Dziś jest: Środa, 22 stycznia 2020, godzina 07:44
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: Reset w czasie gry

DonKamillo1
Wiadomość [#1]: 14.03.2011 o 19:35

Konto skasowane





Witam. Na początku chce zaznaczę że oryginał.
Od dłuższego czasu mam problem. Podczas gry na BN po około 15 min resetuje mi sie komp. Wczesniej takiego problemu nie mialem. Nie wyświetla sie żaden blue screen porostu reset i tyle. Dzieje się to cały czas notorycznie przez co nie można se pograć.
Przeinstalowanie gry też nie pomogło

Pozdrawiam

[Edycja DonKamillo1 - 14.03.2011 o 19:40]

Olos
Wiadomość [#2]: 14.03.2011 o 19:42

Konto skasowane





Sprawdź czy przy innych grach tak sie nie dzieje i wtedy napisz.



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
DonKamillo1
Wiadomość [#3]: 14.03.2011 o 19:43

Konto skasowane





Nie. W żadnej innej grze tak mi sie nie robiło ani nie robi. Kiedys na tym kompie miałem Wara i gra chodziła normalnie

Olos
Wiadomość [#4]: 14.03.2011 o 19:50

Konto skasowane





Stery do grafiki najnowsze?



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
DonKamillo1
Wiadomość [#5]: 20.03.2011 o 10:53

Konto skasowane





Zainstalowalem sterowniki. Odinstalowalem Wara zainstalowalem jeszcze raz. Gdy podczas aktualizacji w battlenecie doochodzi do 100% prosi o ponowne wlaczenie Warcrafta. Pisze ze nie mam pliku war3.mpq tylko że ja go mam!!! Ku... nie wiem co sie z tym dzieje.... wszystko zawsze szlo pieknie. Czytalem ze reinstal pomoze na ten blad. Mi nie pomógl...

To ten bład

Blizzard BNUpdate w2.133 skompilowany Aug 14 2008
Dziennik utworzony 10:21 pm dnia 03/14/2011

This patch upgrades Warcraft III The Frozen Throne from the previous version.

BŁĄD: nie można otworzyć archiwum źródłowego'd:warcraft iiiwarcraft iiiwar3x.mpq'

WYNIK: Aktualizacja nieudana



Nie majstrowalem nic w pliku
Zastanawiam sie czy to nie wina plyty. Swoje lata ma

[Edycja DonKamillo1 - 14.03.2011 o 22:52]

Pomoże ktoś? sad.gif

[Edycja DonKamillo1 - 20.03.2011 o 10:53]

Olos
Wiadomość [#6]: 20.03.2011 o 13:04

Konto skasowane





Spróbuj zgrać instalkę ze strony blizza i wtedy spróbować.



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
DonKamillo1
Wiadomość [#7]: 20.03.2011 o 18:12

Konto skasowane





Wszystko fajnie sie zainstalowalo. 1 gra. Restart kompa po 30 sek. 2 gra po okolo 10 min wyskoczyl taki o to blad

http://img855.imageshack.us/f/mrx4.png/

Chyba bez formata sie nie obejdzie...
Czytalem ze tez w srodku moze byc zbyt duzo kurzu? Moze to byc przez to spowodowane?

EDIT:

3 gra po 2 min wywalilo do pulpitu bez zadnego crasha (wlaczylem opcje zeby podczas restartu byl blue screen)
Macie jakies pomysly? sad.gif

[Edycja DonKamillo1 - 20.03.2011 o 18:20]

Olos
Wiadomość [#8]: 20.03.2011 o 19:08

Konto skasowane





No cóż 0xC0000005 może powodować dużo rzeczy. Z tego co widze to porządnie zasyfiony masz pulpit, a co za tym idzie dysk. Polecam udać się z tym screenem na www.elektroda.pl , ewentualnie rzucić okiem tu http://www.0xc0000005.com/ . Ewentualnie czekać aż ktoś będzie miał pomysł na inne rozwiązanie.



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :