Dziś jest: Piątek, 25 kwietnia 2014, godzina 06:16
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: pomocy nie moge sie zalogowac

volfer
Wiadomość [#1]: 23.10.2009 o 16:54

Dołączył: 23.10.2009 o 16:47
Lokalizacja: białystok


dzis chcialem doladowac konto do wowa ale nie moge wejsc wpisuje pasy i login i nic pisze ze zle wpisalem na batle net tez nie moge wejsc mysle ze moze ktos mi konto hacknal moze ktos wie czemu

PM Email
Dinozaur
Wiadomość [#2]: 23.10.2009 o 17:22

Dołączył: 10.07.2008 o 12:28


czemu ktos ci konto hacknal? xD bo nie uwazasz

PM Email
powlow
Wiadomość [#3]: 23.10.2009 o 19:37

Dołączył: 03.08.2008 o 17:17
Lokalizacja: warszawa


ja nie moge sie zalogowac w grze wogole ;/ zatrzymuje mi sie na succes a jak klikne cancel to mam okno z serwerami ale język tlyko devel. do wyboru tak jak w środowe rano?
serwery down czy mi coś siadło?



http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblack.jpg
PM Email
Umaril
Wiadomość [#4]: 24.10.2009 o 12:47

Dołączył: 18.04.2008 o 23:23
Lokalizacja: Kraków


No to czyli nie tylko ja mam problemy z zalogowaniem się dzisiaj uff ;d

PM Email
Muntrill
Wiadomość [#5]: 24.10.2009 o 13:57

FOR THE HORDE!




Dołączył: 18.06.2006 o 13:38
Lokalizacja: Gdzieś w Northrend


Ja gram na BL i niemam takich problemow :P



Progress TBC: All Clear
>>Burning Legion<<>>Tauren<<>>Druid<<>>90 LVL<<>>DPS/HEAL<<>>good stuff<<>>Horde<<>>
>>Burning Legion<<>>Pandaren<<>>Monk<<>>25 lvl+<<>> HEAL<<>> NYI<<>>Alliance<<>>
PM Email
Megalith
Wiadomość [#6]: 24.10.2009 o 20:24

Konto skasowane





powlow napisał
ja nie moge sie zalogowac w grze wogole ;/ zatrzymuje mi sie na succes a jak klikne cancel to mam okno z serwerami ale język tlyko devel. do wyboru tak jak w środowe rano?
serwery down czy mi coś siadło?


Zadne down. Pewnie zarejestrowales konto na BN i dlatego nie mozesz. Ja mam to samo co ty.... Pre paid leci, a nie wiadomo kiedy naprawia. Na wow-eu tez gowno wiadomo. Moze ci pomoze to:
-dodaj port 1119 o nazwie battle.net do wyjatkow w firewallu
-wejdz do folderu z WoW-em, pozniej odpal Data>enGB i otworz realmlist.wtf, upewnij sie, ze slowa w tym pliku sa takie jak te
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu

-wejdz w start kliknij Uruchom i wpisz komende cmd, wyskoczy ci czarna ramka, wpisz w niej DOKLADNIE tak:
ipconfig /release pozniej wpisz ipconfig /renew a na samym koncu ipconfig /flushdns

Jesli to ci nie pomoze to jestes w czornej dupie tak jak ja.

eltomas
Wiadomość [#7]: 25.10.2009 o 21:25

Dołączył: 29.03.2006 o 17:44


masz w aster internet?
ja mam w aster i mam en sam problem... na neostradzie tego nie mam... wydaje mi sie ze to wina sieci aster... maja swoje firewalle i to przez to... po 24 bedziesz mogl wejsc... ale to jest chore...

PM Email
Megalith
Wiadomość [#8]: 26.10.2009 o 13:46

Konto skasowane





Mam streama. Pewnie tez maja swoje firewalle i blokuja porty. Tylko, ze czasami moge wchodzic, wczoraj moglem o 18, o 23, dzisiaj rano o 7 udalo mi sie, nie wiem o co chodzi. Jak probowalem o 1 w nocy to juz sie nie dalo.

powlow
Wiadomość [#9]: 26.10.2009 o 13:49

Dołączył: 03.08.2008 o 17:17
Lokalizacja: warszawa


no ja wlasnie mam aster i też czasem mogę a potem jak mi sie zjebie to już do konca dnia nie wejde ;/
no pomagaja żadne porady z forum wow-europe bo wszystkiego probowałem
Śmieszne bo gram w to już 4lata na tej samej sieci i teraz sie dopiero zaczęło :/



http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblack.jpg
PM Email
Dr4gon
Wiadomość [#10]: 06.11.2009 o 19:35

Dołączył: 06.11.2009 o 19:32
Lokalizacja: Jabłonna


Witam,
czyli to wina astrera;/ od keidy ulepszylem konto do BN tez nie mgoe sie zalogować mam astera i zatrzymuje sie na success i tylko w godzinach szczytu;/ pisalem do bliza ale tez kazali mi resetowac dns jakis program mi dali ale wszystko na nic... do tej pory nie bylo problemów... jakby sie komuś udało coś zrobic niech napisze bo naprawde dołujące jest to.... a blizard jak zwykle nic z tym nie zrobi... jest jeszcze szansa zeby zmienic adres IP na publiczny w aster ale nie wiem czy to wiele pomoże...

PROBLEM ROZWIĄŻANY!!!!!
Wystarczy zmienić adres Ip z prywatnego na publiczny.
Zadzwoniłem do aster zapłącilem 10 zł za zmiane Ip na publiczny i odrazu moge sie zalogować myśle że to troche pomoże;)

[Edycja Dr4gon - 06.11.2009 o 20:02]

PM Email
magocki
Wiadomość [#11]: 08.11.2009 o 16:27

Konto skasowane





Dragon i nadal nie masz problemowconfused.gif Czy ta zmiana niesie za soba jakies konsekwencje ??

Dr4gon
Wiadomość [#12]: 08.11.2009 o 16:59

Dołączył: 06.11.2009 o 19:32
Lokalizacja: Jabłonna


Od kiedy zmienilem Ip z priv na publiczny nie mam zadnych problemów z logowaniem w godzinach szczytu;) roznica jest taka ze masz pełną przepustowość i nie jestes chroniony natem Astera masz full access smiley.gifzadnych asterowskich zabezpieczen firewalow itp:P no i na torentach masz full speedbiggrin.gif

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :