mabok |
|
Konto skasowane
|
Chyba "Wybrańca" ;-p
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|
dsl

Wspaniale.
|
|
 |
pakOs |
|
Konto skasowane
|
TheStructor napisał:
zajebbisty jest ten pawcio :d w ciagu doby na lowid pobralo ponad 1 GB 
nie wiem czy to od moda zalezy ale tez sie ciesze, wczoraj dostalem sie na razorbacka okolo 1 w nocy i do teraz pociaglem jakies 750-800 mb a wyslalem 450 na low id. ja nie wiem co sie bedzie dzialo jak bede mial high id

|
|
 |
mabok |
|
Konto skasowane
|
Właśnie, jakie serwery polecacie ?
|
|
 |
Apollyon |
|
Konto skasowane
|
To do jakiego serwera sie polaczysz nie wplywa na wysokosc transferu jaki osiagniesz. Serwer jest jedynie lacznikiem miedzy Toba a innymi uzytkownikami i informuje Cie o zrodlach. Poza tym serwery sie ze soba komunikuja i wymieniaja zrodlami. Ja ma low id olewam gdzie sie polacze - i tak po chwili znajduje mi setki zrodel i setki ludzi w kolejce po moje pliki stoi 
btw. Ja wlasnie z Pawcia zrezygnowalem - wrocilem do starego dobrego eMule Plus 1h. Testuje tez Black Hand ale jakos nie moge sie zdecydowac

Fuck'em And Their Law
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|
mabok napisał:
Właśnie, jakie serwery polecacie ?
z duza iloscia userow...zobacz..opisalem to ostatnio na pierwszej stronie

Wspaniale.
|
|
 |
Maro |
|
Konto skasowane
|
no ja mam ACN to siedze na ledzie/razorback ( lapie zrodla tam i tam "szukam" ) no i ... led rzadzi jednak 
|
|
 |
pakOs |
|
Konto skasowane
|
a ten led to jaki serwer? dajcie jegi ip bo cos go na liscie nie mam :P a pozatym emule jest naprawde zajebisty

|
|
 |
Maro |
|
Konto skasowane
|
led.ursynow.org tylko dla acn/chello/ i kilku sieci... chociaz ostatnio to ponoc wpuszcza wszystkich D:
Session UL/DL: 1 : 3.74
Co nie znaczy ze nie wysylam, 10kb/s idzie ciagle 
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|

jak ktos powie, ze mu emule zle ciagnie tzn ze jest ciota mam LOW id 
[Edycja - TheStructor w 17-11-2003 o 22:46]

Wspaniale.
|
|
 |
Maro |
|
Konto skasowane
|
Eee... no jak na lowID to spoko
A jakie miewasz Session UL/DL ? Ja 1 : 2 albo 3 cos
A to ze na dole masz 60kb/s to tylko chwilowo :P
BTW: to PRAWDA ze eMule powinen pobierac z 5-6 plikow na raz... sam sie o tym przekonalem
Tak czy siak - Great 
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|
no mchwilowe, teraz idzie 50
heh

Wspaniale.
|
|
 |
Maro |
|
Konto skasowane
|
uoo no to spoko 

To mniej wiecej moje wyniki, nie zawsze komp wlacozny caly dzien ( widac kiedy ) a na poczatku testowalem eMule ( zanim wlazlem na NLeDa itp )
Nie jest chyba tak zle 
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|
mi dziisaj przez 21h wg statystyk pobralo 1.05 GB

Wspaniale.
|
|
 |
Gryzlak |
|
Konto skasowane
|
zainstalowalem sobie pawcia 4.06 zobacze jak mi bedzie zrywac polaczenie to go wypieprze i zainstaluje overneta, a jak nie to zostawie.
|
|
 |
TheStructor |
|
Konto skasowane
|
imo zrywanie polaczenia nie lezy po stronie klienta

Wspaniale.
|
|
 |
Gryzlak |
|
Konto skasowane
|
tak, ale emule tworzy wiekszy ruch w sieci czego nie wytrzymuje moja centrala (pozdrowienia dla operatorow z Sadyby) wiec mnie odcina. Overnet chodzil nonstop prawie 2 dni i 2 noce i polaczenie zerwalo sie 1-2 razy ale podnioslo sie. W przypadku emule polaczenie nie podnosi sie.
|
|
 |
Maro |
|
Konto skasowane
|
eee to moze ogranicz lacze: NetLimiter v1.25
|
|
 |
Gryzlak |
|
Konto skasowane
|
zastanawialem sie nad tym, moze zainstaluje. aha emule pawcio juz mi rozlaczyl polaczenie, na noc overneta zostawiam. dobrej nocy (ja jeszcze fizyki musze sie pouczyc agrh )
|
|
 |
Apollyon |
|
Konto skasowane
|
To ustawienia w Pawciu/innym modzie odpowiednie ustaw - mniej polaczen zeby CI lacza 'nie zabijal' a nie zwalasz wine od razu na kogos 
The Black Hand lepszy - no i mini-emule fajne jest.

Fuck'em And Their Law
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |