Dziś jest: Piątek, 3 września 2010, godzina 07:20
zaloguj się :

Diablo 2

Gamecodes.pl

Jeżeli do tej pory nie miałeś okazji grać w Diablo 2 lub chciałbyś w końcu zagrać poprzez internetową sieć battle.net to teraz masz do tego idealną okazję. Nasz partnerski sklep GameCodes.pl wprowadził do swojej oferty klucze CD-Key do pakietu gier Diablo 2 + Lord of Destruction, które oferują możliwość darmowego i legalnego pobrania wymienionych gier prosto od producenta. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Sklep oferuje natychmiastową wysyłkę kodów na e-mail oraz akceptuje przelewy online z 19 polskich banków. Kup teraz i wesprzyj serwis Battlenet.pl!

Keye.pl

Jesteśmy stale wspierani przez sklep internetowy www.keye.pl - najtańszy i najbezpieczniejszy sposób na kupienie prepaida do Diablo, Starcraft'a, World of Warcraft i innych gier. Kupisz tam legalne klucze do Diablo 2. Uważaj na oszustów, którzy sprzedają kradzione kody po niższej cenie. Kupując na Keye.pl masz pewność, że otrzymasz nowe keya, które jeszcze nigdy nie były rejestrowane.

Keye.pl to już uznana marka, której nie trzeba przedstawiać. Specjalnie dla Was redakcja Battlenet.pl przetestowała sklep i z pełnym przekonaniem możemy polecić go wszystkim! Najtańsze i najszybsze kody do gier w kilka sekund, niezależnie od dnia i godziny. W razie pytań konsultanci rozwieją wątpliwości i doradzą.

Mówimy zdecydowanie - nie! Keye pl JEST NAJLEPSZYM SKLEPEM Z GRAMI ONLINE POLSCE

Ten sklep został przygotowany specjalnie z myślą o nas - graczach. I sprawdza się świetnie!

Odpowiedź

Temat: Telekineza??

aput
Wiadomość: 11.02.2005 o 18:43

Konto skasowane

w wielu strategiach czytalem by pakowac w to punkty. podobno podpakowuje mana shield, tak tez pisze w grze, ale dalem 1 punkt w telekineze i w manashield nic sie nie zmienilo o co tu chodzi??

Ja Stawiam !
kashpir
Wiadomość: 11.02.2005 o 20:07

Konto skasowane

pierwszy dzien na forum
polecam guziczek z napisem szukaj
mnie znalazl co najmniej 5 topicow ktorych sam temat sugeruje ze zawiera odpowiedz na w/w pytanie
dalbym linki ale tez jestem leniwy... diablotin.gif

Ja Stawiam !
Radus
Wiadomość: 11.02.2005 o 23:35

1ptk w telekineze zmniejsza zuzycie many o 3,125% czyli na 20 lv telekinezy zuzywasz 0,75 mniej many

PM Email
Ja Stawiam !
Rain
Wiadomość: 11.02.2005 o 23:45

celicon gen 7

akurat nie o to tu chodzi

Poszukuje Toyota Celica (generation 1 albo 2) w razsadnej cenie
PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
DontAskMeWhy
Wiadomość: 12.02.2005 o 09:07

jeden punkt telekinezy zmniejsza zuzycie many o te wlasnie 3,125% ale tylko przy jej spaleniu czyli przy otrzymaniu ciosu. jesli dostaniesz zalozmy 100 obrazen przy 0 punktow w telekinezie to na mane dostaniesz 200. natomiast jesli dasz 20 to na mane dostaniesz tylko 75. chyba nie trzeba dalej wyjasniac co to oznacza.

..:: http://www.boincstats.com/s(...)2829.gif ::..
PM Email
Ja Stawiam !
Rain
Wiadomość: 12.02.2005 o 17:49

celicon gen 7

co to oznacza ? hahaha.gif

Poszukuje Toyota Celica (generation 1 albo 2) w razsadnej cenie
PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
Radus
Wiadomość: 12.02.2005 o 20:43

Rain napisał: