Dziś jest: Poniedziałek, 23 października 2017, godzina 00:50
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Pomoc StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne


Odpowiedź

Temat: StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne

Pierwsza     <<   <   ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
Volfix12
Wiadomość [#101]: 07.04.2012 o 21:05

Dołączył: 06.04.2012 o 22:50


chyba juz wiem o co chodzi komputer sie po prostu nagrzewa bardzo mimo iz ma wiatraczki dwa ale jest jakies 10 cm od kaloryfela a jak w piecu 70-80C i komputer jest w najcieplejszym pokoju w domu to chyba dlatego taki problem no i to nie problem z karta graficzna bo ma max 45C a to chyba procesor bo mial 70-80 kiedy sprawdzalem temperatury:P dzis gdy gralem z otwartym oknem na maxa XD gra chodzila pieknie wiec musze kompa przeniesc

[Edycja Volfix12 - 07.04.2012 o 21:07]

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#102]: 07.04.2012 o 21:32

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Volfix12 napisał
(...) komputer (...) jest jakies 10 cm od kaloryfela (...) w piecu 70-80C (...) to chyba dlatego taki


Boże, widziałem już wszystko, mogę umierać.

Edit: Zacytuję kolegę:

"wazne ze rozkminil ze to od kaloryfera xD"



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
BlekDef
Wiadomość [#103]: 07.04.2012 o 21:51

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


U mnie na uczelni router/hub stał swego czasu centralnie pod kaloryferem (prawie na styk się mieścił, więc z 10 może było, ale mm). I to taki porządny żeliwny z 20 na karku. A, że na ogrzewaniu PW nie oszczędza, więc co przerwę w sali okna się otwierało, bo za gorąco było. Zatem, by mnie zdziwiło już nawet, gdybym zobaczył kogoś, kto ma wodne chłodzenie na wodę z CO potluczony.gif



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
Bargor
Wiadomość [#104]: 08.04.2012 o 01:11

Dołączył: 22.04.2010 o 14:52
Lokalizacja: Wrocław


@Shadow
obecnie posiadam gts 250 czyli w zasadzie to samo co gt 9800 i jak domyslnie bylo ultra to nie dalo sie grac. Tzn chodzilo plynnie do momentu kiedy nie bylo duzo efektow. Nie dalo sie rzucic kilku sztormow na raz a jak wjezdzal mothership to tez bylo slabo.

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#105]: 08.04.2012 o 09:13

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Widocznie coś innego Ci nawala.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Volfix12
Wiadomość [#106]: 08.04.2012 o 18:43

Dołączył: 06.04.2012 o 22:50


u mnie na tym moim 9800 gt na 4v4 (ultra) kiedy juz wszyscy mieli ogromne ilosci woja no to mialem ok 15-25 fps

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#107]: 08.04.2012 o 21:13

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Spróbuj odsunąć od kaloryfera.

Może mam jakieś cudowne umiejętności, dzięki którym karta działa szybciej, może planety ustawiły się w jednej linii jak się urodziłem? smiley.gif Może mam odpowiednią ilość ramu i mocny procek? :P

W każdym razie działa płynnie (na fps nie patrzę), nie widać ścinek - rozdziałka 1680, ustawienia ultra domyślne. Na pewno nie ścinało przy walce limitów (grywałem dość namiętnie 4v4), ani kilka stormów też nie zaginało, chociaż nie dam głowy, że w każdej sytuacji było płynnie (ale chyba tak :P, może nie pamiętam).



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Karaluszan
Wiadomość [#108]: 03.04.2013 o 20:54

Dołączył: 18.01.2011 o 19:51
Lokalizacja: łódź


Witam
Mam taki problem:

Grałem sobie normalnie w Sc2 i było ok ( chodzi o dźwięk)... następnie podpiąłem kompa pod TV kablem hdmi (robie to często)...szkończyłem oglądac i odpiąłem kabel i odpaliłem gierke. Właczam a tutaj w grze w ogóle głosu nie ma. W windowsie normalnie wszystko jest ok, w filmikach na youtube itp głos działą natomiast w SC cisza....robiłem reseta kompa, patrzyłem w ustawienia sc2 ale wszystko ok - nie wiecie o co może chodzic??Cylon_anim.gif

PM Email
mgkiler
Wiadomość [#109]: 03.04.2013 o 23:48

Dołączył: 01.06.2009 o 15:08


A sprawdz w innej grze.

No i wejdź do ustawień dźwiękowych w SC2 i tam wybierasz z czego ma gra korzystać. Czy Direct Sound, czy FMod - spróbuj to zmienić.

Albo coś w sterownikach do karty dźwiękowej / graficznej trzeba zmienić.

Może dalej Ci idzie dźwięk po HDMI

PM Email
Karaluszan
Wiadomość [#110]: 04.04.2013 o 12:41

Dołączył: 18.01.2011 o 19:51
Lokalizacja: łódź


no tam już próbowałem zmieniac i patrzyc jak wspomniales.

A Jak sprawdzic czy dzwiek nadal z HDMI idzie?? BO ja podpialem kompa znowu kablem i odpalilem na kablu HDI SC2 i tam też dzwieku nie bylo....

PM Email
mjhallll
Wiadomość [#111]: 16.12.2013 o 02:16

Dołączył: 15.12.2013 o 13:36


mam wol oryginalny oraz hos kupiony w battle . jak upgradowac do pełnej wersji?

PM Email
boner
Wiadomość [#112]: 02.07.2016 o 08:58

Dołączył: 01.07.2016 o 20:09


Wita, kupiłem używanego, oryginalnego Starcrafta 2 wyłącznie do Single Playera. niestety nie mogę uruchomić kampanii. wyskakuje komunikat , iż muszę zakupić kod, a oryginał jest zainstalowany. gdy uruchamiam kod z pudełka, wyskakuje komunikat, że jest użyty, ale to jasne, bo to używka. Jednakże słyszałem, że w singla mogę grać na innym koncie i wykorzystanym kodzie. Wiecie w jaki sposób mogę to zrobić? Dzięki z góry za pomoc.

PM Email
Ultimate-Garn
Wiadomość [#113]: 07.07.2016 o 21:52

זה פשוט גערנ




Dołączył: 05.09.2014 o 12:23
Lokalizacja: Tel Awiw-Jafa


Pokaż screen jak wygląda ten komunikat



Похваль се, чимколвек хцэш v 3.0 (1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25)
PM Email
REKLAMA
Strona 6 z 6.
Pierwsza     <<   <   ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :