Temat: Monk |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Ostatnia |
![]() |
DonMateo |
Wiadomość [#41]: 05.02.2012 o 16:29 |
|
Konto skasowane |
Eeee.... czyli mam rozumieć, że to ma być zrobione na wzór skill rotation (czy jak to się tam zwie) z wowa?!
|
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#42]: 09.03.2012 o 23:55 |
|
Konto skasowane |
Eeee.... czyli mam rozumieć, że to ma być zrobione na wzór skill rotation (czy jak to się tam zwie) z wowa?! Autor bloga o Mnichu gry Diablo 3: SZAOLIN.pl Moje stare konto: http://forum.battlenet.pl/Valkemen-u255.html |
|
|
||
![]() |
||
Constantine |
Wiadomość [#43]: 10.03.2012 o 12:04 |
|
Konto skasowane |
Nie wiem czy już się ktoś wypowiadał na ten temat, ale istnieje u Mnicha build który umożliwia regenerację ducha 5 pkt na sekundę. Moim zdaniem to dużo, ponieważ to połowa szybkości regeneracji zasobów Wizarda a poza tym ducha jest o ile pamiętam więcej niż tajemnej mocy. To wszystko na dodatek na surowo, bez przedmiotów. Ciekawe, czy tak zostanie w finalnej wersji?
|
|
|
||
![]() |
||
facelessone |
Wiadomość [#44]: 11.03.2012 o 08:29 |
|
Konto skasowane |
Do samej premiery jeszcze wiele się może zmienić, nawet po wydaniu gry pojawią się zapewne odpowiednie patche. Mnich jednak podoba mi się o tyle, ze będzie najbardziej dynamiczną klasą w grze. Szybkie ataki/odwroty + umiejętności aktywne/pasywne wspierające taki styl gry, wygląda to ciekawie. |
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#45]: 12.03.2012 o 21:10 |
|
Konto skasowane |
Nie wiem czy już się ktoś wypowiadał na ten temat, ale istnieje u Mnicha build który umożliwia regenerację ducha 5 pkt na sekundę. Moim zdaniem to dużo, ponieważ to połowa szybkości regeneracji zasobów Wizarda a poza tym ducha jest o ile pamiętam więcej niż tajemnej mocy. To wszystko na dodatek na surowo, bez przedmiotów. Ciekawe, czy tak zostanie w finalnej wersji? [Edycja Constantine - 10.03.2012 o 12:05] Autor bloga o Mnichu gry Diablo 3: SZAOLIN.pl Moje stare konto: http://forum.battlenet.pl/Valkemen-u255.html |
|
|
||
![]() |
||
Constantine |
Wiadomość [#46]: 12.03.2012 o 22:57 |
|
Konto skasowane |
A ta regeneracja u Ciebie była związana z przedmiotami czy umiejętnościami?
|
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#47]: 28.03.2012 o 23:16 |
|
Konto skasowane |
A ta regeneracja u Ciebie była związana z przedmiotami czy umiejętnościami? Pytam, ponieważ przeglądałem umiejętności i Mantra of Healing z runą Circular Breathing regeneruje 3 pkt ducha/s + umiejętność pasywna Chant of Resonance daje dodatkowe 2 pkt ducha/s. Te umiejętności można zdobyć na wyższych lvlach niż 13. Jeśli jest tak jak mówisz to można się spodziewać regeneracji nawet ponad 15 pkt ducha/s a co dopiero w endgame. Jest to więcej niż w przypadku Wizarda. Ciekawe czy inne postacie też mają takie możliwości? Jeśli Blizz jakoś tego nie zmieni to chyba wybiorę Monka jako pierwszą postać. Spam Dashing Strike na arenach byłby wtedy możliwy. Oj tak, to byłoby świetne;) Tylko istnieje taka możliwość, że nawet po premierze mogą osłabić tę regenerację i wtedy kicha. A ta regeneracja u Ciebie była związana z przedmiotami czy umiejętnościami? Pytam, ponieważ przeglądałem umiejętności i Mantra of Healing z runą Circular Breathing regeneruje 3 pkt ducha/s + umiejętność pasywna Chant of Resonance daje dodatkowe 2 pkt ducha/s. Te umiejętności można zdobyć na wyższych lvlach niż 13. Jeśli jest tak jak mówisz to można się spodziewać regeneracji nawet ponad 15 pkt ducha/s a co dopiero w endgame. Jest to więcej niż w przypadku Wizarda. Ciekawe czy inne postacie też mają takie możliwości? Jeśli Blizz jakoś tego nie zmieni to chyba wybiorę Monka jako pierwszą postać. Spam Dashing Strike na arenach byłby wtedy możliwy. Oj tak, to byłoby świetne;) Tylko istnieje taka możliwość, że nawet po premierze mogą osłabić tę regenerację i wtedy kicha. Autor bloga o Mnichu gry Diablo 3: SZAOLIN.pl Moje stare konto: http://forum.battlenet.pl/Valkemen-u255.html |
|
|
||
![]() |
||
Constantine |
Wiadomość [#48]: 29.03.2012 o 13:46 |
|
Konto skasowane |
Nieźle, nieźle. Klasa ta ma wielkie możliwości i coraz więcej ich widzę im bliżej premiery.
|
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#49]: 01.04.2012 o 21:02 |
|
Konto skasowane |
Dzięki za miłe słowo.
Autor bloga o Mnichu gry Diablo 3: SZAOLIN.pl Moje stare konto: http://forum.battlenet.pl/Valkemen-u255.html |
|
|
||
![]() |
||
Pureheal |
Wiadomość [#50]: 05.04.2012 o 19:54 |
|
Konto skasowane |
Witam.
|
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#51]: 11.04.2012 o 23:59 |
|
Konto skasowane |
Króliczek zostawił w świątecznym koszyku smaczne jajo a w nim beta patch nr 16. Na oficjalnym spisie nie ma zmian w umiejętnościach Mnicha, mimo to warto wspomnieć o kilku "drobiazgach". Polerowanie umiejętności Mnicha, tym razem dotyczy głównie kosztu użycia Spirit.
Autor bloga o Mnichu gry Diablo 3: SZAOLIN.pl Moje stare konto: http://forum.battlenet.pl/Valkemen-u255.html |
|
|
||
![]() |
||
Constantine |
Wiadomość [#52]: 12.04.2012 o 13:25 |
|
Konto skasowane |
Regeneracja Spirit została zwiększona na przedmiotach i szybszy dostęp do Thunderclap - świetnie
|
|
|
||
![]() |
||
sojer |
Wiadomość [#53]: 24.04.2012 o 15:44 |
|
Konto skasowane |
pogralem troche w open bete i monk mnie nie rozczarowal. przyjemnie i szybko robi sie nim rozpierduche, najbardziej przypadl mi do gustu.
|
|
|
||
![]() |
||
bialasq |
Wiadomość [#54]: 24.04.2012 o 16:07 |
|
Konto skasowane |
Mnie na otwartej becie monk trochę znudził, być może miałem mizerne przedmioty to nie osiągałem jakiegoś spoko dpsu, ale mimo wszystko wole klasy melee od ranged, także monk pójdzie jako druga postać, ew. 3 po DH. Zgadzam się też ze wszystkimi, że monkiem spoko się zabija, ale tak jak mówiłem, musiałbym ulepszyć jego gear i posprawdzać inne umiejętności, żeby ocenić czy jest warty grania przed którąś z postaci ranged. |
|
|
||
![]() |
||
sojer |
Wiadomość [#55]: 25.04.2012 o 15:11 |
|
Konto skasowane |
kazdemu podpasuje co innego, ja np wogole nie czuje wizarda. niby szaman tez postac magiczna, a gralo sie nim o wiele ciekawiej |
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#56]: 30.04.2012 o 18:51 |
|
Konto skasowane |
Każdy fan Mnicha, zapewne widział lub słyszał o Dashing Strike. Umiejętność ta pozwala Mnichowi na dobiegnięcie we wskazane miejsce lub do celu i uderzenie go. Ale to nie wszystko...
|
|
||
![]() |
||
bielan |
Wiadomość [#57]: 30.04.2012 o 22:26 |
|
Konto skasowane |
jaram sie na maksa mnichem. robi wrazenie |
|
|
||
![]() |
||
Valkemen |
Wiadomość [#58]: 05.05.2012 o 10:18 |
|
Konto skasowane |
Portal Diablofans.com opublikował animacje runicznych wersji umiejętności Cyclone Strike.
|
|
||
![]() |
||
Yarin |
Wiadomość [#59]: 18.05.2012 o 12:39 |
|
Konto skasowane |
Pdobiję ten topic, by nie spamowac nowym.
|
|
|
||
![]() |
||
Pipen7 |
Wiadomość [#60]: 19.05.2012 o 12:28 |
|
Konto skasowane |
Ja w D2 też nie przepadałem grać kimś kto walczy bezpośrednio ale tutaj to jest bajka
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 3 z 4. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Ostatnia |
Idź do strony : |