Temat: NW GONE? |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | > >> Ostatnia |
![]() |
Mestru |
Wiadomość [#41]: 06.02.2012 o 22:50 |
|
Konto skasowane |
W tym rzecz, że NW praktycznie nie posiada już właściciela. To forum należy do SCeny i tak naprawde to my (użytkownicy) decydujemy jak się będzie ono rozwijać. Zmiany są nie potrzebne, ten charakterystyczny sraczkowaty kolor nadaje tylko klimatu ;)
|
|
|
||
![]() |
||
Astridgas |
Wiadomość [#42]: 06.02.2012 o 22:58 |
|
Konto skasowane |
co prawda to prawda, na nw jest mnostwo info o turniejach i nie tylko, praktycznie wszystko dla tych co nie mogli ogladac streama komentuje dawny uzytkownik takze i tego forum repomaniak i naprawde mozna sie duuuzo z nw dowiedziec o scenie, ale tez jak zostac milionerem, prawnikiem, jak dobrze walczyc 1v7 itp
|
|
|
||
![]() |
||
Markam |
Wiadomość [#43]: 06.02.2012 o 23:48 |
|
Konto skasowane |
Na NW w temacie stream na teraz nowe posty pojawiają się co godzinę a nie co tydzień. Dla każdego większego turnieju są zakładane osobne tematy zawierające zazwyczaj po kilkaset postów, w tym streszczenia repomaniaka. Zdecydowanie więcej osób z czołówki pisze na NW. No i tam nie dostaje się warnów za nazwanie kogoś trollem, a tutaj mi się zdarzyło.
|
|
|
||
![]() |
||
Fanek |
Wiadomość [#44]: 07.02.2012 o 11:25 |
|
Konto skasowane |
ja pisze tam głównie w tematach GSL bo ineresuje sie ligą koreańską.
|
|
|
||
![]() |
||
mrGreg |
Wiadomość [#45]: 07.02.2012 o 11:50 |
|
Konto skasowane |
NW to forum z historią, wątpie że jakiekolwiek polskie forum miało chociaż połowę tylu pamiętnych akcji co NW, może ma gówniany layout, ale to nie kolorki i awatarki stanowią siłę forum, co widać choćby po tym tutaj, które jest po prostu nijakie, a te same tematy wiszą chyba od 2 lat
|
|
|
||
![]() |
||
ElemenT |
Wiadomość [#46]: 07.02.2012 o 13:12 |
|
Konto skasowane |
Myślę, że kolejny temat "co jest lepsze jest zbędny".
Hostname.pl - projektowanie stron WWW, serwery VR, domeny! ---- If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free. |
|
|
||
![]() |
||
Astridgas |
Wiadomość [#47]: 07.02.2012 o 14:42 |
|
Konto skasowane |
tylko tez ile jest tych informacji? szczerze to nie ma ich powalajacej ilosci ale nalezy tez pamietac ze admini robia to o ile wiem z wlasnej woli na ile maja czasu i czasem zdarzy sie cos czego na nw nie ma
|
|
|
||
![]() |
||
Mastero |
Wiadomość [#48]: 07.02.2012 o 15:07 |
|
Konto skasowane |
Ja tam lubie tak jak jest. Chce pogadac o sc i wszystkim innym wbijam na NW.. nie przeszkadza mi to przegladac sc2.battlenet.pl i strefy w poszukiwaniu jakichs ciekawych newsow.
|
|
|
||
![]() |
||
ZMDS |
Wiadomość [#49]: 08.02.2012 o 22:21 |
|
Konto skasowane |
Mam nadzieje ze to wina pwla a nie pewnej osoby i prosze NW wroc, bo z kim bedzie sie przezywac iem i mlg i gsl??!!
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 3 z 3. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |