Seniro |
|
Konto skasowane
|
Jeżeli się ktoś już upiera się przy arcane/fire to najlepszy jest 40/21 Jest średni w pvp tzn. szybko można zabić, i też szybko można paść. I w miare dobry w pve, ale nie najlepszy. Na pewno nie powinieneś nażekać na brak many.
P.S. 3 punkty z arcane impact można rozrzucic wedle uznania.

|
|
 |
Michaello |
|
Konto skasowane
|
A co powiecie na taki bulid:
http://www.wow-europe.com/e(...)00000000
Jest zrobiony na Arcane: 42 points Fire: 17 points i Frost: 2 points
Chodzi w nim głównie o to aby w rire dojść do Pyroblasta i trochę ulepszyć wszystkie zaklęcia z fire aarcane daje fajne dodatki dla maga.
[Edycja Michaello - 09.12.2007 o 19:30]
|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
ja widze 2 glupie rzeczy:
1. 5 punktow w impact zamiast zredukowac czas castowania co jest zajebiscie potrzebne
2. po ch*** dales tamte 2 punkty w frost wardzie?
|
|
 |
Michaello |
|
Konto skasowane
|
W tym pierwszym to się w sumie zgodzę a te 2 punkty w frost to dla armor.
|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
a to przepraszam , niedoczytalem z tym frostem
|
|
 |
Michaello |
|
Konto skasowane
|
Czyli ogólnie bulid jest w miarę dobry tak?
|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
tylko wez dopracuj fire, moze zamiast impact daj w krotszy czas castowania fireballa bo te sie jednak bardziej przyda, no i nawet okej[dla mnie] bedzie
|
|
 |
dywyn |
|
Konto skasowane
|
Ten build do pve czy pvp ma byc? Bo masz w nim straszne balag i ogolem najlepszy to on nie jest bo do pve nadaje sie slabo nie mowiac juz o pvp. Jesli pve to z mysla o rajdach czy z mysla o grze solo?
Impact, Prismatic Cloak, Frost Warding sa umiejetnosciami typowo pvp.

WoW garść newsów
|
|
 |
Alu200 |
|
Konto skasowane
|
Ja bym nie uzyl tego builda nawet jakby mi gildia kazala/dala za to gold..

Bronzebeard EU / Human / Mage / IceT Konto Frozen.
|
|
 |
none |
|
Konto skasowane
|
Arcane build na pvp ? ja takiego builda nigdy bym nie użył, znacie w ogóle mage, bo to co wy tworzycie przez ostanie posty o buildach to żenada.
[Edycja none - 14.12.2007 o 19:58]
|
|
 |
Michaello |
|
Konto skasowane
|
Build jest na pve dla grających solo. A dlaczego byście go nie użyli i jakie poprawki w nim wprowadzić?
|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
na pewno w fire trza na casting przerobic, i moze zamiat crit chanca na fire blasta, dac jego cooldown krotszy, i z frosta zabrac punkty i dac w fire. TO jest to co ja uwazam i nie daje 100% pewnosci ze dobrze pisze
|
|
 |
Alu200 |
|
Konto skasowane
|
Jesli juz to ten build powinien wygladac tak:
http://www.wow-europe.com/e(...)00000000
Jest opisany w 1 poscie, ale widzocznie ktos woli napisac kolejny post zamiast spedzic 5 minut na jakze to meczacym i nudnym czytaniu...
Co do niektorych. Moze najpierw byscie sie dowiedzieli ciut o mageu a potem pisali bzdury??Ok??
[Edycja Alu200 - 18.12.2007 o 14:31]

|
|
 |
Michaello |
|
Konto skasowane
|
A takie pytanko jeszcze. Jeśli już tyle punktów jest w arcane to czemu nie dać jeszcze jednego w Slow ten talent może się bardzo przydać?
|
|
 |
Alu200 |
|
Konto skasowane
|
Poniewaz slow jest nie przydatnym talentem, jedynie co daje to mozliwosc kiteowania, i nic poza tym,

|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
to chyba nie do mnie:P
|
|
 |
Alu200 |
|
Konto skasowane
|
Chyba jednak sie mylisz

|
|
 |
stefanmage |
|
Konto skasowane
|
chyba,moze, jednak nie
|
|
 |
Alu200 |
|
Konto skasowane
|
Dlugo jeszcze bedziesz flameowal? Oczywiscie ze to moj post byl skierowany do ciebie-_-

|
|
 |
none |
|
Konto skasowane
|
Mage ( Bynajmniej ja ) w end gamie wali praktycznie instantami czasami sie zdarzy żeby użyć jakiego castu chociaż często używam frostbolt rank 1 dla efektu spowalniającego, oczywiście nie porzuca/m czarów z castem też ich używam ale polegam na instantach. Imo tak powinno być. Co taki slow nie ma znaczenia bo i tak nic nie zmieni co najwyżej może trochę utrudnić castowanie. Mówię tutaj o mage vs mage.Co do innych klas może być drażniący chociaż wątpię żeby specjalnie im to przeszkodziło w zabiciu.
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |