Dziś jest: Niedziela, 24 września 2017, godzina 16:03
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Ogólna tablica o StarCrafcie 2 Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu


Odpowiedź

Temat: Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu

Pierwsza     <<   <   ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
pawelwch
Wiadomość [#601]: 13.04.2012 o 21:17

Dołączył: 14.08.2010 o 22:58


To mówicie ze Idra zmienił rase?
http://imageshack.us/f(...)100.jpg/

PM Email
stoprocentsok
Wiadomość [#602]: 28.04.2012 o 10:13

Dołączył: 28.04.2012 o 10:10


Panowie, mam pytanko. Opłaca się? http://allegro.pl/star(...)227.html
Zaufany allegrowisz więc mam pewność, że folia i kodzik nie użyty.

PM Email
Yazgot
Wiadomość [#603]: 28.04.2012 o 23:51

Dołączył: 07.08.2011 o 01:47


Dziwne pytanie, Jesli zaufany itd. to o co chodzi? Kupuj, dostaniesz pudlo za 90zł. W sieci klucz lata za 100.

PM Email
Marcinpunk
Wiadomość [#604]: 29.04.2012 o 20:47

Dołączył: 23.08.2008 o 07:53


Czy można ustawić tak żeby grupować jednostki zamiast klikając kombinacje ctrl+1 to środkowy przycisk myszki +1?

PM Email
ZeeTox
Wiadomość [#605]: 29.04.2012 o 23:50

Dołączył: 27.10.2008 o 20:13
Lokalizacja: Żary


Musisz mieć w sterownikach do myszki opcje przebindowania przycisków tak jak w Razerach czy SteelSeries i tam przestawić ctrl na środkowy przycisk.

PM Email
M1kie
Wiadomość [#606]: 07.05.2012 o 22:27

Dołączył: 07.05.2012 o 22:20
Lokalizacja: Żyrardów


Mam pytanie troche glupie , ale jakim cudem bedac w lidze Bronz na Randze 1 ( 1 miejsce w swojej dywizji) wygrywajac z ziomkiem ze zlota dostalem 9 pkt gdyz "byles troche lepszy" ? ^,^ Dla mnie o tyle to nie zrozumiale co smieszne i chce sie dowiedziec od czego to zalezy?



To juz jest przesada , teraz z ziomkiem z platyny wygralem i to samo , ze jestem troche lepszy , tym razem cale 8 p ^,^. Ludzie o co w tym biega

[Edycja M1kie - 07.05.2012 o 22:38]

PM Email
i20918
Wiadomość [#607]: 08.05.2012 o 07:31

Dołączył: 04.02.2011 o 13:20


Spotykasz ludzi którzy jakoś tam dostali się do wyższej ligi, i teraz lecą powoli w dół.



Idioci usiłują na ogół wyglądać inteligentnie, mało jest osób wystarczająco inteligentnych, aby mogły sobie pozwolić na wygląd idioty.
PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#608]: 08.05.2012 o 19:40

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Jak po czterech miesiącach odpoczynku zacząłem grać, to przerypałem kilkadziesiąt meczy pod rząd zatrzymując się dopiero w okolicach platyny ;)



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
haczu
Wiadomość [#609]: 14.05.2012 o 08:36

pala/priest/mage/rogue




Dołączył: 18.12.2008 o 23:24


Witam! Kiedyś tam gralem w WoWa ale mi sie znudził... Kilka dni temu skorzystalem z SoR w Wowie... pogralem troche na tym darmowym 80 levelu i... mi sie znudziło... Więc daje sobie z WoWem spokoj i zaczynam grać w SC2... i od razu na wejściu pytanie... jak najskuteczniej uczyć się grać? szukac nauczyciela? oglądać replaye? czytać poradniki i strategie? czy po prostu grać nawet jak sie bedzie przegrywać?

PM Email
Sulphuriell
Wiadomość [#610]: 14.05.2012 o 12:00

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


Grać i oglądać repy, żeby zgapić build. Dobrze jest też czasem objrzeć jakiś turniej, jak komentatorzy mają łeb na karku to zwrócą twoją uwagę na parę detali.



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
Maecenas
Wiadomość [#611]: 16.05.2012 o 12:43

Dołączył: 16.05.2012 o 12:35


Witam,

czy hakerzy są dużym problemem w starcrafcie?
Wiem, że blizzard robi regularne banowania, chodzi mi tylko o to czy na rankingowych
natrafia się na takich szatanów z maphackami sporadycznie, czy to jakaś plaga?

PM Email
i20918
Wiadomość [#612]: 16.05.2012 o 13:11

Dołączył: 04.02.2011 o 13:20


Maecenas napisał
Witam,

czy hakerzy są dużym problemem w starcrafcie?
Wiem, że blizzard robi regularne banowania, chodzi mi tylko o to czy na rankingowych
natrafia się na takich szatanów z maphackami sporadycznie, czy to jakaś plaga?

Zdążają się ale bardzo rzadko.



Idioci usiłują na ogół wyglądać inteligentnie, mało jest osób wystarczająco inteligentnych, aby mogły sobie pozwolić na wygląd idioty.
PM Email
Sulphuriell
Wiadomość [#613]: 16.05.2012 o 19:01

Dołączył: 13.05.2010 o 21:40


Blizzard chyba naprawdę szybko reaguje, bo faktycznie ciężko spotkać jakiegoś cheatera. Problem jest marginalny.

[Edycja Sulphuriell - 16.05.2012 o 20:59]



Co to za świat, że już nawet sku rwysyństwo nie popłaca?
PM Email
ingart
Wiadomość [#614]: 20.05.2012 o 12:50

Dołączył: 20.05.2012 o 12:41


Witam, zastanawiam sie nad zakupem starcrafta 2 i mam pytanie, jak w tej chwili wyglada sytuacja z mapami typu ums, czy sa ciekawe mapy, czy ktos w to gra, czy jest ich wiele i sa rozwijane czy powstaly 3 i nikt sie tym nie zajmuje? Dzieki za odpowiedz.

PM Email
ZeeTox
Wiadomość [#615]: 20.05.2012 o 13:19

Dołączył: 27.10.2008 o 20:13
Lokalizacja: Żary


Jest tego dość sporo, a będzie jeszcze więcej za sprawą patcha 1.5, który wprowadza bardzo dużo ułatwień dla twórców UMSów i osób, którzy będą chcieli w to grać.

PM Email
Venucci
Wiadomość [#616]: 20.05.2012 o 15:55

Dołączył: 01.09.2007 o 15:07


Mam takie pytanie (jeśli było omawiane to przepraszam):

Czy jeśli załóżmy ktoś kupuje SC2 oraz nie ma internetu i będzie chciał zagrać w kampanię czy skirmish to czy przy instalacji albo logowaniu gry musi być zarejestrowany i mieć internet?

Kolega się kiedyś mnie pytał nie wiedziałem co mu powiedzieć bo planuje kupno Sc2 tylko że nie ma neta, więc czy instalator albo gra pójdzie mu bez neta i bez rejestracji?

Bez trolowania .

[Edycja Venucci - 20.05.2012 o 15:56]

PM Email
Asmodan
Wiadomość [#617]: 20.05.2012 o 16:43

Veni, Vidi, Diablo Vincit




Dołączył: 20.02.2011 o 23:06
Lokalizacja: Wrocław


O ile dobrze pamiętam to można zainstalować bez internetu, jeżeli wcześniej pobierzesz sobie na innym komputerze te ich wesołe hasełko, ale już do odpalenia gry na single player potrzeba się chociaż raz zalogować do konta battle.net. Dodam tylko, że czasami zdarza się tak, że gra zapomina, że się logowało i trzeba to zrobić jeszcze raz.

Tak więc SC 2 bez internetu to raczej słaba opcja.

PM Email
ZeeTox
Wiadomość [#618]: 21.05.2012 o 13:28

Dołączył: 27.10.2008 o 20:13
Lokalizacja: Żary


Można pograć w trybie online w kampanię w trybie "Gościa". Niestety nie ma wtedy możliwości zapisania stanu gry czy zdobywania achievementów, bo to wszystko połączone jest z battlenetem

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#619]: 21.05.2012 o 14:08

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


XXI wiek mamy, można sobie iść pod blok z lapkiem, albo kupić chociażby pakiet (chyba 9zł kosztuje) i masz miesiąc neta z telefonu.

[Edycja ShadowDancer - 21.05.2012 o 14:08]



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Venucci
Wiadomość [#620]: 21.05.2012 o 17:51

Dołączył: 01.09.2007 o 15:07


Ja ma internet tylko kolega się mnie pytał a ja nie wiedziałem co mu odpowiedzieć. Czyli zainstalowanie gry z płyty czy też logowanie nie wymaga internetu prawda?

I z tego co rozumiem że jak ktś ma wyłączony net to nie może save robić - ok dzięki za info - przekaże mu jutro.

PM Email
REKLAMA
Strona 31 z 35.
Pierwsza     <<   <   ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :