Dziś jest: Środa, 20 września 2017, godzina 00:35
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: Status serwerów

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 |   >   >>     Ostatnia
RaQ-HPL
Wiadomość [#21]: 15.05.2012 o 21:52

Gnome | RaqHPL#2918




Dołączył: 30.01.2004 o 13:58
Lokalizacja: Lublin


Albo wywala, że serwery niedostępne, albo stoi na uzyskiwaniu listy postaci. Niestety, trzeba probować i być cierpliwym.



[IMG]http://i292.photobucket.com/albums/mm32/drarmor/Cthulhu.jpg[/IMG]
PM Email
prz3m3k
Wiadomość [#22]: 15.05.2012 o 21:59

Dołączył: 11.05.2009 o 16:00
Lokalizacja: Police


Minutę temu po kilkunastu próbach, udało mi się wejść do grysmiley.gif

PM Email
ElemenT
Wiadomość [#23]: 18.05.2012 o 16:38

The Only True Admin




Dołączył: 01.01.2001 o 00:00
Lokalizacja: Stolica


Działa nie działa?
Strony battle.net mi się nie wyświetlają, serwery wyłączone.



Administrator FORUM
Hostname.pl - projektowanie stron WWW, serwery VR, domeny!
----
If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby
Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free.
PM Email
Dropson71
Wiadomość [#24]: 18.05.2012 o 16:42

Fresh meat !




Dołączył: 13.05.2012 o 19:28
Lokalizacja: Wrocław


Mi tam wszystko działa potluczony.gif

PM Email
ElemenT
Wiadomość [#25]: 18.05.2012 o 16:48

The Only True Admin




Dołączył: 01.01.2001 o 00:00
Lokalizacja: Stolica


Działa ci strona http://eu.battle.net ?
Logowanie do D3 padło, jeżeli jesteś w grze to problemu nie masz.



Administrator FORUM
Hostname.pl - projektowanie stron WWW, serwery VR, domeny!
----
If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby
Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free.
PM Email
Dark_Angel
Wiadomość [#26]: 18.05.2012 o 16:54

Dołączył: 17.11.2003 o 16:29
Lokalizacja: Ruda Śląska


Mi działa zarówno http://eu.battle.net/d3/pl/ jak i logowanie do gry, sprawdzone tuż przed napisaniem posta.

[Edycja Dark_Angel - 18.05.2012 o 16:54]



StarCraft: Lordzik[RiM], StarCraft II: Lorrdzik
PM Email
Dropson71
Wiadomość [#27]: 18.05.2012 o 16:58

Fresh meat !




Dołączył: 13.05.2012 o 19:28
Lokalizacja: Wrocław


Mi stronka również chodzi potluczony.gif

PM Email
igormaster
Wiadomość [#28]: 29.06.2016 o 01:21

Dołączył: 29.06.2016 o 01:09


nie tylko wtedy teraz właśnie to samo

PM Email
REKLAMA
Strona 2 z 2.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :