Dziś jest: Wtorek, 24 października 2017, godzina 11:40
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum Diablo III Pomoc Diablo 3 wymagania systemowe


Odpowiedź

Temat: Diablo 3 wymagania systemowe

Pierwsza     <<   <   ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |   >   >>     Ostatnia
AxePl
Wiadomość [#301]: 09.05.2012 o 17:51

Dołączył: 03.05.2012 o 14:19


Mam bardzo podobny sprzęt do kolegi powyżej.Jednakże grając w betę laptop mi się okropnie grzał,co skutkowało nawet resetem lapka.Jakie mogą być tego przyczyny?Mam nadzieję,że to nie będzie się zdarzać w pełnej wersji.

PM Email
arghim
Wiadomość [#302]: 09.05.2012 o 19:25

Dołączył: 28.05.2011 o 17:20
Lokalizacja: Wrocław


Zakurzony układ chłodzenia, zeschnięta pasta termoprzewodząca. Bezinwazyjnie można przedmuchać wyloty laptopa sprężonym powietrzem, jak znasz się na majsterkowaniu i laptop nie jest na gwarancji - rozkręcić i porządnie wyczyścić. Jak gwarancja jest - wysłać na serwis, jak ani gwarancji ani zdolności technicznych to dać do dobrego znajomego informatyka który się zajmuje takimi rzeczami. Samo nie przejdzie niestety, nie ma się co łudzić...



I caught a glimpse of a god, all shining and bright.
PM Email
crux
Wiadomość [#303]: 09.05.2012 o 19:45

Dołączył: 16.07.2004 o 12:24
Lokalizacja: Bydgoszcz


arghim napisał
Zakurzony układ chłodzenia, zeschnięta pasta termoprzewodząca. Bezinwazyjnie można przedmuchać wyloty laptopa sprężonym powietrzem, jak znasz się na majsterkowaniu i laptop nie jest na gwarancji - rozkręcić i porządnie wyczyścić. Jak gwarancja jest - wysłać na serwis, jak ani gwarancji ani zdolności technicznych to dać do dobrego znajomego informatyka który się zajmuje takimi rzeczami. Samo nie przejdzie niestety, nie ma się co łudzić...

Jeszcze dodam jedynie, że są laptopy, które rozkręca się banalnie (Acer) a są i takie, w których zwykłe wyjęcie dysku to wyższa szkoła jazdy (Compaq). Polecam poszukać na youtube instrukcji jak rozkręcić dany model. Jeżeli jest to kłopotliwe, film na pewno będzie smiley.gif Ogólnie to tak jak w stacjonarnym, ciężko coś zepsuć. Wszystko pasuje w jedno miejsce.

PM Email
lux
Wiadomość [#304]: 10.05.2012 o 07:34

Dołączył: 16.03.2012 o 10:03
Lokalizacja: Ełk


Hunter_Killer napisał
Tak myślałem - SC2 na High ale tu juz tak nie polecę. Aby grać na high - to w proca by trzeba było inwestować czy grafe ?


W procesor a pozniej w grafe !

PM Email
Lumpix
Wiadomość [#305]: 10.05.2012 o 19:24

Dołączył: 10.05.2012 o 19:15
Lokalizacja: Wwa


Witam panowie, mam pytanie odnośnie czy mój sprzęt (laptop) da radę na D3:

Windows XP SP 2
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz
NVIDIA Quadro NVS 140M
3 GB RAM
Max resolution: 1440 x 900

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!

PM Email
Dzanks_Radziu
Wiadomość [#306]: 10.05.2012 o 19:55

Dołączył: 10.05.2012 o 19:47


Windows 7 Home Premium
Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @
2,13GHz 2,13GHz
4Gb RAM

bedzie dzialac?

PM Email
Gambel
Wiadomość [#307]: 10.05.2012 o 20:12

Konto skasowane





grafika ?

kwasny
Wiadomość [#308]: 10.05.2012 o 21:14

Dołączył: 08.01.2010 o 17:03


Dzanks_Radziu napisał
Windows 7 Home Premium
Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @
2,13GHz 2,13GHz
4Gb RAM

bedzie dzialac?


U mnie Beta smigala pieknie :
Pentium Dual-Core 2.60 GHz
Ram 2G
Karta graficzna GeForce 9800GT

Pozdrawiam

PM Email
Harimakenji
Wiadomość [#309]: 11.05.2012 o 09:35

Dołączył: 18.09.2009 o 09:10


odpalil ktos bete na Athlon 3000+ @2,0 bo nie wiem czy zmieniac specialnie system dla testu, reszta to 1,5gb ram 7900gs

PM Email
lux
Wiadomość [#310]: 11.05.2012 o 10:47

Dołączył: 16.03.2012 o 10:03
Lokalizacja: Ełk


kwasny napisał
Dzanks_Radziu napisał
Windows 7 Home Premium
Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @
2,13GHz 2,13GHz
4Gb RAM

bedzie dzialac?


U mnie Beta smigala pieknie :
Pentium Dual-Core 2.60 GHz
Ram 2G
Karta graficzna GeForce 9800GT

Pozdrawiam


NIe porównuj tego... bo to 2 rozne sprzety ! kolega wyzej nie podal grafiki
a Ci beta smigała pieknie jak biegałes sam i nie w wiekszej ilosci potworw

PM Email
Dzanks_Radziu
Wiadomość [#311]: 11.05.2012 o 14:29

Dołączył: 10.05.2012 o 19:47


karta graficzna : Intel(R) HD Graphics
nie znam sie ale mam wrazenie ze jednak nie pojdzie?

PM Email
iploman
Wiadomość [#312]: 11.05.2012 o 15:19

Dołączył: 21.07.2010 o 18:22
Lokalizacja: Katowice


Ja odpaliłem bete w takiej kofiguracji:

Quad 6600 2,4GHz
4GB ram
Geforce 8600GT 1GB
rozdzielczość 1280x1024.

Wszystko na high, wyłączyłęm tylko fizyke i cienie na low. Jedyne scinki występowały w eventach typu: jar of souls lub poziom przed leoriciem (pułapka z 4 kolumnami) Poza tym grało sie komfortowo. FPS na ogół 35+. Spadki w granicach 15- ppodczas dużych ilości mobków. Testowane na multi 4 graczy.

PM Email
dzwiedz
Wiadomość [#313]: 12.05.2012 o 13:19

Dołączył: 12.05.2012 o 13:13


System operacyjny:Microsoft Windows 7 Proffesional
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Procesor 4000+
Pamiec ram: 2046mb
Karta wideo: ATI Radeon HD 2600 PRO

Moje pytanie jest takie, czy jest jakas szansa na jakakolwiek zabawe z Diablo III na takim komputerze?

Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam.

PM Email
Gieszu
Wiadomość [#314]: 13.05.2012 o 17:49

Dołączył: 16.11.2007 o 13:49


Zagrasz na low z kilkoma opcjami na medium. Jakbyś miał z giga ramu więcej i dużo lepszą grafe byłoby high

PM Email
Sylwanas
Wiadomość [#315]: 13.05.2012 o 18:13

Dołączył: 05.05.2012 o 01:20


polecam smiley.gif

http://www.systemrequirementslab.com/

PM Email
Melassa
Wiadomość [#316]: 15.05.2012 o 08:36

Dołączył: 15.05.2012 o 08:30


Mam pytanie czy bedę mógł sobie pograć w Diablo 3 na moim sprzęcie:
Laptop HP G72

Windows 7 64-bit
Intel Core i3 CPU M 330 @ 2.13 GHz,
4.00 GB ram,
ATI Mobilty Radeon HD 5430

Bardzo proszę o odpowiedź
Dziękuję smiley.gif

PM Email
Gieszu
Wiadomość [#317]: 15.05.2012 o 13:23

Dołączył: 16.11.2007 o 13:49


Bez problemów

PM Email
ilidian84
Wiadomość [#318]: 15.05.2012 o 13:40

Dołączył: 27.06.2008 o 10:32
Lokalizacja: Kraków


2,3 GHz, 3 MB cache, Turbo maks. 2,9 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki, 32 nm, maks. TDP 35 W
4 GB DDR3, 1333 MHz
AMD Radeon HD 6770M

PM Email
qazman
Wiadomość [#319]: 15.05.2012 o 16:44

Konto skasowane





G530 4gb win 7 HD6850
multi 4 graczy 60-100 klatek full 1680x1050

brianwhite
Wiadomość [#320]: 15.05.2012 o 19:37

Dołączył: 15.05.2012 o 19:10


Witam mam pytanie czy na lapku Sony VPCEJ3L1E / B ruszy mi diablo 3 ??
Procesor Intel Pentium z 2.20 GHz B960
4096 MB pamięci SDRAM – 500 GB dysk twardy
NVIDIA GeForce 410M z 1024 MB pamięci VRAM

PM Email
REKLAMA
Strona 16 z 19.
Pierwsza     <<   <   ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :