Dziś jest: Sobota, 21 października 2017, godzina 23:03
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum Diablo III Pomoc PROBLEMY TECHNICZNE - szybkie pytanie, szybka odpowiedź


Odpowiedź

Temat: PROBLEMY TECHNICZNE - szybkie pytanie, szybka odpowiedź

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
nabonid
Wiadomość [#21]: 29.05.2012 o 14:55

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Masa ludzi ma problem, ze mu co jakis czas przeladowuje ekran. Ale, zeby az na kilka minut? Blizz ma jeszcze mase roboty przed soba co do optymalizacji gry i usuniecia bugow.

PM Email
Arhi
Wiadomość [#22]: 29.05.2012 o 15:05

gdzie jest moja mana?!




Dołączył: 05.11.2008 o 10:50
Lokalizacja: Warszawa


dzieję się tak tylko przy diablo, w BF czy CoD'a gram normalnie, Komputer słychać że chodzi, ale żeby ponownie przywrócić obraz muszę zrestartować kompa.

PM Email
i20918
Wiadomość [#23]: 29.05.2012 o 22:08

Dołączył: 04.02.2011 o 13:20


Witam zalogowałem się dzisiaj i wszystko mi znikło postacie, skrzynka, achiwy. Jakiś rollback, perma wipe był czy co ?



Idioci usiłują na ogół wyglądać inteligentnie, mało jest osób wystarczająco inteligentnych, aby mogły sobie pozwolić na wygląd idioty.
PM Email
nabonid
Wiadomość [#24]: 30.05.2012 o 00:16

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Pisz do supportu w tej sprawie. Najszybcie to przez telefon zalatwisz.

PM Email
DaimonoS
Wiadomość [#25]: 30.05.2012 o 09:21

Dołączył: 21.03.2010 o 09:20
Lokalizacja: Lublin


i20918 napisał
Witam zalogowałem się dzisiaj i wszystko mi znikło postacie, skrzynka, achiwy. Jakiś rollback, perma wipe był czy co ?


i sprawdź czy zalogowałeś się na swój realm, ewentualnie zobaczy czy nie masz postaci na innym (mogłeś przypadkowo grać np: na US a nie EU) ...tak tak wiem, a jednak niektórym się zdarzało beerchug.gif

PM Email
i20918
Wiadomość [#26]: 30.05.2012 o 11:30

Dołączył: 04.02.2011 o 13:20


DaimonoS napisał
i20918 napisał
Witam zalogowałem się dzisiaj i wszystko mi znikło postacie, skrzynka, achiwy. Jakiś rollback, perma wipe był czy co ?


i sprawdź czy zalogowałeś się na swój realm, ewentualnie zobaczy czy nie masz postaci na innym (mogłeś przypadkowo grać np: na US a nie EU) ...tak tak wiem, a jednak niektórym się zdarzało beerchug.gif

Support mi odpisał że moje postacie są na US, jednak gdy chcę się zalogować na US dostaję informację że d3 musi wykonać update i zostanie zamknięte(EU chodzi normalnie i nie wymaga updateu). D3 się wyłącza, uruchamia się okienko i dostaje następny monit że update jest niemożliwy bo D3 jest uruchomione.



Idioci usiłują na ogół wyglądać inteligentnie, mało jest osób wystarczająco inteligentnych, aby mogły sobie pozwolić na wygląd idioty.
PM Email
Shreq
Wiadomość [#27]: 30.05.2012 o 13:52

Dołączył: 30.01.2012 o 21:03
Lokalizacja: Gdynia


Witam,
Czy Diablo 3 obsługuje kartę graficzną GeForce gtx 560? nie mam na myśli wersji Ti ponieważ ta jest obsługiwana, a zwykłej 560 nie ma wpisanej.

PM Email
nabonid
Wiadomość [#28]: 30.05.2012 o 15:44

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


To, ze nie ma karty na liscie nie oznacza, ze nie pograsz. Na gtx275 ktory jest na liscie czasmi mi przeladowywalo obraz. Teraz mam karte ktora nie wyszczegolniono i nie mam problemow.

PM Email
micio500
Wiadomość [#29]: 30.05.2012 o 18:06

Dołączył: 30.04.2010 o 21:08
Lokalizacja: Poznań


Ja mam małe pytanie do was czy jeżeli nie ma mojej karty na liście obsługiwanych kart graficznych to co diablo 3 mi nie pójdzie ?
Mam taką kartę

''ATI RADEON HD3000

1GB PAMIĘCI WSPÓŁDZIELONEJ

PEŁNA OBSŁUGA DIRECT X 10 ORAZ PIXEL SHADER 4''

Z góry dziękuje za odpowiedź i Pozdrawiam !

PM Email
gilmord
Wiadomość [#30]: 31.05.2012 o 18:41

Dołączył: 16.05.2012 o 12:37


Witam po raz kolejny mam problemy z Diablo... Rano gralem bylospoko a teraz wchodze i mowi mi ze podczas aktualizacji wystapil nieoczekiwany blad . sprobuj ponownie ... czy ma ktos jakis pomysl jak to roziwazac??
odobiscie mam dosc tego typu akcji bo odkad mam ta gre nie moge wejsc i zagrac normalnie. . ..nieporozumienie...

PM Email
Denthar
Wiadomość [#31]: 04.06.2012 o 18:27

Dołączył: 05.09.2011 o 21:08
Lokalizacja: Łódź


Moim problemem jest czeste "Connection Lost". Gra idzie plynnie do pewnego momentu az gra sie zatrzymuje, dzwiek zacina i nic nie moge zrobic - tak jakby sie komp zawiesil. Po chwili sie gra odwiesza i dostaje komunikat ze polaczenie zostalo zerwane. Da sie to jakos rozwiazacconfused.gif



BattleTag: Denthar#2579

Monk 60 lvl
Wizzard 60 lvl
Demon Hunter 60 lvl
PM Email
cran
Wiadomość [#32]: 26.08.2012 o 10:38

Dołączył: 18.05.2012 o 11:12


Witam, mam problem z ostatnią aktualizacją po wprowadzeniu Patch'a 1.0.4 Od 4 dni nie mogę pobrać tych plików i tym samym uruchomić gry. Startuje launcher i postęp pobierania plików - 17,1 mb do pobrania i ani drgnie. Wszystkie poprzednie aktualizacje pobierały się bez problemu. Nie pojawia się żaden komunikat o błędzie.

[Edycja cran - 26.08.2012 o 10:40]

PM Email
JerCic
Wiadomość [#33]: 26.08.2012 o 11:37

JerCic#2328




Dołączył: 24.05.2012 o 15:28
Lokalizacja: Wath upon Dearne


dziala wam logowanie?oficjalna stronka tez sie nie laduje....(błąd 3003)

[Edycja JerCic - 26.08.2012 o 11:38]

PM Email
Constantine
Wiadomość [#34]: 26.08.2012 o 12:03

Pan Grozy...




Dołączył: 19.08.2009 o 22:16


Mam to samo



"Diablo ciągle jest w Piekle i zbiera swoje zastępy demonów do walki"
PM Email
JerCic
Wiadomość [#35]: 26.08.2012 o 12:41

JerCic#2328




Dołączył: 24.05.2012 o 15:28
Lokalizacja: Wath upon Dearne


podziałało se pół godz. i znow to samo...

PM Email
czarodziejka
Wiadomość [#36]: 07.09.2012 o 15:44

Dołączył: 07.09.2012 o 14:58


Witam, mam problem z instalacją Diablo 3. Zakupiłam ployte z gra, jednak przy próbie zainstalowania gry z płyty, system jej po prostu nie czyta. Owszem, płyta zaczyna się obracać, a lampka na obudowie miga, jednak nie może jej otworzyć. Nawet ikona nie zmienia sie na ta z logiem gry, a proba manualnego uruchomienia gry konczy sie wysunieciem tacki i komunikatem "wloz dysk do stacji dyskow E:" Dodatkowo dodam ze dla sprawdzenia napedu wlozylam kilka innych plyt i wszystkie bez najmniejszego problemu dzialaly. PLyta dziala na innym komputerze, jedynie na moim laptopie nie :/ Prosze o pomoc. pozdrawiam!

PM Email
oger123
Wiadomość [#37]: 11.09.2012 o 20:03

Cheeroke




Dołączył: 15.07.2008 o 22:35


Witam. Moj problem wyglada nastepujaco. Obecnie jestem zmuszony korzystać z neta z ograniczeniem transferu do 5 gb. Zostalo mi juz niewiele ponad polowa, a zeby grac potrzebuje zainstalowac patch 2,5 gb. Na innym kompie mam juz zupdatowanego diablo. I teraz pytanie... jaki plik musze skopiować zeby zaniechac przez moj komp instalacji nowego patcha?



Blog: http://www.runicblast.blogspot.com/
PM Email
nabonid
Wiadomość [#38]: 12.09.2012 o 03:01

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Skopiuj cala gre. Powinno (chyba?) dzialac skoro tak mozna zrobic z wowem i sc2.

PM Email
oger123
Wiadomość [#39]: 12.09.2012 o 11:14

Cheeroke




Dołączył: 15.07.2008 o 22:35


Date wystarczylo. Calej gry sie nie dało:P



Blog: http://www.runicblast.blogspot.com/
PM Email
malynr9
Wiadomość [#40]: 05.12.2012 o 19:52

Dołączył: 05.12.2012 o 19:41
Lokalizacja: ziembowo


Witam, nie jestem pewien czy to właściwy temat. Jeżeli nie to przepraszam ale napisane jest, ze jak zadam szybkie pytanie to otrzymam szybka odpowiedzi. Zastanawiam się czy na moim lapku poleci mi te diablo III. Na parametrach znam się slabo, dlatego pytam bo bylem fanem pierwszej i drugiej części a moj braciak wspominal mi cos o prezentach pod choinke :P

Parametry mojego lapka: Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10 GHz 2.1 GHz
Pamięć ram 6,00 GB
a Grafika to GEFORCE GT 540M 1GB

Dodam, że gry typu Skyrim czy Deus Ex smigaja. Nawet troche lepiej niz na minimalnych. Wydaje mi sie, ze procesor mam troche za slaby. Wiec moje pytanie, czy poleci i da sie grac z przyjemnościa? Pozdrawiam!

PM Email
REKLAMA
Strona 2 z 3.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :