![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Oprogramowanie gry. |
|
![]() |
dychab |
Wiadomość [#1]: 28.01.2008 o 18:51 |
|
Konto skasowane |
D2 LoD jest oprogramowane w plikach .txt które można otworzyć w notatniku itp. i tak sobie pomyślałem, "Co by się stało gdyby ktoś, kto zna ten kod zmienił te pliki?" i to mi właśnie podsunęło pomysł i pomyślałem, "czemu nie?" i zacząłem szukać po rożnych kodach ale nie mogłem odkryć co to za rodzaj kodu. Więc proszę aby ktoś napisał co to za kod lub jesz te lepiej dał instrukcje do tego kodu. Może (ale tylko może) nawet w taki sposób uda się odblokować niektóre elementy z plików .mpq, które są w folderach Diablo 2. |
|
|
||
![]() |
||
krecik123 |
Wiadomość [#2]: 28.01.2008 o 19:38 |
|
Konto skasowane |
błagam cię UMRZYJ !!!!!!!!
:* "kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!" Be original, be yourself SC2 Profile |
|
|
||
![]() |
||
TheDragon |
Wiadomość [#3]: 28.01.2008 o 19:43 |
|
Konto skasowane |
D2 LoD jest oprogramowane w plikach .txt które można otworzyć w notatniku |
|
|
||
![]() |
||
dychab |
Wiadomość [#4]: 28.01.2008 o 19:57 |
|
Konto skasowane |
Wiem!!!! O to chodzi!!! Mogę powiedziec prawde. Tak naprawde to tylko muj kolega zrobił te sensowne tematy!!! A kiedy juz nie potrzebowal pomocy robilem ce jeja na tym forum bhi
|
|
|
||
![]() |
||
TheDragon |
Wiadomość [#5]: 28.01.2008 o 19:59 |
|
Konto skasowane |
mój kolega zrobił te sensowne tematy |
|
|
||
![]() |
||
krecik123 |
Wiadomość [#6]: 28.01.2008 o 19:59 |
|
Konto skasowane |
Wiem!!!! O to chodzi!!! Mogę powiedziec prawde. Tak naprawde to tylko muj kolega zrobił te sensowne tematy!!! A kiedy juz nie potrzebowal pomocy robilem ce jeja na tym forum bhi ![]() :* "kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!" Be original, be yourself SC2 Profile |
|
|
||
![]() |
||
Bosek |
Wiadomość [#7]: 28.01.2008 o 22:36 |
|
Konto skasowane |
|
|
|
||
![]() |
||
gejkiller |
Wiadomość [#8]: 28.01.2008 o 23:49 |
|
Konto skasowane |
umrzyj, dolaczam sie do apelu |
|
|
||
![]() |
||
ChosenOne |
Wiadomość [#9]: 29.01.2008 o 09:46 |
|
Konto skasowane |
Trzeba sie wyluzowac, co sie chlopaka czepiacie xD
|
|
|
||
![]() |
||
krecik123 |
Wiadomość [#10]: 29.01.2008 o 10:00 |
|
Konto skasowane |
czuzen poczytal bys jego inne tematy to bys mial juz dosyc
|
|
|
||
![]() |
||
jajcenty |
Wiadomość [#11]: 29.01.2008 o 11:00 |
|
Konto skasowane |
E tam, taki folklor, częściej tu zaglądam odkąd pojawiła sie ta nowa indywidualność - zastanawiam sie czy chłopak z czasem stanie się Dariuszem BNa.
|
|
|
||
![]() |
||
Ato_Boldon |
Wiadomość [#12]: 29.01.2008 o 11:15 |
|
Konto skasowane |
Nie sluchaj ich dychab. Dreamveawer CS3 powinien zalatwic sprawe. Oni nie mowia Ci o tym wprost, ale podgladajac ten kod mozesz odkryc slowa runiczne ktore nie zostaly jeszcze oficjalnie wprowadzone przez Blizzarda, ale juz dzialaja. Jedno z nich to "brain defect" - SUR + CHAM + ZOD + BER + IST - najlepiej robic w berserker axe. Dziala tylko na CBN ladder. Dmg ok. 1,5 x wiekszy od grief'a. Do dziela.
|
|
|
||
![]() |
||
xMohaax |
Wiadomość [#13]: 29.01.2008 o 12:11 |
|
Konto skasowane |
nie marudzcie
|
|
|
||
![]() |
||
DonMateo |
Wiadomość [#14]: 29.01.2008 o 17:15 |
|
Konto skasowane |
Wiem!!!! O to chodzi!!! Mogę powiedziec prawde. Tak naprawde to tylko muj kolega zrobił te sensowne tematy!!! A kiedy juz nie potrzebowal pomocy robilem ce jeja na tym forum bhi ![]() TEAMWORK means a lot of mindless morons doing exactly what the boss says. Lastfm.pl |
|
|
||
![]() |
||
Smoczydlo1 |
Wiadomość [#15]: 29.01.2008 o 18:20 |
|
Konto skasowane |
Ja tam lubię czytać posty dychaba. Są prawie tak dobre, jak fanfik Brilthora
|
|
|
||
![]() |
||
Rekan |
Wiadomość [#16]: 29.01.2008 o 18:32 |
|
Konto skasowane |
no wezcie go powiescie jak prosiaczka za wszystkie konczynki przypalcie boczki nasmarujcie miodem i wystawcie na uczte osom. dychab przepadnij niech sam Diablo Cie zakopie w najczarniejszej, najglebszej i najbardziej zapomnianej dziurze w piekle
|
|
|
||
![]() |
||
ChosenOne |
Wiadomość [#17]: 30.01.2008 o 00:53 |
|
Konto skasowane |
DonMateo, wolę tą wersję
|
|
|
||
![]() |
||
DontAskMeWhy |
Wiadomość [#18]: 30.01.2008 o 11:42 |
|
Konto skasowane |
dobra spamik czy jak mu tam dostal bana za spam, a kolega dychab (ktory jest jednoczesnie spamikiem) na 20 dni za debilizm. ten topic zamykam, a wszystkie pozostale topici dychaba wywalam |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 1. |
Idź do strony : |