![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Pojedyńcze pytania - zadaj jeśli nie jest warte nowego tematu |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... > >> Ostatnia |
![]() |
Asmodan |
Wiadomość [#1]: 10.11.2009 o 19:06 |
|
Konto skasowane |
Uwaga, ten temat jest specjalnie dla wszystkich osób, które mają jakieś pytanie co do gry. Chociażby jakieś banalne... Założyłem go po to, aby użytkownicy nie zakładali niepotrzebnie tematów z pytaniami. I teraz druga uwaga - za założenie tematu z pytaniem mimo tego, że temat na pytania już istnieje, rozdaję tygodniowe bany, za replay - maksymalne.
Ponieważ kiedyś patrzyłem, że będzie to tylko Terranami, a czy tak w singlu (nie kampania, taka zwykła potyczka) będzie można grać Protossami albo Zergami? Tak. W multi też. Natomiast kampania będzie dotyczyła tylko terran. |
|
|
||
![]() |
||
Luxik |
Wiadomość [#2]: 14.11.2009 o 17:14 |
|
Konto skasowane |
Widzę, że moje pytanie jest jako pierwsze
|
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#3]: 14.11.2009 o 19:55 |
|
Konto skasowane |
Tak, jesteś jedyny, który zadaje takie pytania :>
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś? Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ). Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Dagaen |
Wiadomość [#4]: 15.11.2009 o 09:19 |
|
Konto skasowane |
A z Mothershipem jest tak:
|
|
|
||
![]() |
||
Luxik |
Wiadomość [#5]: 15.11.2009 o 14:44 |
|
Konto skasowane |
Poza tym dziękuję panom za odpowiedź....
|
|
|
||
![]() |
||
lipsztyk |
Wiadomość [#6]: 16.11.2009 o 16:09 |
|
Konto skasowane |
dobra to ja zadam głupie pytanie. czy wie ktoś ile na chwilę obecną dmg zadaje storm w stosunku do czasu trwania? zastanawiam się czy będzie łatwiej od niego uciekać tak samo czy trudniej niż w SC1.
|
|
|
||
![]() |
||
Asmodan |
Wiadomość [#7]: 16.11.2009 o 16:22 |
|
Konto skasowane |
Niniejszym kasuję offtopic,
|
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#8]: 16.11.2009 o 19:24 |
|
Konto skasowane |
Ile dmg ma marine?
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś? Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ). Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi ![]() |
|
|
||
![]() |
||
lipsztyk |
Wiadomość [#9]: 16.11.2009 o 21:16 |
|
Konto skasowane |
yyyyyyyy ja wiem ja wiem aaa ze swojej 8mm C-14 Impaler Gauss Rifle "marian" wyciąga uwaga 6 dmg czyli tyle samo co w jedynce OMG! what a terrible terrible damage!!! |
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#10]: 16.11.2009 o 22:02 |
|
Konto skasowane |
Dziękuje uprzejmie za odpowiedź.
|
|
|
||
![]() |
||
lipsztyk |
Wiadomość [#11]: 16.11.2009 o 22:18 |
|
Konto skasowane |
zanim odpowiem na pytania shadowdancera sam jedno zadam - po ilu ostrzeżeniach jest ban?
|
|
|
||
![]() |
||
Dagaen |
Wiadomość [#12]: 17.11.2009 o 00:30 |
|
Konto skasowane |
Oczywiście, że są nowi użytkownicy - sam dołączyłem jakoś przed wakacjami dopiero
|
|
|
||
![]() |
||
Asmodan |
Wiadomość [#13]: 17.11.2009 o 12:12 |
|
Konto skasowane |
Ban - kiedy chce to jest. A ostrzeżenia? To takie tylko zasygnalizowanie, że ktoś się źle zachowuje. Nie ma reguły, że x ostrzeżeń = ban
|
|
|
||
![]() |
||
klikachu |
Wiadomość [#14]: 09.12.2009 o 11:38 |
|
Konto skasowane |
czesc. Mam kilka pytan, oto one :
|
|
|
||
![]() |
||
xrasnolud |
Wiadomość [#15]: 09.12.2009 o 12:29 |
|
Konto skasowane |
ad1.
Pomagajmy dzieciom chorym na autyzm. |
|
|
||
![]() |
||
ShadowDancer |
Wiadomość [#16]: 09.12.2009 o 16:26 |
|
Konto skasowane |
Zasadniczo organicznie map oczywiście będzie(i to niezależne od ilości RAMu[kwestią bety, aż się dowiemy jakie]), exp podobno ma być(nawet jakieś atrybuty).
|
|
||
![]() |
||
Venucci |
Wiadomość [#17]: 09.12.2009 o 17:45 |
|
Konto skasowane |
Moje pytania pewnie będą jeszcze głupsze ale dobra:
|
|
|
||
![]() |
||
Dagaen |
Wiadomość [#18]: 09.12.2009 o 19:32 |
|
Konto skasowane |
Ok, ja spróbuję odpowiedzieć:
|
|
|
||
![]() |
||
klikachu |
Wiadomość [#19]: 10.12.2009 o 12:08 |
|
Konto skasowane |
ciekaw jestem jaki bedzie ten StarCrraft2....gral juz ktos z was w te gre(widzialem na YT filmiki z jakiejs imprezy gdzie ludzie mogli sobie pograc w SC2)??
|
|
|
||
![]() |
||
Venucci |
Wiadomość [#20]: 10.12.2009 o 12:46 |
|
Konto skasowane |
Podobno w kwietniu 2010 roku będzie beta, co do finalnej wersji nic jeszcze nie mówili(może zamiast bety będzie od razu finalna... kto wie?). Nikt jeszcze nie grał w SC2 - no chyba że był na blizzconie czy innych tego typu imprezach to tak, ale wątpie by któryś z forumowiczów był. Oj ja też pamiętam, kiedy pierwszy raz zagrałem protossami a potem terranami (moja ulubiona rasa - naprawdę) i zergami(też są fajni choć w dwójcę tylko "estetycznie" niestety). |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 35. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... > >> Ostatnia |
Idź do strony : |