TheLetrox |
|
Konto skasowane
|
Witam!
Niedawno na onecie czytałem ze starcraft 2 pali karty graficzne z najnowszymi sterownikami i nalezy grac na starszych...
Czy nadal jest to aktualne czy blizz już to naprawił??
|
|
 |
Ch3rry |
|
Konto skasowane
|
Problem dotyczył jednej, konkretnej wersji sterowników nVidia. Z tego co się orientuje, problem już naprawiono.
|
|
 |
ShadowDancer |
|
Konto skasowane
|
I bynajmniej nie starcraft palił te karty. Onet <lol>

ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?
Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).
Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi 
|
|
 |
shaota |
|
Konto skasowane
|
była to wina tylko i wyłącznie sterowników nvidia działo się tak w każdej grze która wymagała większej pracy od karty graficznej
|
|
 |
prz3m3k |
|
Konto skasowane
|
Poza tym problem został już rozwiązany. Producent udostępnił nowsze i poprawione sterowniki.
|
|
 |
Piotrek |
|
Konto skasowane
|
Witam, ja mam natomiast problem zwiazany z odczytaniem mojej karty przez sc2. Przy kliknieciu "opcji" wyskoczyl mi komunikat, ze moja karta nie zostala zauwazona i gra zaczela chodzic na zintegrowanej karcie do plyty glownej, czyli jakims 128mbajtowym syfie. Nie wiem jak to zmienic moze to wina sterownikow ktore sa z marca tego roku ? Jezeli jest ktos w stanie mi pomoc prosze oto 
Moj laptop:
Procek: 2.0 ghz coreduo
RAM: 3gb
Karta 8600m gs
|
|
 |
Katan |
|
Konto skasowane
|
zainstaluj moze nowe sterowniki, i pamiętaj żeby były one do laptopa a nie do pieca

Nad plakatem Jakki Degg mam obrazek Matki Boskiej który dostałem na komunię świętą.
hf :*
|
|
 |
Piotrek |
|
Konto skasowane
|
Done, nic sie nie zmienilo 
|
|
 |
garm |
|
Konto skasowane
|
a jakie sterowniki instalujesz? Z tego co mi wiadomo, w przypadku 2 kart graficznych w laptopach trzeba instalować sterowniki wypuszczone przez producenta laptopa, nie karty graficznej (tak przynajmniej jest w przypadku ATI) - inaczej system będzie widział tylko zintegrowaną.
|
|
 |
Piotrek |
|
Konto skasowane
|
instaluje oficjalne stery ze strony nvidii. Mam lapka hp a tam raczej nie chce im sie ruszac duppy w kiedunku updateow na ich stronie ;/
|
|
 |
garm |
|
Konto skasowane
|
Właśnie nie masz ściągać ze strony nVidii, ale poszukać na stronie hp: http://welcome.hp.com/(...)ort.html swojego notebooka i ściągnąć sterowniki
|
|
 |
Piotrek |
|
Konto skasowane
|
nic nie dalo, nadal to samo 
|
|
 |
Dagaen |
|
Konto skasowane
|
A tak w ogóle to ktoś jeszcze zauważył u siebie dziwny wygląd gejzerów w grach 2v2? Zamiast normalnej tekstury są jakieś różowawe.... Mój kolega ma podobnie, więc to nie jest jakieś moje widzimisię:P

|
|
 |
Isthore |
|
Konto skasowane
|
mialem tak w pierwszej grze tylko, potem sie naprawilo. nom, to bylo 2v2 na lt chyba

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
|
|
 |
NooB_112 |
|
Konto skasowane
|
Różowe wulkany miałem tylko na mapach wulkanicznych więc pewnie coś z skórką nie tak.
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |