Dziś jest: Piątek, 24 listopada 2017, godzina 15:38
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Ogólna tablica o StarCrafcie 2 Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu


Odpowiedź

Temat: Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu

Pierwsza     <<   <   ... | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
Sulphuriell
Wiadomość [#621]: 21.05.2012 o 19:35

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


Jak się raz zaloguje online, to potem offline można grać bodajrze przez 3 miesiące od ostatniego logowania.



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
Bargor
Wiadomość [#622]: 21.05.2012 o 19:58

Dołączył: 22.04.2010 o 14:52
Lokalizacja: Wrocław


Chyba miesiąc z nie 3.

PM Email
Venucci
Wiadomość [#623]: 24.05.2012 o 14:59

Dołączył: 01.09.2007 o 15:07


jak to grać 3 miesiące czy miesiąc? Co potem? Tylko na "Gościu"?

PM Email
Sulphuriell
Wiadomość [#624]: 24.05.2012 o 16:48

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


A potem musisz się lognąć na bnet, albo nawet offline nie pograsz



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
hebebebe
Wiadomość [#625]: 03.06.2012 o 17:47

Dołączył: 03.06.2012 o 17:03


Witam mam pytanie dotyczące tego czy jest możliwość ponownego użycia klucza z gry bo chciałbym pograć a zapomniałem hasła do maila

PM Email
Krecik
Wiadomość [#626]: 03.06.2012 o 18:28

i'm what i'm




Dołączył: 03.07.2006 o 21:13
Lokalizacja: Toruń


Nie. Ale kontaktując się z działem suportu na pewno pomogą rozwiązać problem byś dostał się na konto. Pewnie będą wymagane skany dowodu oraz klucza gry.



--- MODERATING SC & SC2 ---
:*
"kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!"
Be original, be yourself
SC2 Profile
PM Email
hebebebe
Wiadomość [#627]: 03.06.2012 o 20:16

Dołączył: 03.06.2012 o 17:03


Kontaktowałem się z nimi odebrał jakiś Hiszpan

PM Email
kolorek
Wiadomość [#628]: 30.06.2012 o 01:11

Dołączył: 06.02.2005 o 17:15


mam pytanie... co zmienia "wyrównanie szans" przy grach dowolnych, szczerze to nie widzę równicy jak zmieniam tą wartość

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#629]: 30.06.2012 o 02:01

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Masz na myśli handicap? smiley.gif
To jest np. taka opcja w której przeciwnik testując twoje micro może Cię skutecznie rushować połową swoich workerów, podczas gdy druga połowa wydobywa.
Ogólnie chodzi o to, że twoje jednostki maja o X% mniej hp.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Kjub111
Wiadomość [#630]: 19.07.2012 o 18:56

Dołączył: 07.06.2012 o 09:49
Lokalizacja: Radom


mam następujące pytanie kupiłem sobie klawiaturę z możliwością robienia makr (również w locie).
Czy robienie w SC 2 makr jest zgodne zasadami tzn. czy jak będę takie makra robił to czy nie zostanę zbanowany ?

PM Email
nabonid
Wiadomość [#631]: 19.07.2012 o 19:00

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Zapominij o makrach.

PM Email
Kjub111
Wiadomość [#632]: 19.07.2012 o 19:37

Dołączył: 07.06.2012 o 09:49
Lokalizacja: Radom


dlatego bo są twoim zdaniem nieprzydatne czy też ich używanie jest zabronione ?

PM Email
LuckyMikeSc2
Wiadomość [#633]: 19.07.2012 o 19:50

Dołączył: 04.05.2012 o 07:42
Lokalizacja: Szczecin


Kjub111 napisał
dlatego bo są twoim zdaniem nieprzydatne czy też ich używanie jest zabronione ?


Używanie makr jest związane z ułatwieniami w grze a to stawia rozgrywkę na nierównych zasadach. Za to jest ban.

PM Email
Sulphuriell
Wiadomość [#634]: 19.07.2012 o 20:32

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


Kjub111 napisał
mam następujące pytanie kupiłem sobie klawiaturę z możliwością robienia makr (również w locie).
Czy robienie w SC 2 makr jest zgodne zasadami tzn. czy jak będę takie makra robił to czy nie zostanę zbanowany ?


Makra teoretycznie są zabronione (z tego co wiem, blizzard nigdy się do końca nie określił w tej kwestii, ale interpretując regulamin można dość do wniosku, że makra powinny być zabronione), w praktyce szanse dostania bana za ich używanie wynosi równiutkie 0%.
Klawiatura dedykowana SC2 produkowana przez Razera także ma makra, więc blizz nie może sobie pozwolić na banowanie tego. Każdy, kto ci powie, że za to dostaniesz bana zwyczajnie kłamie.
Używanie makr jest za to zabronione na wszelkich turniejach.

Inna sprawa, że makra bardziej przeszkadzają niż pomagają. Przy grze na niskim poziomie może być prawdą, że używając makr twoja skuteczność wzrośnie. Ale dla kogoś, kto ma jakiegoś skilla makra są zwyczajnie nieprzydatne, brak jest dla nich sensownego zastosowania.

[Edycja Sulphuriell - 19.07.2012 o 20:34]



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
kranz
Wiadomość [#635]: 20.07.2012 o 15:42

Dołączył: 20.07.2012 o 15:38


witam, mam 2 pytania:

1. jaki jest klawisz na wejscie SCV do uszkodzonego bunkra? Naciskanie prawym powoduje ze SCV zaczyna go naprawiac...za duzo gier juz przez to przegrałem...
2. Tank stoi w punkcie A. Klikam na punkt B i chce od razu wydac mu komende: dojedz do punktu B i zrob Siege mode...pamietałem jak sie to robiło...ale zapomniałem.

[Edycja kranz - 20.07.2012 o 15:49]

[Edycja kranz - 20.07.2012 o 15:50]

PM Email
Scythe
Wiadomość [#636]: 20.07.2012 o 16:35

Dołączył: 20.07.2012 o 11:48


1) m / move
2) prawy klawisz ruch do miejsca, potem shift+e

PM Email
klikachu
Wiadomość [#637]: 28.07.2012 o 14:59

Dołączył: 09.12.2009 o 11:09


mam edycję starter ale nie zawsze mam możliwość połączenia się z internetem przez co nie mogę pograć w SC2.
Może znacie jakiś sposób na to aby pograć sobie offline (vs SI albo kampania) jeśli znacie taki myk to napiszcie jak to zrobić. Dzięki!



aka kliku aka adi
PM Email
Kris7
Wiadomość [#638]: 28.07.2012 o 15:17

DiamondTerran




Dołączył: 03.04.2010 o 17:17
Lokalizacja: Antypody


jest pewien sposób - zajrzyj na keye.pl



do not cry about the balance before you know how to play your race.
I'm not a nub, I'm gosu of tomorrow...

nie rozmawiam z debilami
PM Email
klikachu
Wiadomość [#639]: 29.07.2012 o 10:00

Dołączył: 09.12.2009 o 11:09


ja już kupiłem sobie starcrafta mam pudełko, klucz, płyte i zainstalowaną grę ale nie zawsze mam internet i dlatego pytam co zrobić aby pograć offline.



aka kliku aka adi
PM Email
TheAdas
Wiadomość [#640]: 29.07.2012 o 10:38

Dołączył: 25.04.2006 o 18:36


eeeeee, włączasz grę i przechodzisz do trybu offline?

PM Email
REKLAMA
Strona 32 z 35.
Pierwsza     <<   <   ... | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :