Dziś jest: Poniedziałek, 20 listopada 2017, godzina 01:17
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Pomoc StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne


Odpowiedź

Temat: StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
MAgicPeszu1
Wiadomość [#61]: 12.11.2010 o 20:13

Dołączył: 01.11.2010 o 19:17
Lokalizacja: Żary


ale normalnie nie da sie wbic bo nei wiem czy to tlyko u mnie nie dziala kazdemu?

PM Email
dominator1
Wiadomość [#62]: 12.11.2010 o 20:17

Dołączył: 09.11.2010 o 07:11


a ja juz sklalem na czym swiat stoi swojego nowego kompa a to blizz robi takie niespodzianki sad.gif

PM Email
charlie20
Wiadomość [#63]: 12.11.2010 o 20:18

Dołączył: 25.04.2010 o 21:13
Lokalizacja: Kielce


u mnie podobnie widac że jakis patch nowy bedzie ;p

PM Email
dominator1
Wiadomość [#64]: 12.11.2010 o 20:24

Dołączył: 09.11.2010 o 07:11


Sickstee twoj sposob nie zadzialal u mnie bo niby jak mam grac w trybe offline jesli mi wyskakuje kominikat najpierw autoryzuj starcraft, do hu... przeciez juz tyle razy sie logowalem to ten blizz by sie zmilowal i wpuscil mnie do offline ale nie oni sie boja ze moze jednak jestem piratem, nie wazne ze wywalime 140 zeta

PM Email
czarny9123
Wiadomość [#65]: 12.11.2010 o 20:29

Dołączył: 07.11.2010 o 19:56
Lokalizacja: Zabrze


Sickstee napisał
robimy tak - odłączamy internet - wchodzimy do trybu offline w grę, czekamy aż wczyta się menu główne - podłączamy internet - w opcjach klikamy "login" - logujemy się - gramy smiley.gif

Gratuluję pomysłowości smiley.gif działa ! smiley.gif ( chociaż nie po to się wydaję 130zł żeby nie można było pograć ...),
pozdrawiam

PM Email
Arbi
Wiadomość [#66]: 12.11.2010 o 20:32

Dołączył: 07.05.2010 o 19:57


oh więc to krajowy problem a ja już sc reinstaluje ;p

PM Email
czarny9123
Wiadomość [#67]: 12.11.2010 o 21:04

Dołączył: 07.11.2010 o 19:56
Lokalizacja: Zabrze


Ale Polacy są zdolni więc taki problem to nie problem sposobem i działa wszystko biggrin.gif

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#68]: 15.11.2010 o 21:54

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


czarny9123 napisał
( chociaż nie po to się wydaję 130zł żeby nie można było pograć ...),


Jakby koło ciebie nie siedziało 2 takich, co sobie chcą pograć za darmo, to może i nie było by takich problemów.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Razor
Wiadomość [#69]: 29.11.2010 o 19:11

Dołączył: 28.11.2009 o 00:20


Mam typowy problem techniczny - od jakiegoś czasu SC2 w menu i tylko tam ma problemy z wczytaniem ekranów ligi itp. Co ciekawe wywala mi nawet czasem crash - znam się niby na kompie - próbowałem typowych i mniej typowych sposobów (reinstal wiadomo też oraz sprawdzanie rejestrów czy coś tam się nie pochrzaniło). Wirusów nie mam bo skanowałem :/

PM Email
prz3m3k
Wiadomość [#70]: 30.11.2010 o 00:54

Dołączył: 11.05.2009 o 16:00
Lokalizacja: Police


To problem ze strony BN. Miałem to samo i ze 2x skończyło się crashem, gdy skakałem po ligach:/

PM Email
kozlowm4
Wiadomość [#71]: 04.12.2010 o 13:06

Dołączył: 26.07.2010 o 13:01
Lokalizacja: Warszawa


Mam problem, po ściągnięciu patha do mojej wersji SC 2 GB wyskakuje mi taki komunikat " Diese Aktualisierung benötigt die Version "Deutsch" der Software. Die aktuell installierte Version ist "Englisch (EU)".
Odinstalowałem SC i zainstalowałem ponownie ale nadal występuje ten problem.
Pracuje na Windows Vista HE

Dodam że wczoraj wszystko działało.
Proszę o pomoc Marcin

PM Email
ADem
Wiadomość [#72]: 04.12.2010 o 14:05

Dołączył: 09.04.2010 o 12:28


http://forum.battlenet.pl/Problem_z_patchem_113__zla_wersja-t44748.html

PM Email
habbiton
Wiadomość [#73]: 09.12.2010 o 17:47

Dołączył: 11.11.2010 o 21:08


Witam.

Mam taki mały problem,zakupiłem SCII w UK,i tu gram,ale po jakimś czasie zachciało mi się polskiej wersji i ściągłem ją z Bnet ale przy aktywacji klucza wyskoczył mi komunikat że ten klucz jest tylko na ten region czyli UK nie Polska,jest na to jakiś sposób?Dzieki za pomoc.

PM Email
prz3m3k
Wiadomość [#74]: 09.12.2010 o 18:06

Dołączył: 11.05.2009 o 16:00
Lokalizacja: Police


A po kiego grzyba ponowna aktywacja? Po prostu instalujesz wersję PL, logujesz się na to samo konto i finito.

PM Email
MalinMalak
Wiadomość [#75]: 29.12.2010 o 22:24

Dołączył: 29.12.2010 o 22:12
Lokalizacja: Białystok


Przy uruchamianiu gry (wersja polska) pokazuje mi się okienko - patcher, po chwili on znika i dalej nic się nie dzieje.
I tyle to z gry, mam już tak od jakiś paru tygodni, ale nie miałem ani czasu ani sposobu na rozwiązanie problemu, wcześniej wszystko śmigało tak jak powinno, bez żadnych zarzutów.
Próbowałem reinstalację. Odinstalowałem grę, po czym znowu ją zainstalowałem. Instalacja powiodła się lecz przy włączaniu gry znowu jest ten sam problem, pokazuje się patcher na sekundę, dwie i znika.
Wie ktoś może jak temu zaradzić?
Za pomoc będę wielce wdzięczny.

PM Email
Markus12
Wiadomość [#76]: 30.12.2010 o 00:50

Dołączył: 17.02.2010 o 21:54
Lokalizacja: szczecin


MalinMalak napisał
Przy uruchamianiu gry (wersja polska) pokazuje mi się okienko - patcher, po chwili on znika i dalej nic się nie dzieje.
I tyle to z gry, mam już tak od jakiś paru tygodni, ale nie miałem ani czasu ani sposobu na rozwiązanie problemu, wcześniej wszystko śmigało tak jak powinno, bez żadnych zarzutów.
Próbowałem reinstalację. Odinstalowałem grę, po czym znowu ją zainstalowałem. Instalacja powiodła się lecz przy włączaniu gry znowu jest ten sam problem, pokazuje się patcher na sekundę, dwie i znika.
Wie ktoś może jak temu zaradzić?
Za pomoc będę wielce wdzięczny.


Spróbuj ręcznie zainstalować patcha http://www.patches-scrolls.de/starcraft2.php

PM Email
MalinMalak
Wiadomość [#77]: 30.12.2010 o 09:46

Dołączył: 29.12.2010 o 22:12
Lokalizacja: Białystok


Nie wszystkie są dostępne do pobrania, pierwsze 3 patche są możliwe do pobrania tylko przez updater....

PM Email
chrupek88
Wiadomość [#78]: 31.12.2010 o 22:26

Dołączył: 31.12.2010 o 22:20


sluchajcie ja mam taki problem:

Wykonuje misje (zrobilem narazie 3) i robie od razu te misje dodatkowe. Problem w tym ze na koncu misji mam wszystko zaliczone ale jak sie pojawia okno koncowe i tam na dole pokazuje takie 3 duze szare prostokaty z misjami dodatkowymi to pokazuje mi jakby nie byly zaliczone. niewiem co jest grane wykonuje bez problemu, odchacza na koncu ze zaliczone ale w tym oknie pozniej juz nie. Co jest grane ? mowie o pierwszej misji zeby bylo latwiej.

Misje dodatkowe polegaja na tym :
- glowny pohater musi zabic 5 obcych
- musze zniszczyc 6 hologramow
- trzeciej misji nie wykonam bo musze ja przejsc na poziomie trudnym a ja gram na normalu

Problem w tym ze tykonuje te misje dodatkowe ktore sa dostapne na poziomie normalnym ale mi ich nie zalicza niewiem czemu ...

PM Email
Krecik
Wiadomość [#79]: 01.01.2011 o 11:16

i'm what i'm




Dołączył: 03.07.2006 o 21:13
Lokalizacja: Toruń


A grasz będąc zalogowanym na Battle.Net? Grając w trybie gościa osiągnięcia nie są naliczane.



--- MODERATING SC & SC2 ---
:*
"kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!"
Be original, be yourself
SC2 Profile
PM Email
chrupek88
Wiadomość [#80]: 01.01.2011 o 16:13

Dołączył: 31.12.2010 o 22:20


acha to niewiedzialem

PM Email
REKLAMA
Strona 4 z 6.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :