Temat: Avatar |
Pierwsza << < | 1 | 2 | > >> Ostatnia |
![]() |
ElemenT |
Wiadomość [#1]: 06.01.2010 o 11:16 |
|
Konto skasowane |
Był już ktoś na Avatarze ? Jest na prawdę taki "wyczesany" w 3D jak go reklamują czy to tylko marketingowy chwyt by przyciągnąć szarego Kowalskiego do kina.
Hostname.pl - projektowanie stron WWW, serwery VR, domeny! ---- If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free. |
|
|
||
![]() |
||
Jey |
Wiadomość [#2]: 06.01.2010 o 12:38 |
|
Konto skasowane |
Elmo ,bylem wczoraj w imaxie ,jedyny minus filmu to to ze napisy sa jakos zle skonfigurowane i trza sie od nich wylaczyc bo oczoplasu sie dostanie...a co do samego filmu ,ide w te sobote jeszcse raz a pozniej w poniedzialek poraz 3i , naprawde po obejrzeniu tego filmu zapomnisz o ogladaniu w przyszlosci filmow nie w 3D. |
|
|
||
![]() |
||
ElemenT |
Wiadomość [#3]: 06.01.2010 o 12:40 |
|
Konto skasowane |
generalnie w Imaxie zawsze są problemy z napisami bo są za małe do tego jakie możliwości daje ekran
Hostname.pl - projektowanie stron WWW, serwery VR, domeny! ---- If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free. |
|
|
||
![]() |
||
raziel666 |
Wiadomość [#4]: 06.01.2010 o 16:35 |
|
Konto skasowane |
jak sie nie nastawisz na'"przelomowy film sf" tylko na "wyczesany film w 3D" to sie nie zawiedziesz.
|
|
|
||
![]() |
||
Xardas |
Wiadomość [#5]: 06.01.2010 o 16:36 |
|
Konto skasowane |
Bylem w normalnym kinie i jeśli nie oczekujesz że na wyciągniecie reki bedziesz miał gałąź drzewa to sie nie zawiedziesz. Film nie jest warty czekania na rezerwacje w imaxie ;p |
|
|
||
![]() |
||
Raven |
Wiadomość [#6]: 06.01.2010 o 18:08 |
|
Konto skasowane |
jak sie nie nastawisz na'"przelomowy film sf" tylko na "wyczesany film w 3D" to sie nie zawiedziesz. "Co zaś dotyczy przekonań, to >>własny światopogląd<< jest czymś równie banalnym jak >>Koran tłumu<< i >>płomień żądzy<<!" W. Jerofiejew |
|
|
||
![]() |
||
Jey |
Wiadomość [#7]: 06.01.2010 o 19:06 |
|
Konto skasowane |
ogladac ten film w 2d to idiotyzm |
|
|
||
![]() |
||
Crom |
Wiadomość [#8]: 06.01.2010 o 19:44 |
|
Konto skasowane |
Polecam nie czytac napisow. Sa tandetne. Przynajmniej tak bylo u mnie bedac w Multikinie. Lepiej juz sluchac.
|
|
|
||
![]() |
||
murti |
Wiadomość [#9]: 08.04.2010 o 20:30 |
|
Konto skasowane |
Oglądałem i tu i tu. Zdecydowanie polecam zobaczyć go w imaxie.
|
|
|
||
![]() |
||
Echis |
Wiadomość [#10]: 08.04.2010 o 21:48 |
|
Konto skasowane |
Gówno i w jednym i w drugim sposobie podania, więc who cares. |
|
|
||
![]() |
||
Master-Blaster |
Wiadomość [#11]: 09.04.2010 o 12:04 |
|
Konto skasowane |
spierdalaj.
|
|
|
||
![]() |
||
Echis |
Wiadomość [#12]: 09.04.2010 o 13:55 |
|
Konto skasowane |
Ty też. :* |
|
|
||
![]() |
||
miroslaw |
Wiadomość [#13]: 06.05.2010 o 10:53 |
|
Konto skasowane |
film spoko, efekty całkiem nieźle zrobione, a fabuła to nic innego jak wątek miłosny - rzygać tym już można. Pomimo tego wątku miłosnego, który ciągnie się od połowy filmu do samego końca to wciąga tak niesamowicie, że te 2 godziny 42 minuty lecą tak szybko jak pstryknięcie palcem ;-) ogólnie polecam, oczywiście 3d.
|
|
|
||
![]() |
||
seboni |
Wiadomość [#14]: 07.05.2010 o 16:44 |
|
Konto skasowane |
Tak jak to określił mój poprzednik - fabuła OK, ale gówniane wątki miłosne itp...
|
|
|
||
![]() |
||
Wymiatacz |
Wiadomość [#15]: 07.05.2010 o 23:13 |
|
Konto skasowane |
Fabuła to czysta zrzynka i w dodatku z tyloma dziurami, że aż dziw bierze, że to się w ogóle trzyma kupy.
|
|
|
||
![]() |
||
Haregar |
Wiadomość [#16]: 18.08.2010 o 13:54 |
|
Konto skasowane |
Fabuła to czysta zrzynka i w dodatku z tyloma dziurami, że aż dziw bierze, że to się w ogóle trzyma kupy. |
|
|
||
![]() |
||
kondi96 |
Wiadomość [#17]: 18.08.2010 o 14:15 |
|
Konto skasowane |
Ale masz szybki zapłon -.-' |
|
|
||
![]() |
||
Vegosan |
Wiadomość [#18]: 18.08.2010 o 21:14 |
|
Konto skasowane |
Wymiatacz napisał Fabuła to czysta zrzynka i w dodatku z tyloma dziurami, że aż dziw bierze, że to się w ogóle trzyma kupy. Ano... Avatar to film fajny, ale kiedy kupowałem go na DVD to spodziewałem się - tak jak zapowiadano - ambitniejszego seansu. O ile świat jest fajny czy efekty, ujęcia, tak fabuła ma dziury, a końcówka jest... no widać, że Avatar to film dobry, ale nic - oprócz efektów czy nowego, intrygującego świata - do branży filmowej nie dodał. ![]() Przecież nikt nie ma wątpliwości że jedyne co was popycha do najeżdżania na SC2 to frustracja, że jest gra która wzbudza emocje [/quote] |
|
|
||
![]() |
||
Xardas |
Wiadomość [#19]: 22.08.2010 o 19:54 |
|
Konto skasowane |
gut point my nygga |
|
|
||
![]() |
||
marta1313 |
Wiadomość [#20]: 18.02.2011 o 19:45 |
|
Konto skasowane |
Ja osobiście się zawiodłam. Ale pewnie tak jest ze wszystkimi rozreklamowanymi filmami. Jeśli chodzi o stronę techniczną to robi wrażenie. Ale sama fabuła i przesłanie już niejednokrotnie prezentowane.
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 2. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |