Dziś jest: Sobota, 21 października 2017, godzina 23:12
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum Diablo III Pomoc Diablo 3 wymagania systemowe


Odpowiedź

Temat: Diablo 3 wymagania systemowe

Pierwsza     <<   <   ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |   >   >>     Ostatnia
Sok
Wiadomość [#361]: 15.03.2014 o 17:59

Dołączył: 01.08.2011 o 20:00
Lokalizacja: Ropczyce/Kraków


Znajdź w pliku D3Prefs.txt w folderze C:\Users\XXX\Documents\Diablo III (gdzie XXX to Twoja nazwa konta w systemie Windows) linijkę HardwareClass. Zmień jej wartość na "1". Sprawdź czy teraz włączy się gra.



Battletag: Sok#1794 Jeśli chcesz pograć zapraszaj!
PM Email
11701619
Wiadomość [#362]: 15.03.2014 o 22:20

Dołączył: 15.03.2014 o 14:02
Lokalizacja: Broszków


nie chodzi tutaj o karty zintegrowane ten sposób znam ale o instalację

PM Email
Sok
Wiadomość [#363]: 15.03.2014 o 22:33

Dołączył: 01.08.2011 o 20:00
Lokalizacja: Ropczyce/Kraków


Opisz dokładniej problem; w którym momencie instalacji pojawia się błąd. Jaki jest komunikat tego błędu itp.



Battletag: Sok#1794 Jeśli chcesz pograć zapraszaj!
PM Email
11701619
Wiadomość [#364]: 15.03.2014 o 22:39

Dołączył: 15.03.2014 o 14:02
Lokalizacja: Broszków


więc odpalam instalkę z oryginalnej płyty pokazuje się małe okienko leci pasek do końca potem pokazuje się okno diablo i gdy klikam instaluj to wyskakuje mi że nie mam wystarczających wymagać czy jedynym wyjściem to instalacja np na kompie i przenieść na lapka jeżeli tak to mam problem ponieważ monitor mam rozwalony

PM Email
Sok
Wiadomość [#365]: 15.03.2014 o 22:54

Dołączył: 01.08.2011 o 20:00
Lokalizacja: Ropczyce/Kraków


Może masz za mało miejsca na dysku, na którym próbujesz instalować grę? Dodatkowo spróbuj ściągnąć instalator ze strony Blizzarda (taka opcja jest dostępna gdy zalogujesz się na konto battle.net, na którym jest dodany klucz z Diablo 3) i spróbować zainstalować w ten sposób (jednak czeka Cię trochę ściągania danych).



Battletag: Sok#1794 Jeśli chcesz pograć zapraszaj!
PM Email
11701619
Wiadomość [#366]: 21.03.2014 o 20:43

Dołączył: 15.03.2014 o 14:02
Lokalizacja: Broszków


a możesz powiedzieć ile potrzeba bo mam wolne 24gb z 80

po reinstalacji systemu nadal ten sam problem zainstaluje na innym kompie i przeniosę na lapka jak zadziała to dam znać

czy jak zainstaluje na windows 7 64bit to na vista 32 będzie dzałać

udało się i śmigasmiley.gif

PM Email
REKLAMA
Strona 19 z 19.
Pierwsza     <<   <   ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :