Dziś jest: Sobota, 21 października 2017, godzina 23:16
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: problem

hellbournee
Wiadomość [#1]: 23.07.2008 o 21:19

Dołączył: 13.07.2008 o 11:41


crying.gif

Witam wszystkich
Nie wiem jak odblokować porty w moim routerze..jestem zielony z tego jak trawa dodatkowo...
Mam taki problem z D2 LOD,
Mam neostrade 512, zakladam serwer w TCP/IP , podaje im ip (ktory w grze widnieje), dziewczyna probuję sie połączyć i pisze ze nie można
Ona ma internet z netii
wie ktoś może w czym tkwi problem ?


prosze o pomoc powaznie smiley.gif

PM Email
cinekstartpc
Wiadomość [#2]: 24.07.2008 o 12:42

Dołączył: 03.04.2008 o 10:06
Lokalizacja: PTB


Mi się chyba inaczej to widzi...
Możliwe też, że nie może się do ciebie podłączyc bo ty jesteś ld, a ona nld bądź odwrotnie.(ld - ladder - postac rankingowa)(nld - nonladder - postac nierankingowa)
Sprawdź czy jak zrobisz serwer to ktokolwiek będzie mógł na niego wejśc bo jeśli tak to razem z koleżanką musicie zrobic albo postacie nld bądź postacie ld.
I wątpie, że tutaj o porty chodzi.
Pozdro



uzi2.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif diablotin.gif angel2.gif
PM Email
Kanghoy
Wiadomość [#3]: 31.07.2008 o 09:23

aka BLUE :).




Dołączył: 12.08.2001 o 20:18


cinekstartpc - zauważ że to tablica TCP/IP i jedynie co by moglo być to HC/SC / inny poziom trudnosci. na 99% problem z portami / blokadą na Firewallu. Podaj swój model Routera to cos pogadamy.



Fotografia ślubna i okolicznościowa Zaproszenia ślubne i dodatki ślubne
PM Email
Gali
Wiadomość [#4]: 31.07.2008 o 18:43

Dołączył: 21.08.2001 o 00:05


I jaki masz ten router ? dawaj ,dawaj ,cosik zaradzimy smiley.gif

PM Email
jacek364
Wiadomość [#5]: 28.10.2012 o 19:01

Dołączył: 28.10.2012 o 18:28


a jaki model ?



projekty domów
PM Email
foourlow
Wiadomość [#6]: 03.12.2012 o 15:56

Dołączył: 03.12.2012 o 15:52
Lokalizacja: Kraków


To przez router tak mi się wydaje, też mialem ten problem



Gezonde voeding
snel afvallen
PM Email
nikus010
Wiadomość [#7]: 02.01.2013 o 17:35

Dołączył: 02.01.2013 o 17:32
Lokalizacja: Warszawa


Winna jest konfiguracja routera niestety ;/



Bielizna triumph i promocje na piece co
PM Email
timoen85
Wiadomość [#8]: 12.07.2013 o 21:47

Dołączył: 22.06.2013 o 13:07
Lokalizacja: Kraków


Ja do routera D-Linka mam adres podany 192.168.0.1 który wklepuje w adres przeglądarki i wychodzą mi wszelkie ustawienia. Też powinieneś mieć coś takiego.



Fachowa Naprawa laptopów Kraków.
PM Email Strona domowa
sara45
Wiadomość [#9]: 04.10.2016 o 11:13

Dołączył: 04.10.2016 o 11:12


hej smiley.gif

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :