]: 09.10.2013 o 16:00

Dołączył: 01.08.2011 o 20:00
Lokalizacja: Ropczyce/Kraków


Skoro ktoś Ci napisał że masz konto nieaktywne, a Ty wszedłeś z linku w mailu do strony gdzie próbowałeś się zalogować to właśnie możesz pożegnać się z przedmiotami w grze. Niestety padłeś ofiarą zwykłego oszustwa.



Battletag: Sok#1794 Jeśli chcesz pograć zapraszaj!
PM Email
Madimiel
Wiadomość [#46]: 09.10.2013 o 22:19

Dołączył: 08.10.2013 o 21:32
Lokalizacja: Opole


Literówke musiałem zrobić w imnieniu bo tak jak mówisz hasło wpisywałem co logowanie a loginem jest email zapamiętany przez gre Żeby zrestartować hasło musisz podać mail i imie

Co do samej blokady konta nie powstała w wyniku wejścia na jakiś mail Wstałem rano chciałem zagrać Opalam gre loguje się a tu annoucement że mam konto zablokowane i w tym momęcie zostałem przekierowany na strone z restartem i dostałem maila

Avast twierdzi że kom jest czysty

PM Email
moonrake
Wiadomość [#47]: 10.10.2013 o 07:24

Dołączył: 09.04.2010 o 10:04
Lokalizacja: Brzoza


W takim razie spróbuj przeszukać stare maile i znaleźć jakiś newsletter.. Może u góry będzie "Hi XXX" gdzie xxx to Twoje imię z literówką ;P Jeżeli nie to zostaje Ci dzwonić do supportu skoro mail i chat Ci nie działają..

PM Email
Madimiel
Wiadomość [#48]: 13.10.2013 o 14:37

Dołączył: 08.10.2013 o 21:32
Lokalizacja: Opole


Wreszcie sie udało zgadać z supportem i już wszystko ok biggthumpup.gif

PM Email
sokolek8990
Wiadomość [#49]: 31.12.2013 o 06:30

Dołączył: 31.12.2013 o 06:23
Lokalizacja: M-ko


jest ktoś na tym forumconfused.gif?
potrzebuje pomocy w takiej sprawie bo ubiłem krola szkieletow i na tym gra się konczy na batell wbijam klucz z pudelka i nic a mam orginalna wersje gry

PM Email
nabonid
Wiadomość [#50]: 31.12.2013 o 17:34

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Zwykly bug. Skontaktuj sie z suportem, to rozwiaza problem od reki.

PM Email
Aheront
Wiadomość [#51]: 11.09.2015 o 09:22

Dołączył: 11.09.2015 o 08:50


Witam mam problem z Diablo III problem polega na tym że kiedy wychodzę z gry cały komputer się zwiesza a ekran robi się czarny i nic nie reaguje , czytałem wątki na różnych forach ale nic , wszystkie najnowsze sterowniki są zainstalowane , nie mam problemów z innymi grami . Ktoś coś wie jaka może być przyczyna ?

PM Email
nabonid
Wiadomość [#52]: 11.09.2015 o 14:50

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


U mnie wszystko chodzi idealnie. Nie wiem jaka masz grafe i system operacyjny. Ponoc nowe stery AMD sa skopanie i trzeba zainstalowac strarsza wersje. Mozesz jeszcze uruchomic gre w trybie zgodnosci, prawy klik na skrot - wlasciwosci i wybrac ten tryb.

PM Email
Aheront
Wiadomość [#53]: 11.09.2015 o 23:25

Dołączył: 11.09.2015 o 08:50


zgodność próbowałem , zmiana rozdzielczości też , odpalenie na full ekranie ale w oknie jak i w oknie , także jak poniżej pisałem pewnie przez system się ścina komp i więc pewnie będzie trze przeszperać co nie tak w systemie
Sprzęt :
karta graficzna : MSI GTX 970
procek : i5 4690
System WIndows 10 ( podejrzewam że dlatego ścina przy wyjściu z gry )

PM Email
nabonid
Wiadomość [#54]: 13.09.2015 o 01:12

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Win 10 niektorym plata figla w grach. Dla tego nie spiesze sie i nadal siedze na win7.

PM Email
Aheront
Wiadomość [#55]: 13.09.2015 o 09:27

Dołączył: 11.09.2015 o 08:50


Powiem szczerze że dopiero przy nowym bulidzie mam taki problem :P i to jedyny problem xD ale znalazłem sposób żeby mi nie ścinało kompa , opuszczam grę , wchodzę na pulpit , naciskam prawym na otwartą ikonę gry i zamknij okno ;) i żadnej ściny nie ma a zapis jest i mogę swobodnie potem kontynuować grę ;)

PM Email
REKLAMA
Strona 3 z 3.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :