Dziś jest: Środa, 26 listopada 2014, godzina 07:14
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum World of WarCraft Pomoc techniczna Krok po kroku - JAK STWORZYC KONTO


Odpowiedź

Temat: Krok po kroku - JAK STWORZYC KONTO

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
raziel666
Wiadomość [#21]: 30.08.2009 o 13:29

Dołączył: 07.12.2005 o 19:11


nie da sie, jest wymogiem. i dla scislosci nie jest to zadne sekretne haslo tylko pytanie i odpowiedz.



Madness is the gift, that has been given to me!
PM Email
Jarunin
Wiadomość [#22]: 30.08.2009 o 15:39

Dołączył: 13.10.2008 o 14:57
Lokalizacja: Gdańsk


no to ja zapomniałem jak mogę to sprawdzić ?

PM Email
raziel666
Wiadomość [#23]: 30.08.2009 o 16:21

Dołączył: 07.12.2005 o 19:11


nie mozesz. ale dopoki ci nie ukradna konta nie masz co sie tym przejmowac wiec... dbaj i konto ;p



Madness is the gift, that has been given to me!
PM Email
Cipsik
Wiadomość [#24]: 05.09.2009 o 14:34

Dołączył: 05.09.2009 o 14:28


Witam! chciałbym zacząć grac w World of warcraft. No ale co muszę zrobić?

- MUSZĘ kupic podstawke,the burning crusade i wrath of the lich king? czy wystarczy ostatni dodatek a resztę ściągnąć z neta?

PM Email
Arthasus
Wiadomość [#25]: 05.09.2009 o 15:42

Dołączył: 13.02.2007 o 20:00


musisz kupic klucze do aktywacji konta (podstawke tbc i wotlk), wersje instalacyjne gry mozesz sciagnac
nie musisz kupowac od razu tbc z podstawka bo i tak prawie nie skorzystasz z tego co on oferuje (chyba ze masz zamiar grac rasami z tbc)
a wotlk na poczatku to juz calkiem bezsens, nie oplaca sie go kupowac przed 68 lvlem bo i tak on nic nie daje



Arthasus Burning Blade
PM Email
Cipsik
Wiadomość [#26]: 06.09.2009 o 12:42

Dołączył: 05.09.2009 o 14:28


OK, kupiłem world of wwarcraft, podstawke + tbc

zainstalowałem, patche też są na miejscu. teraz zabrałem się do tworzenia konta.

i mam kolejne pytanie : MUSZĘ kupić od razu kartę prepaid? czy jest moze 10? 30? dni grania za darmo?

PM Email
raziel666
Wiadomość [#27]: 06.09.2009 o 13:02

Dołączył: 07.12.2005 o 19:11


zaloz triala na www.trywrcraft.com. zrob upgrade tego triala do pelnego konta kluczem z podstawki i masz 40 dni za darmo.



Madness is the gift, that has been given to me!
PM Email
nabonid
Wiadomość [#28]: 06.09.2009 o 13:03

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Jest 30 razem z podstawka, ale zakladajac normalne konto musisz podac forme platnosci (wpisac nr karty lub prepaida).

PM Email
Cipsik
Wiadomość [#29]: 06.09.2009 o 13:06

Dołączył: 05.09.2009 o 14:28


no tak, ale skąd mam wsiąść ten kod po wybraniu formy płatności?

PM Email
nabonid
Wiadomość [#30]: 06.09.2009 o 13:07

Dołączył: 28.04.2004 o 15:29


Musisz miec karte kredytowa lub kupic prepaida.

PM Email
Cipsik
Wiadomość [#31]: 06.09.2009 o 13:11

Dołączył: 05.09.2009 o 14:28


aha, no czyli MUSZĘ kupic prepaid. czyli... nie bede miał nic za darmo

PM Email
raziel666
Wiadomość [#32]: 06.09.2009 o 13:14

Dołączył: 07.12.2005 o 19:11


NIE musisz. zakladajac najpierw triala na wyzej podanej przeze mnie stronie nie musisz wybierac zadnego sposobu platnosci a triala zamieniasz w normlane konto kluczem z podstawki.
chyba przez to ze ja i nabonid napisalismy swoje posty w tym samym czasie moj post, jaki wczesniejszy, zostal zignorowany ;p



Madness is the gift, that has been given to me!
PM Email
Cipsik
Wiadomość [#33]: 06.09.2009 o 13:22

Dołączył: 05.09.2009 o 14:28


aahhh tak sorki ; ) ok... wiec zrobiłem jak mi poleciłeś.

faktycznei mam 40 dni za freeee ; D

dzieki i pozdrawiam ; )

PM Email
omsadel
Wiadomość [#34]: 20.11.2009 o 21:10

Dołączył: 20.11.2009 o 21:04


Witam,
Mam takie pytanie, mialem przerwe w WoW'a (skonczylem na TBC). Postanowilem wrocic do wowa, zaladowalem sobie triala i mi sie skonczylem. Co powinienem zrobic - kupic CD KEY'a WotLK i prepaida i zrobic upgrade na battlenecie ( w przypadku, gdy chcialbym grac powyzej 70), a jak nie chce grac powyzej 70lvl, to wystarczy mi pre paid?
sory za brak polskich znakow;/

PM Email
Arthasus
Wiadomość [#35]: 20.11.2009 o 21:28

Dołączył: 13.02.2007 o 20:00


jak nie chcesz grac na 70 lvl to wystarczy pre paid



Arthasus Burning Blade
PM Email
omsadel
Wiadomość [#36]: 20.11.2009 o 21:36

Dołączył: 20.11.2009 o 21:04


dzieki, mam co prawda pare char na 70,ale teraz chce sobie zrobic maga, wiec poki co nie ma sensu kupowac klucza, odloze to na za miesiac, dzieki wielkie

PM Email
AlastorRV
Wiadomość [#37]: 01.12.2009 o 07:52

Konto skasowane





2 dni temu założyłem konto trial. Dziś w nocy kiedy wszedłem postacią w wode komp mi sie zawiesił. Po restarcie gry już uruchomić nie mogłem gdyz wyskakiwał błąd cos tam z plikiem wow.exe nie tak. Wcześniej miałem tez problemy po wgraniu quest helpera. Okazało sie na koncie trial chyba nie mozna uzywac quest helpera. Wywaliłem trial z kompa i chciałem zainstalowac na nowo. Robiłem to samo co za pierwszym razem ale teraz instalator ściąga mi całego clienta gry ( ok 4,5 GB ). Poniewaz niezaleznie od tego sciagam sobie podstawową wersje gry ( klucz aktywacyjny juz mam kupiony ) wiec zaniechałem instalatora trialwow.exe. I teraz mam pytanie, czy jak juz zaczne grac na podstawowej wersji gry z aktywowanym kluczem to moje konto zalozone na trialu bedzie dostepne ( troche szkoda mi postaci ) ?

Baltazar
Wiadomość [#38]: 01.12.2009 o 09:12

Im rather unique




Dołączył: 12.07.2006 o 10:19
Lokalizacja: Łódź


nie ma takiego jak wersja pełna i trial WoW . Są tylko acc tiralowe i pełne . Jeśli chcesz grać w WoW postacią którą grałeś na trial acc to po prostu aktywuj to konto do pełnej wersji używając kodu z podstawki



The Cesspit
You Tube Profil
PM Email
AlastorRV
Wiadomość [#39]: 02.12.2009 o 08:04

Konto skasowane





Zainstalowałem WoW podstawe i dodatek The Burning Crusade. Kupiłem klucz aktywacyjny tylko na podstawe więc teraz musze odinstalowac dodatek czy da sie grac ?
I mam problem z instalacją, zainstalowałem podstawe gry, gdy uruchomiłem ściągnął mi sie patch ( trwało to pare chwil ) ale później nie miałem już opcji PLAY tylko znowu Install. Wybrałem Install i teraz instalator ściąga mi gre albo patch sam juz nie wiem. Ma ściągnąc 3,2 GB. Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Ściągnąłem World of Warcraft podstawke to po co mi ściąga drugi raz ?

[Edycja AlastorRV - 02.12.2009 o 10:48]

maties7
Wiadomość [#40]: 02.12.2009 o 10:47

Dołączył: 11.06.2008 o 22:24


Pomyśl skoro tak właściwie grasz w triala podstawki i ci gra działa to tym bardziej będzie działa jeśli będziesz miał konto z podstawki. Problem jest jedynie jeśli w kliencie mamy mniej dodatków niż aktywowanych na koncie.

ps. Tak właściwie wysłałem ci PW z propozycją wysłania Raf-a (no chyba, że coś zwaliłem) . To chociaż napisz jakoś odpowiedź, choćby typu, że to ci się nie podoba i nie przyjmierz Raf-a.

PM Email
REKLAMA
Strona 2 z 3.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :