Dziś jest: Sobota, 18 listopada 2017, godzina 00:13
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: Offtopic - dyskusje o wszystkim

Pierwsza     <<   <   ... | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 |   >   >>     Ostatnia
Dagaen
Wiadomość [#1321]: 26.09.2011 o 22:45

Dołączył: 04.06.2009 o 17:26
Lokalizacja: Szczecin


Ale teraz możesz się podniecać, że jesteś top 10 w swojej dywizji!biggrin.gif

Pamiętajcie, że niedawno nawet został wprowadzony podział na cztery sekcje w każdej dywizji, więc boję się, że jak ma się coś tu zmienić, to tylko na gorsze. Dobrze, że jest jeszcze sc2ranks. Marny to miernik, ale zawsze coś.

Chciałbym zobaczyć nazwy tych 20 lig wg nazewnictwa Blizzarda. Byłaby liga kryształowa, szmaragdowa, rubinowa, komandorska, tęczowa...

[Edycja Dagaen - 26.09.2011 o 22:47]



http://eu.battle.net/sc2/pl/profile/594275/1/Indolent/
PM Email
BlekDef
Wiadomość [#1322]: 28.10.2011 o 02:20

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Tak pokazałem ostatnio kumplowi intro do SC2 i zauważył on pewną słuszną rzecz. Tychus dostał swój pancerz prawie na stałe. Dopóki nie wykonał zadania, to groziła śmierć po odpaleniu odpowiednich kodów przez Mengska, gdzie jednym z warunków było zdjęcie pancerza. I nawet jeśli pancerze marines posiadają jakieś specjalne systemy recyclingu moczu i kału, to przecież Tychus został zakuty w swoją zbroję mając na sobie gacie skazańca. Zatem pytanie - jak Tychus szcza i sra bez zdejmowania zbroi i detonacji ładunków wybuchowych w niej wmontowanych?



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
Krecik
Wiadomość [#1323]: 28.10.2011 o 12:36

i'm what i'm




Dołączył: 03.07.2006 o 21:13
Lokalizacja: Toruń


pancerze mogły przetwarzać srake przez tydzień - w książkach była informacja
tylko pytanie jak on gacie sciągał



--- MODERATING SC & SC2 ---
:*
"kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!"
Be original, be yourself
SC2 Profile
PM Email
i20918
Wiadomość [#1324]: 28.10.2011 o 12:40

Dołączył: 04.02.2011 o 13:20


Krecik napisał
pancerze mogły przetwarzać srake przez tydzień - w książkach była informacja
tylko pytanie jak on gacie sciągał

Może i ściąganie gaci pancerz ma zautomatyzowane.
Albo dodali to w ostatnim patchu dlatego teraz raxy budują się 5 sec dłużej(to właśnie ta dodatkowa ściągająca gacie technologia)

[Edycja i20918 - 28.10.2011 o 12:42]



Idioci usiłują na ogół wyglądać inteligentnie, mało jest osób wystarczająco inteligentnych, aby mogły sobie pozwolić na wygląd idioty.
PM Email
Adamixsosx
Wiadomość [#1325]: 23.11.2011 o 19:42

:* :* :* :* :* :* : * :*




Dołączył: 23.04.2009 o 22:56
Lokalizacja: Bydgoszcz


Mam problem z routerem.
Normalnie przez kabel mam predkosc 50 Mb na sec. Przepustowość routera to 300Mb/s Przepustowość modemu to też 300Mb/s a jednak jak używam internetu bezprzewodowego to prędkość internetu maleje do 15Mb/s
Pytanie jest dlaczegO? I jak można temu zapobiec?? Wie ktoś?



Tato co jest w życiu najważniejszeconfused.gif MICRO SYNKU MICRO!!
PM Email
BlekDef
Wiadomość [#1326]: 23.11.2011 o 20:38

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


A jaki standard masz ustawiony? http://pl.wikipedia.or(...)wodowych



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
Adamixsosx
Wiadomość [#1327]: 23.11.2011 o 21:16

:* :* :* :* :* :* : * :*




Dołączył: 23.04.2009 o 22:56
Lokalizacja: Bydgoszcz


A jak to można sprawdzić? :|

Mój router to TP LINK WR1043ND
Jakieś standards
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b
Frequency Range 2,4 GHz
Wireless Data Rates
Up to 300 MBs

co jest nie tak? sad.gif(

[Edycja Adamixsosx - 23.11.2011 o 21:25]



Tato co jest w życiu najważniejszeconfused.gif MICRO SYNKU MICRO!!
PM Email
BlekDef
Wiadomość [#1328]: 23.11.2011 o 21:37

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Zaloguj się do panelu sterowania routera i upewnij się, że masz ustawioen 802.11n we właściwościach WiFi/sieci bezprzewodowej. Inna sprawa, że możesz mieć po prostu(wulg.)owy adapter/kartę wifi w kompie tongue.gif



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
Adamixsosx
Wiadomość [#1329]: 23.11.2011 o 22:06

:* :* :* :* :* :* : * :*




Dołączył: 23.04.2009 o 22:56
Lokalizacja: Bydgoszcz


Mam płytę główną asus p 67 extrme4 za 600 zł xdd
Radeona 6970 HD
6 GB ramu
i5 2500k

Nie sadze aby to była wina kompa xDD

BlekDef dziekuje Tobie smiley.gif

Miałem ustawione na 11bgn mixed
ustawiłem na 11n i mi sie zwiekszyła predkosc do 32 Mb/s kablem mam 50Mb/s ale mysle ze to juz jest sciana biggrin.gif Dzieki wielkie ;)

Btw ogólnie to mój tata to ustawiał... Ja musiałem po nim poprawić xd

[Edycja Adamixsosx - 23.11.2011 o 22:17]



Tato co jest w życiu najważniejszeconfused.gif MICRO SYNKU MICRO!!
PM Email
boreks
Wiadomość [#1330]: 25.11.2011 o 22:38

Konto skasowane





Słuchajcie,nie wiecie może ile będzie kosztował ten Starcraft II obecnie?
Jeśli ma ktoś jakieś informacje to proszę napiszcie ale tylko jeśli wiecie ile on kosztuje w sklepach Empik bo z innych źródeł nie korzystam na czas obecny.

Kris7
Wiadomość [#1331]: 03.01.2012 o 21:31

DiamondTerran




Dołączył: 03.04.2010 o 17:17
Lokalizacja: Antypody


http://www.youtube.com/watch?v=WYjTrNxxCz0



do not cry about the balance before you know how to play your race.
I'm not a nub, I'm gosu of tomorrow...

nie rozmawiam z debilami
PM Email
pawelwch
Wiadomość [#1332]: 03.01.2012 o 22:06

Dołączył: 14.08.2010 o 22:58


boreks napisał
Słuchajcie,nie wiecie może ile będzie kosztował ten Starcraft II obecnie?
Jeśli ma ktoś jakieś informacje to proszę napiszcie ale tylko jeśli wiecie ile on kosztuje w sklepach Empik bo z innych źródeł nie korzystam na czas obecny.

najprawdopodobniej 199zł,kiedys spadała cena do 150,ale wrocili znow do199..

PM Email
Don_Petch
Wiadomość [#1333]: 03.01.2012 o 22:27

Konto skasowane





W nagłówku forum masz sklep który sprzedaje ze 98 PLN. Chyba najtaniej.

pawelwch
Wiadomość [#1334]: 05.01.2012 o 19:20

Dołączył: 14.08.2010 o 22:58


http://gadzetomania.pl/2012/01/05/battlecruiser-ze-starcrafta-2-marzenie-kazdego-fana-2

PM Email
dnd
Wiadomość [#1335]: 27.01.2012 o 10:04

Dołączył: 21.04.2010 o 12:38
Lokalizacja: Kalisz


Na wesoło!
W moim rodzinnym mieście wybudowano pięć pylonów!
Oto link: http://www.calisia.pl/artic(...)m-szlaku

W komentarzu (pod tym postem) poprosiłem o dodatkowe pylony ;) !

Pozdrawiam! cool.gif

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#1336]: 22.02.2012 o 00:40

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Uwaga, koejne cool story ;)
(rozwalając terranowi scv banelami)
Look on your base
Then look at my
Then look on your base
Owww, no SCV there

(wtrąca się kumpel przeciwnika)
Ah, I see!
He kiled your banelings

(i na końcu terran)
I have 4!

Zaskoczyli mnie pozytywni gracze ;)



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
pawelwch
Wiadomość [#1337]: 23.02.2012 o 20:53

Dołączył: 14.08.2010 o 22:58


Gdzie mozna dostac taką opsake SC: http://kwejk.pl/obrazek/966651/opaskii.html
Mom please...;o

PM Email
Krecik
Wiadomość [#1338]: 24.02.2012 o 10:31

i'm what i'm




Dołączył: 03.07.2006 o 21:13
Lokalizacja: Toruń


http://allegro.pl/gumka-starcraft-2-fifa-12-diablo-world-of-warcraft-i2159589287.html



--- MODERATING SC & SC2 ---
:*
"kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!"
Be original, be yourself
SC2 Profile
PM Email
Dagaen
Wiadomość [#1339]: 25.02.2012 o 14:39

Dołączył: 04.06.2009 o 17:26
Lokalizacja: Szczecin


Dziwny problem z forum mam. Wchodzę jak zwykle przez Operę i wita mnie na forum komunikat:

"
Twoje konto zostało zablokowane z powodu nieprzestrzegania regulaminu forum.
Dokładny powód zablokowania konta podał moderator forum :

spam

Konto zostanie odblokowane dnia : 05-03-2012 o 23:54
"

Sprawdzam forum pod Firefoxem - to samo, ale jestem całkiem pewny, że nawet nie jestem zalogowany.

Wchodzę przez Tora, loguję się i wchodzę bez problemu.

Ma ktoś jakieś teorie?tongue.gif



http://eu.battle.net/sc2/pl/profile/594275/1/Indolent/
PM Email
Asmodan
Wiadomość [#1340]: 25.02.2012 o 19:33

Veni, Vidi, Diablo Vincit




Dołączył: 20.02.2011 o 23:06
Lokalizacja: Wrocław


Jakby co to nie ja Cię zbanowałem.

PM Email
REKLAMA
Strona 67 z 69.
Pierwsza     <<   <   ... | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :