Drzejape |
|
Konto skasowane
|
hmm, gram priestem, od niedawna, mam 50lvl i jestem shadow. W zwiazku z tym mam pytanie co do itemow, jakie itemy sa potrzebne dla shadow na moj level i ogolnie na pve + czasem pvp (np. bg) czy to ma byc +int spirit, +speldmg czy moze stamina?
|
|
 |
Horo |
|
Konto skasowane
|
Z tego co sie teraz orientuje to łańcuch wygląda następująco:
Spellpower>crit>int>stamina>spirit> reszta
Tak to chyba powinno wyglądać w przypadku Spriesta.
|
|
 |
siebiat |
|
Konto skasowane
|
tak to u maga powinno wygladac

|
|
 |
maestrino |
|
Konto skasowane
|
Z tego co wiem i wnioskuje z mojego małego doswiadczenia SPriestem to priest w shadow potrzebuje duuuużo spiritu

|
|
 |
nasir |
|
Konto skasowane
|
Spirit jest ważny dla SP. Na pewno nie umieściłbym go na końcu.
[Edycja nasir - 30.12.2008 o 14:45]
|
|
 |
skOOby |
|
Konto skasowane
|
Do levelowania to przede wszystkim +int i +sta, pozniej +sp. Zadne inne staty Ci nie sa potrzebne. Oczywiscie jak masz item z +spell crit lub +spirit to zakladaj. Ale w/w sa zdecydowanie wazniejsze.
W endgame, jako shadow, wcale nie potrzebujesz duzo spiritu (masz od regenu spele). Walisz w intelect, stamine, sp, crit, hit (hit cap 290 = czyli docelowo tyle powinienes miec) no i haste (ok 10% styknie).

|
|
 |
maestrino |
|
Konto skasowane
|
Spotkałem mase SP i tych levelujących i tych w endgame. Spirit to najważniejszy stat dla priesta. I to nie tylko w Shadow. Dużo Spiritu=duży regen ze spirit tapa.

|
|
 |
Nekkro |
|
Konto skasowane
|
W przypadku SP i spirit to chyba nie o regen many chodzi lecz o bonusy do dmg wynikajace z gylph of shadow i talentu Twisted Faith. Od regenu many mamy VT / shadowfienda / dispersion / meditation. Co do statow pve to ja dalbym spell dmg - crit / int - spirit - stamina.
spell dla dps
crit - dla bonusow z dot i improved spirit tap + gylph of shadow
int - mana + crit
spirit - dmg / mana
stamina - VE daje rade

An Karanir Thanagor,
Mor Ok Anga'lor,
Mor Ok Gorum Pala'ahm Raval.
|
|
 |
skOOby |
|
Konto skasowane
|
maestrino napisał
Spirit to najważniejszy stat dla priesta.
Zgadzam sie, ale tylko dla holy.... Dla SP nie jest to najwazniejsze, trzeciorzedny stat jezeli chodzi o SP.

|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |