Dziś jest: Niedziela, 8 grudnia 2019, godzina 07:36
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: [WIELKIE FAQ]

Pierwsza     <<   <   ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |   >   >>     Ostatnia
Olos
Wiadomość [#141]: 26.12.2010 o 00:41

Konto skasowane





A czemu ma mnie to obchodzić? Regulamin jest? Jest, albo sie go przestrzega albo idzie się na forum na którym toleruje się piractwo. Proste. Swoją drogą niezły zbieg okoliczności, że gość dostaje bana, a po 16 minutach rejestruje sie gość który go broni.

Tyle w tym temacie. Za dalszy offtop grozi ostrzeżenie/ban. Ale czytałeś regulamin więc pewnie wiesz.

[Edycja Olos - 26.12.2010 o 00:59]



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
kitket
Wiadomość [#142]: 13.07.2011 o 19:15

Konto skasowane





P:Kupiłem oryginalną grę z dodatkiem, a gdy zainstaluje RoC to FT nie wykrywa mi podstawki
O:http://www.mpcforum.pl/topic/216864-warcraft-3-tft-co-zrobic-gdy-nie-wykrywa-nam-podstawki/ to rozwiązanie mi pomogło, mam nadzieje że jeżeli ktoś będzie miał taki problem to ten link będzie przydatny

tm_tom
Wiadomość [#143]: 21.07.2012 o 22:03

Konto skasowane





Witam, mam takie pytanie. Zakupiłem cd-keya (licencja esd) do W3 i TFT. W serwisie wpisałem cd-keya i pobrałem instalator gry, a następnie ściągnąłem i zainstalowałem. Czy mogę na drugim komputerze w domu (takie samo IP) pobrać z serwisu grę i zainstalować na tym samym cd-keyu, tak żebym mógł grać przez internet na dwóch komputerach jednocześnie? Głupio, żebym do domu kupował drugą oryginalną grę, ale może mnie zbanują? Pozdrawiam.

Olos
Wiadomość [#144]: 22.07.2012 o 12:58

Konto skasowane





Na tym samym cd-key'u nie da się grać jednocześnie z dwóch komputerów na BattleNecie.



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
Rexxar
Wiadomość [#145]: 04.08.2012 o 16:46

Konto skasowane





Cześć.
Patrzyłem ostatnio w ustawieniach i znalazłem opcję: ,,Modyfikacja podgrup jednostek", namierzyłem na to ale nie pojawiło mi się okinko z informacją do czego to służy.
Tu moje pytanie: do czego to służy?( Proszę o całkowitą odpowiedż i nie w typie: do modyfikowania podgrup jednostek.)
1zhelp.gif



http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=82089
Kliknij, i zostań honowowym Wampirem!

[IMG]http://images.chomikuj.pl/button/DRakus150.gif[/IMG]
Dla fanów gier, i nie tylko.
Olos
Wiadomość [#146]: 05.08.2012 o 13:13

Konto skasowane





"Modyfikacja podgrup: normalnie jeżeli wybrałeś podgrupę i wydajesz rozkaz ataku/ruchu _cała_ grupa ruszy się lub zaatakuje. Jeżeli masz włączoną "modyfikację" do możesz przytrzymać ctrl i wydać rozkaz tylko bieżącej podgrupie. Wtedy jeśli masz razem w grupie np bohatera i wiverny to możesz zaatakować samymi wivernami, bez oddzielnego ich wybierania, jeżeli trzymasz wtedy ctrl."

Zaczerpnięte z forum Replays.pl

[Edycja Olos - 05.08.2012 o 13:16]



" I think, therefore I am... I think."

Moderator Tablic Warcraft 3 i Moderator Globalny
maarcinekk19
Wiadomość [#147]: 03.07.2013 o 22:07

Konto skasowane





Przepraszam za Spam ale nikt mi nie odpowiada , otuż instaluje warcrafta 3 i w pewnym czasie wyskakuje błąd "Instalator nie zdołał stworzyć nastepującego folderu : C:\Program Files\ Warcraft III\Maps" Proszę o szybką odpowiedź .

REKLAMA
Strona 8 z 8.
Pierwsza     <<   <   ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :