dido2286 |
|
Konto skasowane
|
Witam
jaka jest Granica Hit Cap u dk do pvp i do pve ?
264 = pve ??
310/340 pvp ??
nie jestem pewien dlatego pytam
|
|
 |
kszok |
|
Konto skasowane
|
pve - 368
pvp - 0
|
|
 |
oger123 |
|
Konto skasowane
|
Kocham ludzi ktorzy sie wypowiadaja a nie maja pojecia o czym pisza.
PVE: 264
PVP: 180

|
|
 |
dido2286 |
|
Konto skasowane
|
czyli z pve dobrze czytalem a z pvp naprawde taki przeskok jest ? NO I MOWA TU O Unholy i Broni 2recznej
[Edycja dido2286 - 28.08.2010 o 00:53]
|
|
 |
Nazario |
|
Konto skasowane
|
oger123 napisał
Kocham ludzi ktorzy sie wypowiadaja a nie maja pojecia o czym pisza.
PVE: 264
PVP: 180
podejrzewam ze z tym 368 chodzilo o spell hit cap( tyle wlasnie wynosi z talentami i bez fearie fire/dranei) , fakt ze nikt specjalnie nie stara sie go osiagnac nie znaczy ze takie cos nie istnieje
a skad wziales te liczbe 180 przy pvp hit capie bo jestem ciekawy
|
|
 |
Nolaan |
|
Konto skasowane
|
Cap na PvP to 5%, w mele jest to ok 165 hita, ale 180 hita daje Ci prawie 7% hita spellami co "neutralizuje" raciale Undeadów i Blood Elfów. Tyle w tym temacie.

BattleTag: Nolaan#2781
HAKUNA MATATA
|
|
 |
Nazario |
|
Konto skasowane
|
7% spell hit to jakies niecale 184 hit ale wlasnie wg wowwiki szansa na trafienie ze spella gracza na tym samym lvl co my wynosi 96% dodajac 2% raciala = lacznie 6% missow
a 6% hit to jakies niecale 158 hit , nie gram pvp moze wiki sie pomylilo dlatego pytam
[Edycja Nazario - 28.08.2010 o 13:35]
|
|
 |
Nolaan |
|
Konto skasowane
|
Faktycznie 96%, więc wychodzi na to że trzeba mieć po prostu ok. 165 hita, co by w melee było 5%. Chyba że czegoś jeszcze nie bierzemy pod uwagę...

BattleTag: Nolaan#2781
HAKUNA MATATA
|
|
 |
dido2286 |
|
Konto skasowane
|
czyli w pvp Unholy z 2h bronia musze uzyskac 165 hit rating tak ?
a crit ma jakiegos capa ? i moze jeszcze cos musze do jakiegos innego capa podniesc ?
|
|
 |
Nazario |
|
Konto skasowane
|
crit ma capa ale ( zwlaszcza jako dk w pvp gearze) go nie osiagniesz i nie staraj sie nawet probowac
za to w pvp dla dk wazna jest inna statystyka , ktore wypada scapowac mianowicie spell penetration i wynosi chyba 130( pewnosci nie mam ale tyle resistance daje aura paladyna i shadow protection priesta (
|
|
 |
dido2286 |
|
Konto skasowane
|
z Hit cap pvp 5% = 165
z Spell pene = 135
to czyli jedynie starac sie to utzrymac jezeli chodzi o pvp ?
i jezeli bede miec np z 40% crita przy wyzej wymienionych capach bedzie lepiej jak np 33% ?
pytam dla pewnosci :P zrozumienia tego co czytam
|
|
 |
Nazario |
|
Konto skasowane
|
tak bedzie lepiej , cryta nigdy za duzo ( ale nie oplaca sie pod niego gemowac)
|
|
 |
dido2286 |
|
Konto skasowane
|
gemowac na bank pot krtya nie bede ale zjade z hita bo mam go az 300 wiec zdejme troche by zalozyc crita i uzyskac hita pod pvp i do tego miec wiecej crita 
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |