![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Statystyki na pvp |
|
![]() |
AdaMS11 |
Wiadomość [#1]: 28.01.2011 o 13:49 |
|
Konto skasowane |
Siemka, powiedzcie mi jak powinienem zreforgowac swój set pvp, i pod co wkładać gemy. Na razie we wszystkie itemki gdzie mogę to wkładam intelect, gdzie nie mogę to mastery, na razie żaden item nie jest zreforgowany. Napiszcie mi jak powinny wyglądać staty u maga frost na pvp w taki sposób: int>stamina>mastery... itp. Za wszelkie porady dziękuję. |
|
|
||
![]() |
||
Reap3r0 |
Wiadomość [#2]: 28.01.2011 o 14:37 |
|
Konto skasowane |
Jakbys dał linka do armory bylo by łatwiej
|
|
|
||
![]() |
||
wesel |
Wiadomość [#3]: 29.01.2011 o 05:33 |
|
Konto skasowane |
primo - koło 220 spell penetration(hard cap)
|
|
|
||
![]() |
||
hamaschi |
Wiadomość [#4]: 29.01.2011 o 11:15 |
|
Konto skasowane |
195 + 45 = 240 spell pene |
|
|
||
![]() |
||
Garn |
Wiadomość [#5]: 30.01.2011 o 02:26 |
|
Konto skasowane |
Po co hit do pvp?
|
|
|
||
![]() |
||
sepuku |
Wiadomość [#6]: 30.01.2011 o 09:11 |
|
Konto skasowane |
Po co?
|
|
|
||
![]() |
||
Craft_Sephiroth |
Wiadomość [#7]: 09.02.2011 o 23:45 |
|
Konto skasowane |
Ja mam pytanie odnośnie spell penetration, po co to jest, ile trzeba mieć oraz dlaczego.
|
|
|
||
![]() |
||
Nekkro |
Wiadomość [#8]: 10.02.2011 o 15:32 |
|
Konto skasowane |
Ja mam pytanie odnośnie spell penetration, po co to jest, ile trzeba mieć oraz dlaczego. I jeszcze takie pytanie, czy warto mieszać frost czary z fire - spotkałem się z graczami którzy tak robili ale jakoś bez większego efektu się to odbyło. Mor Ok Anga'lor, Mor Ok Gorum Pala'ahm Raval. |
|
|
||
![]() |
||
Craft_Sephiroth |
Wiadomość [#9]: 11.02.2011 o 04:02 |
|
Konto skasowane |
Craft_Sephiroth napisał Ja mam pytanie odnośnie spell penetration, po co to jest, ile trzeba mieć oraz dlaczego. I jeszcze takie pytanie, czy warto mieszać frost czary z fire - spotkałem się z graczami którzy tak robili ale jakoś bez większego efektu się to odbyło. powyzej masz napisane ile musisz miec spell penetr. http://www.wowwiki.com/Spell_penetration no w frost masz chyba taki talent ktory daje inst fireball, uzywasz takich czarow jakie sa odpowiednie dla sytuacji. |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 1. |
Idź do strony : |