Dziś jest: Piątek, 20 października 2017, godzina 03:42
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum Diablo II Gry TCP/IP Czy ktoś gra jeszcze w tcp/ip???


Odpowiedź

Temat: Czy ktoś gra jeszcze w tcp/ip???

belerofon
Wiadomość [#1]: 29.11.2007 o 16:37

Dołączył: 26.11.2007 o 20:00


siemka!
chcialem sie zapytac czy ktos gra jeszcze w d2 na tcp/ip.
pogral bym sobie z kims, lecz widze z ta forma gry to juz archetyp.
jezeli nie to ktos napewno napisze i bedziemy mogli zagrac razem...

PM Email
pako125
Wiadomość [#2]: 05.12.2007 o 19:30

Konto skasowane





elo elo elo. Ja bym se zagral na tcp / ip!!! napisz na gg 1237466 to sie umowimy na gre biggrin.gifuzi2.gif beerchug.gif

Bosak
Wiadomość [#3]: 06.12.2007 o 02:02

Konto skasowane





Ja tez bym zagral piszcie na gg smiley.gif

baczkus
Wiadomość [#4]: 20.12.2007 o 21:10

Dołączył: 20.12.2007 o 21:07
Lokalizacja: Górki Wielkie


ja bym chetnie pogral przez ip, piszczie na gg: 6946092

PM Email
cygan45
Wiadomość [#5]: 18.01.2008 o 20:45

Konto skasowane





Ci co sa zainteresowani w tcp/ip to dalej wchodzic na NOWY SERV TCP/IP I JEST WSZYSTKO NAPISANE LUDZIE .... po.gif

//autor potraktowany 2 dniowym banem. mam nadzieje, ze przez ten czas bedzie mial okazje sie nauczyc jak uzywac emotek

[Edycja DontAskMeWhy - 19.01.2008 o 12:59]

gejkiller
Wiadomość [#6]: 18.01.2008 o 21:41

Konto skasowane





KK, nie bij, nieźle nieźle, ale giń ok?

FalconChick
Wiadomość [#7]: 10.05.2009 o 19:05

Dołączył: 10.05.2009 o 18:56
Lokalizacja: Pisz


stare te forum smiley.gif
watpie czy aktualne, ale jakby co...
moj gg 6243337

[Edycja FalconChick - 10.05.2009 o 19:15]

PM Email
Pumba
Wiadomość [#8]: 13.05.2009 o 17:25

~.~




Dołączył: 05.05.2009 o 20:48
Lokalizacja: Bełchów


Ktoś chętny Tcp / ip to pisac gg patch 1.11b oraz 1.12 smiley.gif mówie od razu postacie robimy sobie od początku GG 12906858

Ktoś chętny Tcp / ip to pisac gg patch 1.11b oraz 1.12 smiley.gif mówie od razu postacie robimy sobie od początku GG 12906858



Night Warriors Clan diablotin.gif love.gif
PM Email
Roger-521
Wiadomość [#9]: 10.07.2009 o 12:52

Konto skasowane





JEŚLI KTOŚ CHCE POGRAĆ W DIABLO 2 LORD OF DESTRUCTION PRZEZ TCP/IP ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONE GDZIE OPISAŁEM JAK MOŻECIE DOŁĄCZYĆ DO MNIE DO GRY ORAZ UMIEŚCIŁEM DZIAŁ DOWNLOAD Z NIEZBĘDNYMI RZECZAMI POTRZEBNYMI DO GRANIA PRZEZ SIEĆ

Dres
Wiadomość [#10]: 12.07.2009 o 12:00

Dołączył: 12.07.2009 o 11:53


Witam wszystkich. Nie wiem gdzie mam to napisać (przeszukałem prawie wszystko i nic nie znalazłem) otóż po dołączeniu się do gry (TCP/IP) nie mogę się bić z innymi graczami, nie mam party itp. Można coś z tym zrobić..
Proszę o odpowiedź biggrin.gif

[Edycja Dres - 12.07.2009 o 12:01]

PM Email
kazik82
Wiadomość [#11]: 12.07.2009 o 22:40

Dołączył: 24.08.2004 o 16:42


pogral bym na tcpip na pathu median xl

PM Email
Dres
Wiadomość [#12]: 19.07.2009 o 12:31

Dołączył: 12.07.2009 o 11:53


Dobra, wszystko wiem. Nareszcie doszedłem do tego cool.gif

PM Email
diff
Wiadomość [#13]: 13.12.2009 o 06:08

The Genius Switch




Dołączył: 29.11.2008 o 20:54
Lokalizacja: Ogród Saski


belerofon napisał
siemka!
chcialem sie zapytac czy ktos gra jeszcze w d2 na tcp/ip.




potluczony.gif

NIE !



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::: There is a new japanese restaurant down the road :::
::::::::::: it must be new it wasnt there last week ! ::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PM Email
mikidd
Wiadomość [#14]: 05.02.2010 o 11:04

Dołączył: 05.02.2010 o 11:01


ja by, chcial zagrac se na tcp ip

ja by, chcial zagrac se na tcp ip

PM Email
olekgamma
Wiadomość [#15]: 11.04.2010 o 17:36

Dołączył: 11.04.2010 o 17:31
Lokalizacja: lodz


ja mam mój tcp/ip to 192.168.0.188 a gg to 22374328

PM Email
Everman
Wiadomość [#16]: 17.07.2010 o 16:18

Dołączył: 17.07.2010 o 16:15
Lokalizacja: żagań


Jak ktoś chce pograć tcp/ip na patchu 1.12a to zapraszam na gg 2567090 smiley.gif

PM Email
DiabloII
Wiadomość [#17]: 26.06.2011 o 17:49

Dołączył: 26.06.2011 o 17:46
Lokalizacja: Zawiercie


Ja chętnie i tu wskazówki jak pograć przez hamachi:

Mój numer GG:211618
Id sieci: MrDiabloII
Hasło: 12345
Ip: 5.21.235.73
Patch:V1.13c

Jak grać przez Hamachi?


Skąd wziąć Hamachi?


Program Hamachi można pobrać z tej oto strony: Hamachi 1.0.3.0 Klikamy pobierz i zapisujemy plik.

Uwaga!

Instalator wersji bezpłatnej umożliwia także przetestowanie przez 30 dni dodatkowych funkcji występujących w płatnej wersji Premium. Po upłynięciu 30 dni funkcje programu zostają ograniczone do wersji bezpłatnej.

Jak go zainstalować?


Następnie program trzeba zainstalować. Klikamy na ikonę gry na pulpicie i postępujemy w/g wskazówek. Pojawi się komunikat "Witamy w instalatorze Hamachi". Klikamy na przycisk "dalej" ---> Tu pojawia się "umowa licencyjna" gdzie zaznaczamy "akceptuje umowę" i klikamy na "dalej" ---> W części "opcje" wybieramy miejsce do zainstalowania programu oraz dodatkowe opcje -"Automatyczny start programu w tracie logowania do Windows" oraz "Twórz skrót na pulpicie". Zaznaczamy te opcje w zależności od potrzeby. Osobiście proponuje zaznaczenie tych opcji. Klikamy dalej ----> Teraz jest kwestia bezpieczeństwa ale to już pozostawię jako wolny wybór. Klikamy na "dalej" ----> Tu wybieramy wersie podstawową albo premium. Gdy ma ktoś licencje wpisuje jej kod zaś gdy jej niema zaznacza opcje "Basic" i idziemy dalej ----> Gdy jesteśmy gotowi do instalacji klikamy na "instaluj". Czekamy na zainstalowanie programu. Gdy ten proces się zakończy klikamy na Dalej oraz na Zakończ co zakończy instalacje.

Uruchamiamy program. By go włączyć klikamy na przycisk w lewym dolnym rogu. Gdy zaświeci się na zielono będzie to oznaczać włączenie go.

Co zrobić by zagrać przez ten program?


Najpierw trzeba ustawić pewne rzeczy. Postępujemy w/g poniższego planu.

1. Start -> Panel Sterowania Screen1
2. Otwieramy "Połączenia Sieciowe"
3. Teraz z menu okienka u góry wybieramy "Zaawansowane" i dalej "Ustawienia zaawansowane..." Screen2
4. Tutaj na liście zaznaczamy "Hamachi" i strzałeczką z prawej przesuwamy "Hamachi" na samą górę listy. Screen3

Jak stworzyć własną sieć?


Na dole programu są 3 przyciski. Pierwszy jak pisałem służy do uruchomienia programu. Drugi i trzeci zaś do Tworzenia nowych sieci/Łączenia z już istniejącymi i Konfiguracji programu. Gdy chcemy stworzyć nową sieć klikamy 2 przycisk "utwórz nową sieć". W oknie które się pojawiło wpisujemy hasło i nazwę sieci. ***Uwaga: limit na jedną sieć wynosi 16 osób*** . Screen4

Jak dołączyć do istniejącej sieci?


Tak jak w przypadku tworzenia sieci klikamy w 2 przycisk od prawej. Wybieramy "dołącz do istniejącej sieci". W okienku wpisujemy dane sieci: nazwę i hasło, te poda nam właściciel sieci. Screen5

Grę włanczamy:Inne dla wielu osób-Gra Tc/IP-Dołącz do Gry i Wpisujecie IP moje.

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :