Dziś jest: Piątek, 24 listopada 2017, godzina 15:40
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Ogólna tablica o StarCrafcie 2 Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu


Odpowiedź

Temat: Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu

Pierwsza     <<   <   ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
zbigr
Wiadomość [#661]: 14.10.2012 o 18:46

Dołączył: 31.08.2010 o 11:05
Lokalizacja: Lublin


Z shiftem?

PM Email
fajeczka1906
Wiadomość [#662]: 14.10.2012 o 19:10

Dołączył: 13.06.2010 o 22:53
Lokalizacja: Kraków


Nie da się. Możesz jedynie rzucać po kolei na gatewaye. (bind z nexusami) trzymasz klawisz c shift i klikasz na gateway każdy osobno.

PM Email
pawelwch
Wiadomość [#663]: 14.10.2012 o 22:19

Dołączył: 14.08.2010 o 22:58


Ile potrzeba punktów(mniej wiecej) zeby awansowac ze srebra do złota ? Bez pisania mi tutaj ze punkty nie sa wazne...

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#664]: 14.10.2012 o 23:26

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Bo nie są ważne... Ja awansowałem do diamentu mając jakąś śmieszną ilość punktów (po kilku grach dosłownie).



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
tedi93
Wiadomość [#665]: 15.10.2012 o 08:32

Operator stalkera




Dołączył: 24.02.2010 o 21:55
Lokalizacja: Krosno


Punkty dają tylko miejsce, od tego czy awansujesz zależą gry jakie wygrywasz jeżeli wygrasz dużo gier z kimś z lepszej ligi to trafiasz tam i na odwrót jak przegrywasz ze słabszym to możesz spaść.

PM Email
moonrake
Wiadomość [#666]: 15.10.2012 o 09:37

Dołączył: 09.04.2010 o 10:04
Lokalizacja: Brzoza


Nie ważne są punkty i miejsce w dywizji.. Możesz być pierwszy w dywizji i i tak nie awansujesz bo Twoja dywizja może być gorsza od innych (są w niej słabsi gracze).. i co z tego, że ktoś jest pierwszy jak ma przykładowo 500 punktów, skoro ktoś w innej dywizji jest na 10 miejscu i ma 1500 punktów bo gra więcej i u niego pierwszy gość ma 2000 punktów..

Tak samo jest z awansem.. nie ważne ile masz punktów bo to są punkty do umiejscowienia Cię w lidze.. do awansu liczą się punkty, których gracz nie widzi i nie ma pojęcia ile ich ma ;P (MMR czy jakoś tak..) Jak zaczniesz dostawać przeciwników z wyższej ligi to znaczy, że jesteś blisko awansu.. Jak zaczniesz z nimi wygrywać to awansujesz ;P

Tu masz przykładowe wyjaśnienie od blizza: http://eu.battle.net/sc2/pl/blog/4025752

Pamiętajcie jednak że to wartości szacunkowe podawane w oparciu o sezon w którym były publikowane i nie są to stałe wartości, a nawet wtedy NIE GWARANTOWAŁY awansu co zaznaczył sam autor..

PM Email
nabonid
Wiadomość [#667]: 19.10.2012 o 14:49

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Upadek Slayers. http://cybersport.pl/a(...)ers.html

PM Email
SouN
Wiadomość [#668]: 19.10.2012 o 18:52

Dołączył: 22.04.2012 o 22:25
Lokalizacja: Gorzow


Mam 2 pytania:
Dlaczego jak mam podłonczone słuchawki i włączam starcrafta to odrazu slysze dzwiek z komputera a nie z sluchawek ?

I drugie w jakie jednostki najlepiej przechodzic w pozniejszej fazie w ZvP i ZvT ?

PM Email
Firnomir
Wiadomość [#669]: 19.10.2012 o 20:30

Dołączył: 06.08.2010 o 10:35
Lokalizacja: Koszalin


ZvP
BL, corruptory, infestory

ZvT - w zasadzie to samo, ale zależy od kompozycji armii przeciwnika (czasem lepiej podziałają ultrale z infestorami i lingami)

PM Email
Sulphuriell
Wiadomość [#670]: 19.10.2012 o 23:09

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


Też mam pytanie. Czy Blizzard się skończył na Diablo III?



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
SouN
Wiadomość [#671]: 20.10.2012 o 00:15

Dołączył: 22.04.2012 o 22:25
Lokalizacja: Gorzow


Pytanko
Dlaczego za wygrana dostaje co raz mniej punktow ??

PM Email
Adamixsosx
Wiadomość [#672]: 20.10.2012 o 01:01

:* :* :* :* :* :* : * :*




Dołączył: 23.04.2009 o 22:56
Lokalizacja: Bydgoszcz


XDDDDD to dlatego, że wartość punktów zależy od trudności przeciwnika, im trudniejszy tym dostajesz więcej punktow, jezeli dostajesz coraz mniej to znaczy ze ostatnio duzo przegrywasz



Tato co jest w życiu najważniejszeconfused.gif MICRO SYNKU MICRO!!
PM Email
kapsztyl
Wiadomość [#673]: 21.02.2013 o 15:15

Dołączył: 21.02.2013 o 13:46
Lokalizacja: Poznan


Czy do Hotsa będzie potrzebny WoL?



Smieszne zdjecia i obrazkihttp://www.odchamsie.com.pl
PM Email
kranz
Wiadomość [#674]: 21.02.2013 o 15:30

Dołączył: 20.07.2012 o 15:38


kapsztyl napisał
Czy do Hotsa będzie potrzebny WoL?

bedzie.
poza tym z tego co wyczytałem gra bedzie odpalana z jednego klienta i bedzie wybor miedzy Wol a Hots.

PM Email
Xardas80
Wiadomość [#675]: 24.02.2013 o 19:45

Multikonto Xardasa80




Dołączył: 28.06.2009 o 21:57


Jak to jest z przydziałem doświadczenia, kiedy gramy randomem? XP doda się do rasy, którą nam wylosowało, będą jakieś bonusy?



[quote]The problem with astrology and predictions is that the stars keep moving![/quote]
PM Email
RaQ-HPL
Wiadomość [#676]: 24.02.2013 o 21:46

Gnome | RaqHPL#2918




Dołączył: 30.01.2004 o 13:58
Lokalizacja: Lublin


Zagraj jakiś cannon rush albo coś w tym stylu i będzie już wiadomo.



[IMG]http://i292.photobucket.com/albums/mm32/drarmor/Cthulhu.jpg[/IMG]
PM Email
owen666
Wiadomość [#677]: 11.03.2013 o 15:21

Dołączył: 11.03.2013 o 15:17


Cześć,

Mam takie nietypowe pytanie, jako, że zbliża się premiera HotS planuję to kupić, mój brat także by móc ze mną grać, ale tutaj pojawił się problem gdyż gra potrzebuje Wings of Liberty.. czy można to ominąć jakoś by mój brat nie musiał kupować WoL też? działałby oryginalny Heart Of Swarm zainstalowany 'na' pirackim :d Wings of Liberty ?

PM Email
wojtas_n
Wiadomość [#678]: 11.03.2013 o 16:26

Dołączył: 20.02.2010 o 09:32
Lokalizacja: Krasnobród


owen666 napisał
Cześć,

Mam takie nietypowe pytanie, jako, że zbliża się premiera HotS planuję to kupić, mój brat także by móc ze mną grać, ale tutaj pojawił się problem gdyż gra potrzebuje Wings of Liberty.. czy można to ominąć jakoś by mój brat nie musiał kupować WoL też? działałby oryginalny Heart Of Swarm zainstalowany 'na' pirackim :d Wings of Liberty ?


Że tak powiem Pan raczysz żartować. klucz do HOTS wpisujesz na koncie battle.net jako upgrade WOL więc żadno piracenie nie wchodzi w gre

PM Email
Anarki
Wiadomość [#679]: 14.03.2013 o 01:37

Dołączył: 08.04.2008 o 18:09
Lokalizacja: Białystok


mam pytanie jestem jedyny któremu powyżej 15 misji wykonanych na brutalu nie dolicza?wykonalem 20/20 misji n abrutalu mam pokazane 15 i nie chce isc dalej da sie z tym cos zrobic czy to ogolny problem?

PM Email
Duppon
Wiadomość [#680]: 14.03.2013 o 10:32

wizzard 60




Dołączył: 03.10.2009 o 12:53


Blizzard miał zawsze problemy z tego typu achievmentami. Prawdopodobnie te misje zostaną ci doliczone jak firma się kapnie, że są błędy i zacznie się naprawianie.



VelOCity#1448
PM Email
REKLAMA
Strona 34 z 35.
Pierwsza     <<   <   ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :