Dziś jest: Poniedziałek, 23 października 2017, godzina 15:16
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: Reset laddera - dyskusja

Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |   >   >>     Ostatnia
DonMateo
Wiadomość [#81]: 24.04.2009 o 20:55




Dołączył: 22.03.2007 o 21:21
Lokalizacja: Krańce świata


Wtedy połowa buildów poszłaby w odstawkę z tego powodu, no i eni byłaby wtedy prawie bezużyteczna (tylko +do siły mógłby ją ratować).
Jeśli chodzi o mnie, to wolałbym, żeby wrzucili jakieś nowe przedmioty, może jakis event nowy, bo na nową klasę postaci raczej nie ma co liczyć.
A w sferze marzeń pozostaje zrobienie czegoś na wzór domu aukcyjnego, gdzie wystawiałoby sie itemy na sprzedaż, bo czasami naprawde jest coś ciężko kupić/sprzedać (ale to może w D3) tongue.gif




TEAMWORK
means a lot of mindless morons doing exactly what the boss says.


Lastfm.pl
PM Email
Pumba
Wiadomość [#82]: 19.09.2010 o 13:08

~.~




Dołączył: 05.05.2009 o 20:48
Lokalizacja: Bełchów


Reset laddera nastąpi 28 września 2010 smiley.gif



Night Warriors Clan diablotin.gif love.gif
PM Email
Camil
Wiadomość [#83]: 02.10.2010 o 22:33

chyba huntard




Dołączył: 24.07.2009 o 10:52
Lokalizacja: Ruda Śląska


Możecie się zalogować przez bramkę Europe?
Bo mnie ni z pierona nie chce połączyć sad.gif

PM Email
Raum
Wiadomość [#84]: 03.10.2010 o 16:25

Moderator




Dołączył: 03.10.2010 o 15:53


Camil, nie możesz się zalogować jedynie na Europie?

Możliwe, że masz bana na IP.



A imię jego czterdzieści i cztery.
PM Email
Camil
Wiadomość [#85]: 06.10.2010 o 16:50

chyba huntard




Dołączył: 24.07.2009 o 10:52
Lokalizacja: Ruda Śląska


Dobra, nieważne, już działa normalnie. Nie wiem jak ale działa.

PM Email
Dondiabolo11
Wiadomość [#86]: 28.03.2011 o 21:26

Dołączył: 21.02.2011 o 13:28
Lokalizacja: Baryczka


ja tez się nie mogę połonczyc:-( to przez ten reset?

PM Email
diff
Wiadomość [#87]: 30.03.2011 o 02:14

The Genius Switch




Dołączył: 29.11.2008 o 20:54
Lokalizacja: Ogród Saski


a ja sie łoncze potluczony.gif





::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::: There is a new japanese restaurant down the road :::
::::::::::: it must be new it wasnt there last week ! ::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PM Email
Grinden
Wiadomość [#88]: 30.03.2011 o 18:18

Just call me Grin




Dołączył: 03.08.2004 o 10:18
Lokalizacja: Siedlce !


no nie mow diff ze jeszcze w d2 cisniesz? ;d

czy tak wlazles na chwile?



Impossible is nothing !

I nie badz o(d)porny na wiedze !

Moderator tablicy Diablo III
PM Email Strona domowa
Lord_Jankes
Wiadomość [#89]: 25.10.2011 o 19:35

Dołączył: 25.10.2011 o 19:27


siema;

mozecie sie polaczyc na europie?
bo mi jakis blad wyskakuje moze przez reseta? ale ja mam postacie z nld to nie bardzo mi sie zgadza...

PM Email
twojtyp
Wiadomość [#90]: 10.09.2015 o 11:23

Poker z twojtyp.pl




Dołączył: 12.08.2015 o 09:54


Ja nie mogę się połączyć sad.gif internetowe automaty do gry mi działają a battle europa nie

[Edycja twojtyp - 10.09.2015 o 11:24]



Twojtyp.pl z najlepszymi maszynami online
PM Email
REKLAMA
Strona 5 z 5.
Pierwsza     <<   <   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |   >   >>     Ostatnia
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :