Dziś jest: Czwartek, 21 września 2017, godzina 01:32
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Pomoc StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne


Odpowiedź

Temat: StarCraft 2 F.A.Q - Problemy Techniczne

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
Motharo
Wiadomość [#41]: 28.09.2010 o 09:46

Dołączył: 20.09.2010 o 15:59
Lokalizacja: Rzeszów


Braveheart napisał
Cart napisał
Witam,

mam następujący problem:
Kupiłem dzisiaj Starcrafta 2 w Saturnie. Szczęśliwy, z długo oczekiwaną grą, wróciłem do domu. I tu się moje szczęście skończyło. Okazało się, że po włożeniu płyty do napędu, ten najzwyczajniej jej nie wykrywa... Nie dzieje się nic, trochę brzęczenia, a potem cisza. Komputer zachowuje się tak, jakby żadnej płyty w napędzie nie było.

Poszedłem z reklamacją, ale u nich wszystko działa bez zarzutu. Tak więc jestem w kropce. Powiedziano mi, że to przez wirtualne napędy. Odinstalowałem wszsytkie programy z nimi związane, ale nadal mam to samo. Zeby nie było, napęd to DVDsmiley.gif

Oczywiście zawsze mogę sciągnąć klienta, bo mam klucz licencyjny, ale przy moim połączeniu 7GB danych będę miał dopiero pod koniec tygodnia.

Jeśli ktoś jest w stanie podsunąc mi jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, to będę bardzo wdzięczny. Postaram się też odpowiedzieć na pytania o szczegóły co do systemu (Vista Basic). Napęd bez problemu czyta inne płyty. Dopiero z SC2 mam taki problem.

Pozdrawiam,
Adam


Mam dokładnie ten sam problem. Czy ktoś może mi pomóc?

[Edycja Braveheart - 05.08.2010 o 13:49]


Spraw jest prosta, syf w CD/DVD. Nie chce ci czytać płyt. Pożycz od kogoś napęd i sprawdź. Może również pomóc przepięcie taśmy do innego slotu.

Pozdrawiam

PM Email
Kontra
Wiadomość [#42]: 29.10.2010 o 16:39

Kontra #785




Dołączył: 17.10.2010 o 21:23
Lokalizacja: Toruń


Witam. Downloader robi mi psikusa... nie mogę pobrać żadnej gry z mojego konta battlnet. Próbowałem pobrać z torrentów jednak przy 47% wyskoczył błąd, że niby brakuje plików T_T. Screen: http://i55.tinypic.com/2j3ik4n.jpg Szukam od wczoraj rozwiązania i lipa...



Clan Poland | SC2 Profile
PM Email
Raum
Wiadomość [#43]: 29.10.2010 o 18:24

Moderator




Dołączył: 03.10.2010 o 15:53


Kupiłeś grę online? Prawdopodobnie musisz pobrać downloadera jeszcze raz i ściągać od nowa. Daj znać jak znowu będzie robiło problemy, coś pokombinujemy.

Aha, odpalając downloadera, 'uruchom jako administrator'.

[Edycja Raum - 29.10.2010 o 18:24]



A imię jego czterdzieści i cztery.
PM Email
Kontra
Wiadomość [#44]: 29.10.2010 o 21:56

Kontra #785




Dołączył: 17.10.2010 o 21:23
Lokalizacja: Toruń


Downloadera ściągałem kilka razy i ciągle ten sam komunikat (nie ważne czy to sc2,wow,w3). Uruchomienie przez admina też nie śmiga.

W uTorrencie wybrałem opcję "ponowne sprawdzanie" i zassysa dalej, jednak martwi mnie ten niedziałający downloader. Mimo to dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam smiley.gif



Clan Poland | SC2 Profile
PM Email
prz3m3k
Wiadomość [#45]: 30.10.2010 o 12:21

Dołączył: 11.05.2009 o 16:00
Lokalizacja: Police


I tak na przyszłość. Zabezpiecz sobie kompa jakimś AV i FW. Chyba nie chcemy, by pojawił się kolejny topic dot. kradzieży konta, prawda?smiley.gif

PM Email
Kontra
Wiadomość [#46]: 30.10.2010 o 14:56

Kontra #785




Dołączył: 17.10.2010 o 21:23
Lokalizacja: Toruń


prz3m3k napisał
I tak na przyszłość. Zabezpiecz sobie kompa jakimś AV i FW. Chyba nie chcemy, by pojawił się kolejny topic dot. kradzieży konta, prawda?smiley.gif


Mam ale wyłączyłem na chwile bo myślałem, że może przez to mi blokuje ;).



Clan Poland | SC2 Profile
PM Email
Tbo
Wiadomość [#47]: 31.10.2010 o 16:49

Dołączył: 24.05.2010 o 01:02


Ja mam nastepujacy problem a wiec: od pewno czasu stracilem glos w grze tzn nie calkowicie poniewaz muzyczka leci ale glos w grze tzn glosu jednostek nie ma :/ i jak szuka mi przeciwnika to tez tzw "sekundnika" nie slychac?? mial ktos podobny problem?? wiec gram teraz tak jakby bez glosu gdyz tylko muza gra :/ nie wiem co sie stalo w inncyh grach i systemie wszystko okej...

PM Email
prz3m3k
Wiadomość [#48]: 31.10.2010 o 16:51

Dołączył: 11.05.2009 o 16:00
Lokalizacja: Police


Ctrl + S?

PM Email
Tbo
Wiadomość [#49]: 31.10.2010 o 22:44

Dołączył: 24.05.2010 o 01:02


dzieki pomoglo smiley.gif tylko teraz nie wiem czy ja jestem takim idiotą czy rzeczywisice trudno bylo na to wpasc hm smiley.gif

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#50]: 01.11.2010 o 13:08

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Tbo: options -> enable sound? lol.gif



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
MarshaL
Wiadomość [#51]: 01.11.2010 o 14:13

Dołączył: 15.08.2010 o 12:07
Lokalizacja: Kielce


Witam
Mam problem, mianowicie od wczoraj gra nie chce mi się połączyć z grą Comperative, czyli multi przeciw AI. Gra bez problemu łączy się do innych gier multi,typu custom, a gdy chcę włączyć Comperative to szuka mi przeciwników w nieskonczoność. Wie może ktoś w czym problem? Ktoś ma podobnie? Z góry dziękuję za pomoc.

PM Email
Tbo
Wiadomość [#52]: 01.11.2010 o 16:27

Dołączył: 24.05.2010 o 01:02


ShadowDancer - sprawdzalem w opcjach dzwieku i wszystko bylo okej przynajmniej tak mi sie wydaje, wszystko bylo wlaczone smiley.gif

PM Email
czarny9123
Wiadomość [#53]: 12.11.2010 o 19:35

Dołączył: 07.11.2010 o 19:56
Lokalizacja: Zabrze


Witam czy działa wam gra? mi po wczytaniu gry gdy jest ekran do logowania ścina się i nic się nie da zrobić...
Czyżby Blizz coś robi na serwerach? bo oficjalnia strona battle.net również jest w przebudowie.

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#54]: 12.11.2010 o 19:44

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Tbo: jak było włączone, jak nie było dźwięku? Ctrl+s właśnei zmienia tą opcję.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Montano
Wiadomość [#55]: 12.11.2010 o 19:50

Dołączył: 19.08.2010 o 14:03
Lokalizacja: Luborzyca/k.Krakowa


czarny9123 napisał
Witam czy działa wam gra? mi po wczytaniu gry gdy jest ekran do logowania ścina się i nic się nie da zrobić...
Czyżby Blizz coś robi na serwerach? bo oficjalnia strona battle.net również jest w przebudowie.

Ja też mam to samo, tak że pewnie coś majstrująsmiley.gif bo grałe kolo 15 to było wszystko ok.

PM Email
czarny9123
Wiadomość [#56]: 12.11.2010 o 19:53

Dołączył: 07.11.2010 o 19:56
Lokalizacja: Zabrze


Denerwujące to jest nic nie napiszą że battle.net będzie nie czynny, wyłączają sobie kiedy chcą strona nie czynna nie można uzyskać żadnej informacji... tak być nie powinno..

PM Email
MAgicPeszu1
Wiadomość [#57]: 12.11.2010 o 20:07

Dołączył: 01.11.2010 o 19:17
Lokalizacja: Żary


Siemka mam taki problem.Zainstalowalem gre normalnie gralem juz potaem walczam 2 raz dochodzi do tego momentu gdzie trzbea sie zalgoowac i sie zawiesza muszka mioge robic a jets brak odpowiedzi co to moze ktos pomuc?plax

PM Email
Disbone
Wiadomość [#58]: 12.11.2010 o 20:08

Dołączył: 03.12.2007 o 12:19
Lokalizacja: Warszawa


zrobili gre uzalezniona od serwerow i traci tylko tym na grywalnosci :/

PM Email
MAgicPeszu1
Wiadomość [#59]: 12.11.2010 o 20:09

Dołączył: 01.11.2010 o 19:17
Lokalizacja: Żary


czyli tera nikgomu nei dziala ta?

PM Email
Sickstee
Wiadomość [#60]: 12.11.2010 o 20:12

Dołączył: 06.02.2010 o 02:13
Lokalizacja: Starogard Gdański


robimy tak - odłączamy internet - wchodzimy do trybu offline w grę, czekamy aż wczyta się menu główne - podłączamy internet - w opcjach klikamy "login" - logujemy się - gramy smiley.gif



"Jeśli mierzysz w gwiazdy, możesz wdepnąć w gówno, ale jeśli mierzysz w gówno, na pewno trafisz w gówno." Wiktor Zborowski

http://eu.battle.net/s(...)ickstee/
PM Email
REKLAMA
Strona 3 z 6.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :