![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu |
Pierwsza << < ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... > >> Ostatnia |
![]() |
fajeczka1906 |
Wiadomość [#541]: 21.10.2011 o 16:17 |
|
Konto skasowane |
Z twojej wypowiedzi można wnioskować że jesteś jednym z tych którzy po przegranej grze rzucają (wulg.)mi na lewo i prawo. BRAWO ! Naprawdę pozazdrościć postawy. To że ktoś kupił grę nie oznacza że MA prawo obrażać graczy i mam nadzieję żę blizz o tym doskonale wie. Nie toleruje dzieci neo co nie umieją przegrywać.
|
|
|
||
![]() |
||
Dawidowski |
Wiadomość [#542]: 21.10.2011 o 16:26 |
|
Konto skasowane |
Jest możliwość skargi na gracza który: Wyzywa Cię za to że przegrał bądż grasz rasą x ? Pełno takich dzieci na battlenecie i naprawdę blizz musi coś z tym zrobić żeby takie dzieci nie czuły się bezkarne. Jakieś zasady jednak muszą być.... |
|
|
||
![]() |
||
Sulphuriell |
Wiadomość [#543]: 21.10.2011 o 17:45 |
|
Konto skasowane |
Z twojej wypowiedzi można wnioskować że jesteś jednym z tych którzy po przegranej grze rzucają (wulg.)mi na lewo i prawo. |
|
|
||
![]() |
||
BlekDef |
Wiadomość [#544]: 21.10.2011 o 20:03 |
|
Konto skasowane |
Szukasz tej mapy na battlenecie i grasz. Dużo lepsze niż mapy w formie plików. mapy nie można znaleźć na bnecie? Problem w tym że jak nie została opublikowana to nie możesz grać(chyba że sam ją opublikujesz z poziomu edytora ale wtedy jednocześnie się pod nią podpisujesz jako autor). Jeśli ktoś chce grać w nieopublikowaną mapę, to coś mi tu śmierdzi. ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując. Last To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze. |
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#545]: 21.10.2011 o 20:41 |
|
Konto skasowane |
Szukasz mapy w internecie (skoro już znalazłeś) i wpisujesz jej nazwę w wyszukiwarkę.
ShadowDancer napisał Szukasz tej mapy na battlenecie i grasz. Dużo lepsze niż mapy w formie plików. BlekDef napisał mapy nie można znaleźć na bnecie? No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś? Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ). Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi ![]() |
|
|
||
![]() |
||
fajeczka1906 |
Wiadomość [#546]: 21.10.2011 o 21:23 |
|
Konto skasowane |
request authentication failed
|
|
|
||
![]() |
||
Sulphuriell |
Wiadomość [#547]: 21.10.2011 o 21:33 |
|
Konto skasowane |
No to nie rozumiem, jak ktoś zrobił mapę i nie opublikował? Dziwne trochę. |
|
|
||
![]() |
||
BlekDef |
Wiadomość [#548]: 21.10.2011 o 21:43 |
|
Konto skasowane |
No to nie rozumiem, jak ktoś zrobił mapę i nie opublikował? Dziwne trochę. ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując. Last To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze. |
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#549]: 21.10.2011 o 21:45 |
|
Konto skasowane |
Jak koleś działa na piracie, to ciężko mieć pretensje, że nie może opublikować.
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś? Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ). Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi ![]() |
|
|
||
![]() |
||
TheAdas |
Wiadomość [#550]: 08.11.2011 o 11:01 |
|
Konto skasowane |
Mam pytanie, przeszedłem kampanie na jednym komputerze, a teraz gram w SC na drugim, czy jest możliwość przywrócenia ukończonej kampanii na nowym komputerze? Bo chcę pograć w jakieś konkretne misje, a muszę zaczynać od nowa. Słyszałem, że postępy są zapisywane u Blizza i można je jakoś ściągnąć potem, prawdali to? Save'ów z poprzedniego grania raczej nie zdobędę. Gram na tym samym koncie. Wszystkie osiągnięcia etc. są zapisane.
|
|
|
||
![]() |
||
Garik |
Wiadomość [#551]: 08.11.2011 o 11:21 |
|
Konto skasowane |
niestety nie, mam ten sam problem, jedynie aczki zostają zapisane w chmurze
|
|
|
||
![]() |
||
coolt |
Wiadomość [#552]: 15.11.2011 o 12:48 |
|
Konto skasowane |
Czy kolor jednostek można zmienić na dowolny w meczu ligowym? Oprócz sposobu "alt + f" . |
|
|
||
![]() |
||
ac1d |
Wiadomość [#553]: 15.11.2011 o 13:34 |
|
Konto skasowane |
alt+f nie zmienia koloru jednostek -.- to zmienia tylko kolor, jaki jednostki maja wyswietlane na minimapie (przydatne w multi, albo customach, kiedy kolo z kolorem teal chce ci sie przykisic za minsami w naturalu). ogolnie ja polecam grac caly czas na tym (zielony twoj team, czerwony team opp).
|
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#554]: 15.11.2011 o 14:08 |
|
Konto skasowane |
Alt+f zmienia kolor jednostek także na ekranie.
|
|
|
||
![]() |
||
boreks |
Wiadomość [#555]: 24.11.2011 o 17:55 |
|
Konto skasowane |
Witam!!
|
|
|
||
![]() |
||
Sulphuriell |
Wiadomość [#556]: 24.11.2011 o 20:39 |
|
Konto skasowane |
Ja kompletnie nie wiem o co Ci chodzi z tą całą betą i tymi skrótami
|
|
|
||
![]() |
||
boreks |
Wiadomość [#557]: 24.11.2011 o 23:56 |
|
Konto skasowane |
No teraz już rozumiem o co chodzi z tym i właśnie tak czułem się jak ty pisząc ten post o co chodzi z tymi skrótami,ja miałem tak samo bo nie wiedziałem co to jest i do czego służy.
|
|
|
||
![]() |
||
BlekDef |
Wiadomość [#558]: 25.11.2011 o 00:02 |
|
Konto skasowane |
Mają pełną wersję gry możesz grać wszystkimi rasami niezależnie od tego, co chcesz grać - skirmish z kompem, gra ligowa, custom jakiś, itd. Jedynym wyjątkiem jest oficjalna kampania, gdzie masz tylko terran i protossów. Ale tę kwestię wyjaśnił już wcześniej Sulph.
|
|
|
||
![]() |
||
boreks |
Wiadomość [#559]: 25.11.2011 o 00:04 |
|
Konto skasowane |
UUFFF dzięki ogromne,teraz już rozumiem!!
|
|
|
||
![]() |
||
ac1d |
Wiadomość [#560]: 25.11.2011 o 00:53 |
|
Konto skasowane |
to szybciutko, szybciutko, bo druga juz coraz blizej ;-) |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 28 z 35. |
Pierwsza << < ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... > >> Ostatnia |
Idź do strony : |