Killst4r |
|
Konto skasowane
|
Wszyscy mają to samo
|
|
 |
Domine |
|
Konto skasowane
|
dziala wam teraz SC2 ? Sciagnalem 13 pacza, uruchamiam gre i wyskakuje jakis error z battlenetem, lub ze cos z moim polaczeniem internetowym nie tak ;f . Kazdy tak ma ?
|
|
 |
ShadowDancer |
|
Konto skasowane
|
Ja mam to samo.

ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?
Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).
Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi 
|
|
 |
Glucik |
|
Konto skasowane
|
Domine napisał
dziala wam teraz SC2 ? Sciagnalem 13 pacza, uruchamiam gre i wyskakuje jakis error z battlenetem, lub ze cos z moim polaczeniem internetowym nie tak ;f . Kazdy tak ma ?
Mam tak samo. Uruchamiam starcraft 2 i przy pierwszym loadingu z logiem gry, gdy dojdzie do końca gra wychodzi do pulpitu i mogę tylko wysłać wiadomość z błędem do blizna. Mam nadzieję, ze nie trzeba przeinstalować gry bo innym tak się nie dzieje. : (
|
|
 |
soray |
|
Konto skasowane
|
Też to mam. Ktoś wie co się dzieje?
|
|
 |
SLukasz |
|
Konto skasowane
|
a mi wraz z pachem 13 skasowało się konto i wszystko od początku trzeba
|
|
 |
Duppon |
|
Konto skasowane
|
Było zapowiedziane.

VelOCity#1448
|
|
 |
zagloba |
|
Konto skasowane
|
u mnie gra sie uruchamia tzn glowny panel, a podczas wyszukiwania gry wyskakuje blad: S2MASTER_SERVER_ERROR_INVALID_DATA
ma ktos cos takiego? jak z tym walczyc? czy moze samo przejdzie?
|
|
 |
ShadowDancer |
|
Konto skasowane
|
Ja mam tak samo. Jak chcę dołączyć do costuma, to wyrzuca, że nie ma dostępnych serwerów.

ONLY ROCK'N'ROLL
Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi 
|
|
 |
dropps |
|
Konto skasowane
|
Ja tez to mam
S2MASTER_SERVER_ERROR_INVALID_DATA
|
|
 |
soray |
|
Konto skasowane
|
I ja.
Jeśli się ktoś dowie jak z tym walczyć niechaj napisze.
Gram na angielskiej i jak chce Quicka zagrać to pojawia się:
S2MASTER_SERVER_EROOR_INVALID_DATA
Jak natomiast chce zagrac sobie np z kompem(pomijając kwestie jego very easy level) i chce włączyć jakąś mapę dostaje komunikat:
No servers are currently available. Pleas try again later.
I mam też jedno pytanie.
Czy ściągnięte patche pod wersje angielską można jakoś "przegrać" na wersje polską? 
Bo nie chce mi się znowu czekać 8h;/
[Edycja soray - 22.05.2010 o 17:39]
|
|
 |
ShadowDancer |
|
Konto skasowane
|
@up: a wyłączyłeś p2p w downloaderze?

ONLY ROCK'N'ROLL
|
|
 |
StarCrafter_Drugi |
|
Konto skasowane
|
nie placz tez to mam na angielskim kilienice zreszta na kazdym kliencie jest cos takiego "S2MASTER_SERVER_EROOR_INVALID_DATA" Ale mnie denerwuje ze nie mozna sobie normalnie dodawac przyjaciol, przedtem dodawalem sobie czolowych pro playerow z platinum i czasem z nimi pogralem pogadalismy a teraz juz jest gorzej bo raczej mi emajla nie powiedza, szkoda, ze tylko real id i trzeba ujawniac swoje dane
[Edycja StarCrafter_Drugi - 22.05.2010 o 17:54]
[Edycja StarCrafter_Drugi - 22.05.2010 o 17:54]
|
|
 |
soray |
|
Konto skasowane
|
Ale czy ja wyłączyłem p2p?
Mam nowy problem.
Ilekroć gram(po ściągnięciu patcha "13") Co chwile mnie dropi. pisze ze straciłem połączenie z battlenetem. Ale wszystko śmiga. Net się trzyma nawet powyłączałem GG, Skype i inne takie ale nic.. Nie przechodzi. Jakieś pomysły
Z góry dzięki za wszelaka pomoc;]
|
|
 |
Apus |
|
Konto skasowane
|
Droopi cię przez tego patcha i tak powinien miec kazdy.
A swoją drogą mam problem z wszystkimi mapami nie stworzonymi przez blizza
Gdy wlaczam jaką mape to zamiast np tekstu podczas rozmowy na filmiku wyskakuje cos takiego Param/Vaule/...
Czy ktos wie co zrobic by byly teksty.
Z gory dzienki
|
|
 |
Adik99 |
|
Konto skasowane
|
ja też mam taki problem że jak odpalam czyjąś mapę to na ekranie wczytywania nie ma napisów i podczas gry zamiast napisów jest param/value/(liczby i litery)
[Edycja Adik99 - 23.05.2010 o 15:51]
|
|
 |
ShadowDancer |
|
Konto skasowane
|
Znany błąd lokalizacji(gdy masz innego klienta niż twórca). Może coś na to poradzą.

ONLY ROCK'N'ROLL
|
|
 |
Deymos. |
|
Konto skasowane
|
Kurzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stopa , ile można to naprawiac?? tak wiem to beta itd , ale chyba mogliby to juz ogarnac
|
|
 |
Unknow00 |
|
Konto skasowane
|
Witam a ja mam taki problem że po spatchowaniu SC2 gdy wpisuje login w grze to gra się zacina tak że można ją wyłączyć tylko poprzez menadżer zadań, ktoś wie o co chodzi?
|
|
 |
luki1922 |
|
Konto skasowane
|
wiem że beta skończona ale robiłem sobie mapke w edytorze (bo można bez klucza) załączam i nagle wywala mnie do windy i pisze że złe stery do karty graficznej
no to ściągam najnowsze stery 197,45 i znowy to samo
wchodze na strone supportu bliza i pisze że rekomendowane stery to 197,43 no więc ściągam instaluje i to samo
na pierwszym patchu w którym był edytor wszystko działało
karta:GeForce 9800 GT 1 GB
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |