![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Oficjalny topic każdego Maga. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... > >> Ostatnia |
![]() |
Gerion |
Wiadomość [#21]: 11.01.2005 o 17:34 |
|
Konto skasowane |
Cypis kompletnie sie z toba nie zgadzam. Odpowiednie wykorzystanie umiejetnosci mrozu pozwala calkowicie zdezorientowac grupe przeciwnikow. Podam Ci przyklad sytuacji, ktorej bylem swiadkiem:
|
|
|
||
![]() |
||
cypis |
Wiadomość [#22]: 11.01.2005 o 19:13 |
|
Konto skasowane |
I tamta grupa nie miala zadnego ranged, ktory zabilby maga w przeciagu kilku sekund? Baardzo watpliwe. Nawet jesli, to podaj wiecej przykladow - chetnie poslucham
|
|
|
||
![]() |
||
lordseba |
Wiadomość [#23]: 11.01.2005 o 21:53 |
|
Konto skasowane |
witam
|
|
|
||
![]() |
||
Elf Rulzzz |
Wiadomość [#24]: 11.01.2005 o 22:20 |
|
Konto skasowane |
null zobacz to tam masz i z tego co widze to mozna to tylko raz , a ta stronka jest bardzo wiarygodna |
|
|
||
![]() |
||
cypis |
Wiadomość [#25]: 12.01.2005 o 17:58 |
|
Konto skasowane |
witam nie grałem nigdy w WoW i chiałem sie dowiedziec ,jak to jest z tymi talentami. przegladałem duzo stron dotyczcych WoW i mam pytanie. W "BLAST WAVE"" w drzewku udzie sie tylko raz to jak to zrobic zeby ten czar miał wieksze obrazenia a wiem ze sie daaaa ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
fuzzyPL |
Wiadomość [#26]: 30.01.2005 o 21:13 |
|
Konto skasowane |
Przeglądałem ten temat już wiele razy. Gram w WoWc'a w euro final betę. Jestem magiem. Uważam, że jest to postać dająca najwięcej frajdy z gry. Tylko mam kilka problemów. W co najlepiej iść : ogień czy lód czy arcane. Wcześniejsze wypowiedzi zbiły mnie troche z tropu. Niewiem co mam wybrać. Jakie są najlepsze profesje dla gnoma - maga?? |
|
|
||
![]() |
||
Kivanus |
Wiadomość [#27]: 02.02.2005 o 10:11 |
|
Konto skasowane |
Coz, gram magiem na US PVP 45 lvl, i wg mnie najlepiej jest napierw dawac do frost/arcane po osiagnieciu 60 lvl zmienic na fire/arcane, dlaczego?
|
|
|
||
![]() |
||
Kivanus |
Wiadomość [#28]: 02.02.2005 o 10:19 |
|
Konto skasowane |
mialo byc blast wave nie pyroblast, pomylilo mi sie^^ |
|
|
||
![]() |
||
Xelos^.^ |
Wiadomość [#29]: 15.02.2005 o 20:57 |
|
Konto skasowane |
ktos gra magiem na 4um? moze jakis update
|
|
|
||
![]() |
||
cypis |
Wiadomość [#30]: 15.02.2005 o 21:06 |
|
Konto skasowane |
ja gralem calkiem sporo, jak masz jakies pytania to wal smialo =)
|
|
|
||
![]() |
||
Crom |
Wiadomość [#31]: 21.02.2005 o 23:15 |
|
Konto skasowane |
Jesli gram na serwerze PvE a moim glownym celem jest poznanie gry i przewaznie solowanie to mag rozwijajacy sie w kierunku zimna powinien byc wystarczajaco silny aby mogl spokojnie dac sobie rade i osiagnac poziom 60, tak? Wnioskuje wiec ze mag ze specjalizacja na ogien bylby jego przeciwienstwem czyli skupionym na rajdach i walce PvP, a wiec dla solojuacego maga PvE build na ogien bylby gorszy niz zimno? Czy moze obydwa sa dobre? Ktory jest efektywniejszy? Jesli natomiast chialbym zaczac uczestniczyc w raidach to wtedy jest dobrze zmienic build z frost/arcane na fire arcane, tak?
| Enter Command: .......Yes | Format percentage: 10%...25%...50%...75%...100%...Complete! | Sig Formatted. | | Have a Nice Day! [System Shutdown] ver.1.05 made by Crom, Last Update: 21.07.11y [SYSTEM REMINDER] - [ON] |
|
|
||
![]() |
||
cypis |
Wiadomość [#32]: 22.02.2005 o 07:48 |
|
Konto skasowane |
Na poczatkowych lvlach priorytetem jest tylko i wylacznie fire. Jest akurat przeciwnie jak mowisz, frost mag calkiem niezle radzi sobie w raidach (improved blizzard 4tw), a fire mage soluje, ma duze szanse na wygranie 1vs1.
Levels 15-16: Flame Throwing is nice because range is convenient and lets you get in more fireballs when fighting mobs. Also, Ignite can be put off since your Intellect (and thus crit rate) is still pathetically low. Levels 17-21: Ignite is a raw damage increase for when you crit. Levels 22-26: Improved Arcane Missiles because it's time to build Arcane to get Instant Arcane Explosion for use in instances. Levels 27-31: Arcane Concentration to get clearcasts. Level 32: Evocation for mana regen once every 10 minutes... at this level it's going to be around 100% of your mana pool, which is very nice. Be warned, it starts fading away from there around level 40ish and at level 60 you can expect about 50% of your mana pool back from Evoc. Level 33-37: Improved Arcane Explosion is very good for the instances you'll be doing at around this level and up -- Gnomeregan, Razorfen Downs, Uldaman, Temple and on up really appreciate it. Level 38-39: Incinerate to make Scorch more useful in Instances, since you'll now be able to scorch for a clearcast to fire Arcane Missiles on. Level 40: Pyroblast because it's the best place to drop a point in Fire and you might as well get it. It's really not that great... though it is slightly more mana efficent than Fireball but I haven't done tests to see whether that justifes the extra three seconds it takes to cast it as an opener vs. a mob. Level 41-45: Improved Scorch because Scorch is very much an PvE Instance spell and this talent makes it all that much more mana efficient. Impact won't really do that much for you in instances and Blast Wave isn't worth the points in Flamestrike for its PvE utility. Level 46-48: Critical Mass for more critical strikes... damage increase. |
|
|
||
![]() |
||
Dragonius |
Wiadomość [#33]: 07.03.2005 o 19:08 |
|
Konto skasowane |
1. Jakie profesje najlepsze dla człowieka maga??
|
|
|
||
![]() |
||
Muminek |
Wiadomość [#34]: 07.03.2005 o 21:33 |
|
Konto skasowane |
Wybór profesji zależy od upodobań gracza. Jezeli chcesz sobie szyć ubranka i zaklinać bronie to opcja Tailoring/ Enchanting natomiast jezeli lubisz sobie robic potiony itp. to alchemia. Ja jednak bardziej bym polecał Tail/ Ench. ponieważ wydaje mi sie, ze na pozniejszych levelach mozna niezle na nich zarobic (zwlaszcza na enchantingu, za 50s mozna komus zaklnac bron beastslaying +2). Ja wlasnie te opcje wybralem.
|
|
|
||
![]() |
||
Dragonius |
Wiadomość [#35]: 07.03.2005 o 22:33 |
|
Konto skasowane |
Dzięki, ale mam jeszcze taki problem , wysłałem ze swojego elfa rogue do swojego maga 3 maile z czego tylko 1 doszedł
|
|
|
||
![]() |
||
Gilgalad |
Wiadomość [#36]: 07.03.2005 o 23:42 |
|
Konto skasowane |
Listy z kasą dochodzą natychmiast, te z przedmiotami dopiero po godzinie. |
|
|
||
![]() |
||
elzis |
Wiadomość [#37]: 08.03.2005 o 14:31 |
|
Konto skasowane |
btw, zabieram sie do napisania krotkiego poradnika |
|
|
||
![]() |
||
cypis |
Wiadomość [#38]: 08.03.2005 o 17:39 |
|
Konto skasowane |
na razie jestem zajety levelowaniem priesta, jak dingne 40 to cos pewnie napisze ;) |
|
|
||
![]() |
||
Crom |
Wiadomość [#39]: 08.03.2005 o 22:13 |
|
Konto skasowane |
@Muminek: Drzewko frost jest bardzo dobre moim zdaniem. Sam je rozwijam i nie mam problemow. Oczywiscie nie jestem w stanie solowac potworow, ktore sa wyzsze poziomem ode mnie +2 i wyzej (choc pojedyncze sztuki da sie zalatwic lecz na ogol magia jest wowczas resistowana). Obecnie rozwijam maksymalnie drzewko zimna chcac wpakowac 35 talentow. Arcane jak na razie nie jest mi potrzebne choc przyznam ze podczas wykonywania zadan przydalaby mi sie umiejetnosc Evocation, gdyz regenerowanie 2300 pkt. many trwa jakies 20s (pijac wode). Mysle, ze dobrze bedzie, jesli bedziesz dalej rozwijal drzewko zimna dopoki nie poczujesz, ze te 1500% regeneracji many jest naprawde potrzebne
| Enter Command: .......Yes | Format percentage: 10%...25%...50%...75%...100%...Complete! | Sig Formatted. | | Have a Nice Day! [System Shutdown] ver.1.05 made by Crom, Last Update: 21.07.11y [SYSTEM REMINDER] - [ON] |
|
|
||
![]() |
||
Muminek |
Wiadomość [#40]: 09.03.2005 o 14:41 |
|
Konto skasowane |
Dzieki Crom super wypowiedź. Ja stosuje dokladnie taka sama taktyke jak ty z jednym wyjatkiem - zamiast Cone of Cold uzywam Arcane Missile bo po prostu jeszcze mam za niski level i nie moge kupic Cone of Cold
|
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 2 z 115. |
Pierwsza << < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... > >> Ostatnia |
Idź do strony : |